- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.961
Dondurucudan köfte, yanında patates. Tarhanayla da açılış yapar mideleri yumuşatırızEeee hepimiz evdeyiz madem bugün hangi ekonomik ( ekonomi topiginin ekonomisi)
menüler yapılacak bakalım.
İstegelsin uygulamasından sipariş verdim, 5 kg un erisci marka 16.95 TL. Daha önce bilmediğim bir marka ama sanal marletlerde un yok bulunduğum bölgeye. Maya da var orada. Olduğun bölgeye teslimat varsa bak istersen.Kahvemsi burada migrosta eldiven var kisitl satiliyor 100 lu 17.5tl idi
Bende un ve maya bulamiyorum
3 kilo un 4pk maya var.
Dolaba peynirli borek atin kizlar.
Hic cikmak istemezsek bize bi nefes cesit olur..
Bizimde akşam menüsü ızgara köfte buzluktan, nohut yemeği dünden, salata. Onu da ben yaparımDondurucudan köfte, yanında patates. Tarhanayla da açılış yapar mideleri yumuşatırız
Bugün herkes dondurucudaki köfteleri hedefe almışBizimde akşam menüsü ızgara köfte buzluktan, nohut yemeği dünden, salata. Onu da ben yaparım
İstegelsin uygulamasından sipariş verdim, 5 kg un erisci marka 16.95 TL. Daha önce bilmediğim bir marka ama sanal marletlerde un yok bulunduğum bölgeye. Maya da var orada. Olduğun bölgeye teslimat varsa bak istersen.
Migros eldiven aklımda olsun, oradan sipariş verme durumu olursa eklerim
Bulunduğun bolgeye teslimat varsa dedim amaBen istanbulda degilimki
Migros disinda bir market daha var gecen gun siparis verdim 1 kilo un aldim pogaca yaptim bitti orda var sanirim
Burada marketler kaos. En kotu ihtimalle bakkalimsi bir yer var ordan alicam
Bugun migrostan istedim ama un gelmedi maya gelmedi tavla aldik istermisin
Teşekkür ederim canım... kalp kalbe karşıymış, sayfaya bakmadan aynı kurabiyeyi yapmışım, şekli değişik sadece... :)Ablacim bu tarif enfes oluyortavsiye ederim.Eki Görüntüle 2610369 Eki Görüntüle 2610370 Eki Görüntüle 2610371
Teşekkür ederim canım... kalp kalbe karşıymış, sayfaya bakmadan aynı kurabiyeyi yapmışım, şekli değişik sadece... :)
Çok güzel görünüyor
Marifetli hanimlar...
Esila elini çabuk tut ne olur ne olmazHafta ici de et siparisi vereyim
Un ve maya is yerinde bakicam is arkadasima mesaj attim giderse alir belki
Yada annem siparis verirse yerel markette buluruz belki.
Gidip gelip havlu kagitlarimi sayasim geliyo
Esila elini çabuk tut ne olur ne olmaz
Marifetli hanimlar...
Afiyetler olsun..
Teşekkür ederim canım, yiyip yiyip şişelim :) kek, şerbetli tatlı vs sevmem ama, chesecake, magnolya tarzı sütlü tatlılara ve kurabiyeye bayılırım...Çok güzel görünüyorafiyetle yiyin
Ben de ben de çok severimTeşekkür ederim canım, yiyip yiyip şişelim :) kek, şerbetli tatlı vs sevmem ama, chesecake, magnolya tarzı sütlü tatlılara ve kurabiyeye bayılırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?