Market raflari ne alemde kizlar?
Gecen pazar her turlu bakliyat, makarna ve turevleri, camasir suyu, hijyenik ped raflari bombostu..
Kolonya zaten hic bulamadik..
Ben internetten alışveriş yaptım abla sanal marketlerde bile pek çok ürünu bulamadım

Gecen pazar her turlu bakliyat, makarna ve turevleri, camasir suyu, hijyenik ped raflari bombostu..

Bizim buralarda ( İstanbul, Avrupa yakası ) sıkıntı yok, adım başı market, bakkal vs var... hatta küçük bakkallar bile , telefonla nE istiyorsanız kapıya getiriyorlar, çok şükür...

Ama ben öyle bile korkuyorum, gelen poşet, plastik vs sıkıntılı....

Abla eyup sabri tuncer saat 10 da eski fiyattan stok giriyor
1 sise alma hakkin var 1 lt 25 liraymis
Yada hepsi burada selin vardi bugun gordum

Ben dün a101 ve yerel bir markete gittim abla,
Raflar gayet doluydu yağmalama durumlari yoktu.
Kolonya hiç bulunmuyor sadece.

Ne olur ne olmaz yarin son alinacaklari da alip 10 gün kadar markete gitmek zorunda kalmak istemiyorum.
Listemi yaptim yine.

A101 bim sok bombos
Migros ta bos
Ama bizim yerel marketlerimiz iyi. Burda kaos oldugu icin gidemiyorum kalabalik ve iciceler
Sıkısırsam bakkalimsi bir yerden aldim
2 defa eve getirttim. Tabi unuttuklarim oluyor evde cakmak bitmisti ne zormus bu gunler girip bakkala alamiyoruz.
Ben is yerinden aldim o ilcede 2 koy karantinada haftada 1 gidiyorum saliya kadar yagmalanir.
Artik ne bulursak moduna girdim ya. Oldugu kadar

Ben de ben de çok severim
Epeydir yemiyorum, evde de can sıkıntısından tariflere bakıp duruyorum. Şimdilik birşey pişirmeye yeltenmedim ama ne kadar dayanırım bilemiyorum

Ben bu ara, her gün bir çeşit tatlı yapıyorum maalesef ;(

Mesela un 5 kg olarak sanal marketlerde yok, şeker aynı şekilde, havlu kağıt 3lu paketler var, bulaşık eldiveni bile yok.
Benim olduğum bölgede herkes stokcu sanırım.
Gerçi evde pek çok şeyim var ama süreç ne kadar sürer bilemiyorum tedirginim.
Uygulama üzerinden alışveriş yapıyorum, artık bu saatten sonra markete gitmem. Gerçekten korkuyorum.
Aklıma gelen birkaç şeyi daha bu akşam siparis vereceğim

Temizlik malzemesi ve kagit urunlerim epeyce yeter. Depolama alanim yeterli oldugu icin, ucuz gordukce almisiz. Gida yedekte birer kilo var.
Kalabaligim da yok, idare ederiz. Ama meyve sebze bulunmazsa cok zorlaniriz. Evin kucuk kizi annem, sebze ve meyve agirlikli besleniyor. Ozellikle yesillik cok yiyor. Onlar da depolanmaz ki...

Ben bu ara, her gün bir çeşit tatlı yapıyorum maalesef ;(
Cocuk olunca Zor tabi. Ama ben su an evde kullandigim seyleri daha ekonomik kullanmaya calisiyorum. Cok sukur simdi alacak durumum var ancak iki gun sonra almak istedigim urunu bulamayabilirim.

Abla bende ayni durumdayım.
Akmayan kokmayan taraftaki stoklarim iyi şu an.
Ama sebze,meyve,yeşillik,kahvaltilik nasil olacak

Abla bende ayni durumdayım.
Akmayan kokmayan taraftaki stoklarim iyi şu an.
Ama sebze,meyve,yeşillik,kahvaltilik nasil olacak
Peynir vakumlanabilir. Tereyagi buzluga atilir. Zeytin zaten bir sey olmaz, keza receller de...
Cok da abartmamak lazim. Allah elimizdekileri yemegi nasip etsin...

Buzlugumda 1 poset biber dolmasi koz biber bezelye var
Taze fasulye bamya taze fasulyem var.
Meyveler var kaynatir iceriz diyorum.
Acaba limon portakal koysammi

Balkona marul maydanoz eksek
Ay ne bileyim o kdr sorun olmaz insallah en fazla arariz

Peynir vakumlanabilir. Tereyagi buzluga atilir. Zeytin zaten bir sey olmaz, keza receller de...
Cok da abartmamak lazim. Allah elimizdekileri yemegi nasip etsin...
Âmin abla.
Tereyağ,zeytin,kaşar peyniri hallettim çok şükür.
Yumurta,yoğurt,yeşillikler fln sıkıntı.
Meyveyi haftalik 5er kilo olarak aliyoruz zaten bir cogundan.
O da taze aliniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…