- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #50.981
Ben internetten alışveriş yaptım abla sanal marketlerde bile pek çok ürünu bulamadımMarket raflari ne alemde kizlar?
Gecen pazar her turlu bakliyat, makarna ve turevleri, camasir suyu, hijyenik ped raflari bombostu..
Kolonya zaten hic bulamadik..
Market raflari ne alemde kizlar?
Gecen pazar her turlu bakliyat, makarna ve turevleri, camasir suyu, hijyenik ped raflari bombostu..
Ben dün a101 ve yerel bir markete gittim abla,Market raflari ne alemde kizlar?
Ben de ben de çok severim
Epeydir yemiyorum, evde de can sıkıntısından tariflere bakıp duruyorum. Şimdilik birşey pişirmeye yeltenmedim ama ne kadar dayanırım bilemiyorum
Cocuk olunca Zor tabi. Ama ben su an evde kullandigim seyleri daha ekonomik kullanmaya calisiyorum. Cok sukur simdi alacak durumum var ancak iki gun sonra almak istedigim urunu bulamayabilirim.Ben bu ara, her gün bir çeşit tatlı yapıyorum maalesef ;(
Bizim yerel market yüzlerce cuvaliyla patetes soğan getirtmiş, görünce şok oldum benPatates sogan yok. Annemden almistim patates bulmam.lazim
Eline sağlık afiyet olsun canım
Abla bende ayni durumdayım.Temizlik malzemesi ve kagit urunlerim epeyce yeter. Depolama alanim yeterli oldugu icin, ucuz gordukce almisiz. Gida yedekte birer kilo var.
Kalabaligim da yok, idare ederiz. Ama meyve sebze bulunmazsa cok zorlaniriz.Evin kucuk kizi annem, sebze ve meyve agirlikli besleniyor. Ozellikle yesillik cok yiyor. Onlar da depolanmaz ki...
Peynir vakumlanabilir. Tereyagi buzluga atilir. Zeytin zaten bir sey olmaz, keza receller de...Abla bende ayni durumdayım.
Akmayan kokmayan taraftaki stoklarim iyi şu an.
Ama sebze,meyve,yeşillik,kahvaltilik nasil olacak
Âmin abla.Peynir vakumlanabilir. Tereyagi buzluga atilir. Zeytin zaten bir sey olmaz, keza receller de...
Cok da abartmamak lazim. Allah elimizdekileri yemegi nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?