- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.101
Helâl olsun2 kardeşimde üniversiteye gidiyor aylık onlara da harçlık yolluyorum. Rabbim bereketini veriyor çok şükür
Abla teyzenin maşallahı var, görsen tam bir atom karınca. Bir saniye yerinde durmaz.Bizde ekmek bile yenmiyor. Borek corek hic yenmez. Arada misafir icin yapar, dondurucuya atardim. Kas yirtiklarindan onu da yapmiyorum artik. Helal olsun komsu teyzene...
Saray Sarması (videolu) - Nefis Yemek Tarifleri - #6918933 bu çok kolay ve hafif bir tatlı
Valla ben surekli hamur yesem gozumu acamam, agirlik yapar.Abla teyzenin maşallahı var, görsen tam bir atom karınca. Bir saniye yerinde durmaz.
Eski topragiz der hep.
Ya da hamur dinç tutuyor
İsrafa ben de karşıyım ve günah zaten.Abla bu yazdığın o kişiler için çok doğru
Ben stoklarım sebep yetiştiriliş
Kullanıyorum
Kullanmadığım birşeyi almam
Kullandıklarım indirimdeyse alır kenara koyarım
Yiyecek türü şeyleri fazla aldığımda fazla pişirir komşuya anneme veririm
Mesela geçen 2 tane 1kglik beyaz peynir almıştım bir tanesini merdivenleri silmeye gelen ablaya verdim
Taziye hasta ziyareti gibi yerlere stokların münasip olanlarından götürüyorum
Ben de çok severim ama epeydir yemiyorum, yapmıyorum.Ben çok severim hamur işini
Mutlu yıllar turtisim, ailenle sevdiklerinle ve bizlerle nice saglikli, huzurlu yılların olsunKizlaar bir turta doğdu,
Yaş 35 mi oldu
Benim annemle aramızda bir yol var, binayı görüyorum ama iki hafta olacak nerdeyse gidemedim, babaannem, babam var korkuyorum, bir şey olur diye, erkek kardeşim aynı binada, dertlerini saklamıyorum, yemek vs gönderiyorum ama gidemiyorum... her akşam görüntülü konuşuyoruz... ama aynı şey değil... her gün görüşürdük, ya o gelirdi, ya biz giderdik, biri dese bu günleri gülerdik, tuhaf günler yaşıyoruz, Rabbim sonumuzu hayretsin... aminBen 29 Şubat'ta gidip bir gece kalmıştım.
Tam bir ay oldu.
İlk kez bu kadar uzun oldu ara.
Yakın olsak en azından camdan görürdüm.
Arada görüntülü konuşuyoruz ama aynı değil tabi.
Ayyy ağlayacağım yemin ederim içime öküz oturdu
Nice mutlu yillara, saglik ve huzurla...Kizlaar bir turta doğdu,
Yaş 35 mi oldu
Canım o kadar stokçu idim ki eşimle birlikte yaşarken birlikte alışveriş yaparken hangi şeyi almaya kalksam evde ondan var evde ondan kesin vardır
Kaçıncıyı alıyorsun
Savaş çıkacak
Kıtlık çıkacak diye benimle dalga geçerdi
Kucuk kiyamet gibi. Ana baba evlattan, evlat ana babadan kaciyor. Rabbim sonumuzu hayir etsin.Benim annemle aramızda bir yol var, binayı görüyorum ama iki hafta olacak nerdeyse gidemedim, babaannem, babam var korkuyorum, bir şey olur diye, erkek kardeşim aynı binada, dertlerini saklamıyorum, yemek vs gönderiyorum ama gidemiyorum... her akşam görüntülü konuşuyoruz... ama aynı şey değil... her gün görüşürdük, ya o gelirdi, ya biz giderdik, biri dese bu günleri gülerdik, tuhaf günler yaşıyoruz, Rabbim sonumuzu hayretsin... amin
Amin amin inşallah tez zamanda biterBenim annemle aramızda bir yol var, binayı görüyorum ama iki hafta olacak nerdeyse gidemedim, babaannem, babam var korkuyorum, bir şey olur diye, erkek kardeşim aynı binada, dertlerini saklamıyorum, yemek vs gönderiyorum ama gidemiyorum... her akşam görüntülü konuşuyoruz... ama aynı şey değil... her gün görüşürdük, ya o gelirdi, ya biz giderdik, biri dese bu günleri gülerdik, tuhaf günler yaşıyoruz, Rabbim sonumuzu hayretsin... amin
Evimde birşey çöpe gidecek olsa beni derinden düşünceler alırİsrafa ben de karşıyım ve günah zaten.
Kullandiklarimi stokluyorum ben de senin gibi.
Bir gün lazım olur diye hicbirsey bulundurmam.
Hiç başıma gelmedi benim.bende hiç yok bu huy gerçi 2.5 yıllık evliyim 27 yaşındayım daha yeni birikimin önemini fark eden cahil bir vatandaş olarak benden beklenmezdi zaten
Bu yaz inşallah bi dondurucu alıp abartmadan kenarda bişeyler bulundurmak istiyorum hem bebek geliyor ona da yarar
Şeyi merak ediyorum ama güve kelebek gibi bişeyler olmuyor mu ben geçen gün fark ettim uzun zamandır açmadığımız yemediğimiz cin mısır kavanozu komple kelebek dolmuş
Sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllara canımKizlaar bir turta doğdu,
Yaş 35 mi oldu
Rabbim hayırlı, sağlıklı, huzurlu uzun ömürler versin...Kizlaar bir turta doğdu,
Yaş 35 mi oldu
Nice saglikli mutlu yillara turtaKizlaar bir turta doğdu,
Yaş 35 mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?