Bizde ekmek bile yenmiyor. Borek corek hic yenmez. Arada misafir icin yapar, dondurucuya atardim. Kas yirtiklarindan onu da yapmiyorum artik. Helal olsun komsu teyzene...
Abla teyzenin maşallahı var, görsen tam bir atom karınca. Bir saniye yerinde durmaz.
Eski topragiz der hep.
Ya da hamur dinç tutuyor

Abla teyzenin maşallahı var, görsen tam bir atom karınca. Bir saniye yerinde durmaz.
Eski topragiz der hep.
Ya da hamur dinç tutuyor
Valla ben surekli hamur yesem gozumu acamam, agirlik yapar.
Bizde de sut ve sut urunleri cok yenir. Herkesin beslenme aliskanligi farkli iste...

İsrafa ben de karşıyım ve günah zaten.
Kullandiklarimi stokluyorum ben de senin gibi.
Bir gün lazım olur diye hicbirsey bulundurmam.

Benim annemle aramızda bir yol var, binayı görüyorum ama iki hafta olacak nerdeyse gidemedim, babaannem, babam var korkuyorum, bir şey olur diye, erkek kardeşim aynı binada, dertlerini saklamıyorum, yemek vs gönderiyorum ama gidemiyorum... her akşam görüntülü konuşuyoruz... ama aynı şey değil... her gün görüşürdük, ya o gelirdi, ya biz giderdik, biri dese bu günleri gülerdik, tuhaf günler yaşıyoruz, Rabbim sonumuzu hayretsin... amin

bende hiç yok bu huy gerçi 2.5 yıllık evliyim 27 yaşındayım daha yeni birikimin önemini fark eden cahil bir vatandaş olarak benden beklenmezdi zaten
Bu yaz inşallah bi dondurucu alıp abartmadan kenarda bişeyler bulundurmak istiyorum hem bebek geliyor ona da yarar
Şeyi merak ediyorum ama güve kelebek gibi bişeyler olmuyor mu ben geçen gün fark ettim uzun zamandır açmadığımız yemediğimiz cin mısır kavanozu komple kelebek dolmuş

Kucuk kiyamet gibi. Ana baba evlattan, evlat ana babadan kaciyor. Rabbim sonumuzu hayir etsin.

Amin amin inşallah tez zamanda biter

İsrafa ben de karşıyım ve günah zaten.
Kullandiklarimi stokluyorum ben de senin gibi.
Bir gün lazım olur diye hicbirsey bulundurmam.
Evimde birşey çöpe gidecek olsa beni derinden düşünceler alır
Bu kazançta haram mı var diye o derece yani
O nedenle israfın pek yeri yoktur benim hayatımda
Yediğim etin kemiğini bile hayvanlara ulaştırmaya çalışıyorum

Hiç başıma gelmedi benim.
Önceki evimde de burada da mutfağım çok sıcak.
Son kullanma tarihlerine dikkat ediyorum alirken.
Kuru gıdayı o yıl için alıyorum.
Sıcaklar baslayana kadar bitmediyse pirinç, bulgur gibi seyleri buzdolabında saklıyorum,
Nohut, fasulye kalırsa haşlayıp buzluğa atıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…