- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.121
Nice güzel huzurlu senelere inşallah.Kizlaar bir turta doğdu,
Yaş 35 mi oldu
Amin... dünyada ve sağken, kıyameti yaşıyoruz diyorum ben de... inşallah düzelecek her şey... dua, zaman, sabır....Kucuk kiyamet gibi. Ana baba evlattan, evlat ana babadan kaciyor. Rabbim sonumuzu hayir etsin.
Ben de Allah'in izniyle duzelecek diyorum. Bizi soyle bir silkeleyip, kendimize getirecek. Bu serden ne hayirlar dogacak insaallah...Amin... dünyada ve sağken, kıyameti yaşıyoruz diyorum ben de... inşallah düzelecek her şey... dua, zaman, sabır....
Canım baklagilleri haşlayıp dondurucuya atıyorumbende hiç yok bu huy gerçi 2.5 yıllık evliyim 27 yaşındayım daha yeni birikimin önemini fark eden cahil bir vatandaş olarak benden beklenmezdi zaten
Bu yaz inşallah bi dondurucu alıp abartmadan kenarda bişeyler bulundurmak istiyorum hem bebek geliyor ona da yarar
Şeyi merak ediyorum ama güve kelebek gibi bişeyler olmuyor mu ben geçen gün fark ettim uzun zamandır açmadığımız yemediğimiz cin mısır kavanozu komple kelebek dolmuş
canımm üzülme insAllah hayırlısıyla atlatıcaz bu kara günleri. bir büyüğümün sözü var, sağ olsunda yedi dağın ardında olsun.. yerinde olsam ben de ck uzulurduAnnem risk grubunda yoksa şimdiye kadar çoktan giderdim en azından kapıdan görür donerdim ama onu düşünmek zorundayım.
Belki tasiyiciyim belki bilmiyorum, uluslararası sirketteyim, bir sürü yurtdışı temasim oldu sonuçta.
İnşallah bir an evvel hasarsız, kayıpsız atlatırız bu günleri
İnşallah ablaK kahvemsi mutluluk benim de cocuklarim gelmiyorlar. Annem yasli ve hasta. Oglumu 2.5 haftadir gormedim. Kizimi da haftada bir pazara cikiyoruz, oyle goruyorum. Herkes evinde yerinde sag hos olsun, elbet bugunler de gececek...
kahvemsim annanem 83 yasında vefat etti cayına iki tatlı kasıgına yakın seker atardı tereyagsız yemek yemezdi sık sık hamur işi yapardı. şekeri kolestrolü hiç olmadı bılıyomusun kıloluydu ama çok asırı da kılosu yoktu eski toprak denılen seye gerckten ınanıyorum benApartmanimizda yaşlı bir çift var, kışın memleketten dönerken cuval çuval un getiriyorlar.
Her gün her öğün hamurisi yapıyorlar.
Bir gün dayanamadım teyze sizin sekeriniz, kolestrolunuz de var nasıl yiyorsunuz dedim.
Biz seviyoruz, birşey olmaz demişti kadin.
oyy turtişim dogmuss nıce senelere canım her sey gönlünce olsun yeni yasın güzellikler getırsınKizlaar bir turta doğdu,
Yaş 35 mi oldu
kıyamıyorum. 6 kardeşiz ve en büyüğü benim.Helâl olsun
Takdir ettim :)
Insan kiyamiyor kendinden küçüğüne
mutlu yıllarKizlaar bir turta doğdu,
Yaş 35 mi oldu
Cocuklarimi ozellikle aksamlari ben pek aramam. Oglum her gun arardi ama, gorusemeyince gun icinde estikce ariyor, yetmiyor msj yaziyor. Kizimla torunu gorelim diye goruntulu konusuyoruz. Sanki uzak uzak memleketlerdeyiz. Ama gececek, ozlemek de guzel. Nihayetinde hepimiz iyiyiz. Oglum surekli insanlarla hasir nesir, Allah'a emanet olun hepiniz.İnşallah abla
Hasretlik çok zormuş ama.
Sürekli bir arada değiliz, elimden geldiğince arayı açmamaya çalışıyorum maalesef uzak oturuyoruz ama bu sefer niyeyse fazla buruk hissettim.
Sehirdisinda ya da yurtdışında olanlar nasıl dayanıyor diyip teselli ediyorum kendimi.
ben de kardesımın yurt ücretini tel faturasını ödüyor elimden geldıgınce ıhtıyaclarını karsılamaya calısıyorumkıyamıyorum. 6 kardeşiz ve en büyüğü benim.
hem onlar mutlu oluyor ihtiyaçları görülüyor
hemde benim ve çocuklarımın zekatı sadakası oluyor
aminben de kardesımın yurt ücretini tel faturasını ödüyor elimden geldıgınce ıhtıyaclarını karsılamaya calısıyorum
ögrencılere kım olursa olsun yapılan seyler çok sevap bence Allah kabul etsın hepımızın nıyetını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?