Biz cocukken cok yokluk cektik. Cok zor günlerden gecdik.
Ben stokcuyum. Evimde yeterince gida olmasi beni rahatlatiyor. Ayni sekil mutlaka kenarda paramda olmali.

Sansliyim, esimde tutumludur, malesef ben kendime karsi bildigin cimrilik yapiyorum. Elim cok aciktir herkese karsi, bi kendime karsi öyle olamiyorum.
Herkes gecmisinde yasadigi tercübelere göre davraniyor herhalde.

Canım baklagilleri haşlayıp dondurucuya atıyorum
makarnayı en fazla 4 paket bulunduruyorum
Sık tüketmediklerimizi 1 paket alırım bitince ihtiyaç olunca alırım

canımm üzülme insAllah hayırlısıyla atlatıcaz bu kara günleri. bir büyüğümün sözü var, sağ olsunda yedi dağın ardında olsun.. yerinde olsam ben de ck uzulurdu

K kahvemsi mutluluk benim de cocuklarim gelmiyorlar. Annem yasli ve hasta. Oglumu 2.5 haftadir gormedim. Kizimi da haftada bir pazara cikiyoruz, oyle goruyorum. Herkes evinde yerinde sag hos olsun, elbet bugunler de gececek...
İnşallah abla
Hasretlik çok zormuş ama.
Sürekli bir arada değiliz, elimden geldiğince arayı açmamaya çalışıyorum maalesef uzak oturuyoruz ama bu sefer niyeyse fazla buruk hissettim.
Sehirdisinda ya da yurtdışında olanlar nasıl dayanıyor diyip teselli ediyorum kendimi.

kahvemsim annanem 83 yasında vefat etti cayına iki tatlı kasıgına yakın seker atardı tereyagsız yemek yemezdi sık sık hamur işi yapardı. şekeri kolestrolü hiç olmadı bılıyomusun kıloluydu ama çok asırı da kılosu yoktu eski toprak denılen seye gerckten ınanıyorum ben
Kizlaar bir turta doğdu,
Yaş 35 mi oldu
oyy turtişim dogmuss nıce senelere canım her sey gönlünce olsun yeni yasın güzellikler getırsın

Helâl olsun
Takdir ettim :)
Insan kiyamiyor kendinden küçüğüne
kıyamıyorum. 6 kardeşiz ve en büyüğü benim.
hem onlar mutlu oluyor ihtiyaçları görülüyor
hemde benim ve çocuklarımın zekatı sadakası oluyor

Cocuklarimi ozellikle aksamlari ben pek aramam. Oglum her gun arardi ama, gorusemeyince gun icinde estikce ariyor, yetmiyor msj yaziyor. Kizimla torunu gorelim diye goruntulu konusuyoruz. Sanki uzak uzak memleketlerdeyiz. Ama gececek, ozlemek de guzel. Nihayetinde hepimiz iyiyiz. Oglum surekli insanlarla hasir nesir, Allah'a emanet olun hepiniz.

kıyamıyorum. 6 kardeşiz ve en büyüğü benim.
hem onlar mutlu oluyor ihtiyaçları görülüyor
hemde benim ve çocuklarımın zekatı sadakası oluyor
ben de kardesımın yurt ücretini tel faturasını ödüyor elimden geldıgınce ıhtıyaclarını karsılamaya calısıyorum
ögrencılere kım olursa olsun yapılan seyler çok sevap bence Allah kabul etsın hepımızın nıyetını

amin

annem çok tutumlu kadındır.
yazın salçasını bulgurunu ununu reçelini sebze kurusunu turşuyu peyniri zeytini kendisi yapardı şekeri patates soğanı çuvalla alırdık.
market yoktu toptancıdan sadece çay sıvıyağ ve tuvalet kağıdı alırdık.
Ne zorluklarla büyüttü bi memur maaşıyla babamın
Allah hayırlı uzun ömür versin inşallah hepsine

inşallah çocuklarımda tutumluluğu öğrenir.
kızım para biriktirir harçlıklarıyla almak istediklerini kendi alır. çünkü sloganım şudur: ben sizin sadece ihtiyaçlarınızı alırım. ihtiyacınız olmadığı halde almak istedikleriniz lükstür. para biriktirip alın. 1.sınıfa giden oğlumda hemen hemen anlamaya başladı durumu küçük bi kumbarası var harçlıklarını biriktiriyor.

Biz cok zor buyuduk evde ancak eksikler alinirdi oda sirayla annem bizim acimizdan eksik birakmadi ama kendine sormak lazim. Lise yillarim daha iyiydi ama karmasaydi. Simdi hep onu dusunuyorum o yillarda salgin ciksaydi biz kesin hastalanirdik simdi toplu alalim sık etkilesim yapmayalim aman ne kdrsa ne kdr simdi fiyat bakmayalim diyebiliyoruz

Karamelli dogum gunun kutlu olsun

Annemi de ozledim de ne yalan diyim yegenimi cok ozledim hepimizin arasinda 2 sokak var.

Kimse cikmiyor ve 2 haftadir gorusmuyor

Iyi olalimda bugunlerde gecer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…