- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.493
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.141
Gunaydin hanimlar, saglikli ve huzurlu bir pazar diliyorum...
M Meyraa- canımcım dün kurabiye tarifi istemişsin ben o ara çarşıdaydımEki Görüntüle 2610679 Eki Görüntüle 2610680 Eki Görüntüle 2610681 Eki Görüntüle 2610682 Eki Görüntüle 2610683 Eki Görüntüle 2610684
Benim ufak oğlanı aramış babası tavuk filan getireyim mi diye
O da getir dondurucu boş demiş
Oğlum vardı ya dedim
Olsun bundan sonra böyle diyor
6 paket tavuk
Yaklaşık 10 paket pizzayı almış da gelmiş küçük kuzum
Kuzucuklarım herşeye rağmen hamdolsun iyiler denapsın çocuklarında psikolojisi bozuldu.
Canım kararında kullandığın herşeyi ve de kazancını yani parayı stoklamak iyidirOoo kızlar ne çok konuşmuşsunuz ancak bitirdimBenim annem de ihtiyaç ne ise o kadar alırdı, stok yapmazdık. Ben sizle takıldığımdan beri stok yapar oldum. Önceden tutumluydum biriktirirdim ama ne yalan söyleyim markette ne ne kadar bilmezdim. Şu an tüm kış pek dışarı çıkmamama rağmen fiyatlara hakimim, uygunsa alıp stoğa atıyorum. Bebeğimin ihtiyaçlarını da hep şubat kampanyasında stoklamıştım. (İyiki ) yoksa şimdi gelen kargoları kolonyolamakla uğraşacaktım, pahalanması da cabası.
Şu an kurubaklagiller, 5kg un, temizlik malzemeleri, kağıt ürünleri yeterince var. Dondurucuda biraz bir şeyler var. Tek sıkıntı sebze, meyve, süt, yoğurt ve yumurta olacak gibi.
Yeni gelen arkadaş hoşgeldin
Neyin ne zaman olacağı belli olmuyormuş gerçekten. Kimin aklına gelirdi küçücük bir virüs tüm dünyayı evine tıkacakCanım kararında kullandığın herşeyi ve de kazancını yani parayı stoklamak iyidir
şahsen bu zamana kadar faydasını gördüm zararını görmedim
iyi kötü gün için paranın değerini düşürmemek için iyidir
Kullandığım yiyecek içeceği stokladım daha az paraya daha çok şey alabildim
Yeri geldi daha ekonomik fiyata malettiğim şeyleri ihtiyacı olanlarla da paylaşabildim
Kazancımı stokladım vakti geldiğince sadaka zekat fitremi verdim kurbanımı kestim
Vefasız bir eşin sorumsuzluklarına daha fazla katlanmak mecburiyetinde kalmadım
Evimi aldım sıfırdan evimi döşedim geçtim keyfime baktım
Ölçülü stokçuluk (birikim) her zaman iyidir bu benim düşüncem.
En azından Allah 'tan başka kimseye muhtaç olmadan yaşarsın. Çünkü özellikle maddiyat sen de olmadı mı emin ol kimsede olmuyor
Yokluğun yaşlılığın hastalığın yüzü soğuktur derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?