- 6 Ağustos 2010
- 40.481
- 72.436
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.161
virüs salgını muhabbeti ortaya çıkıp da milletin buralarda markete gidip stok mu yapmalı acaba dedikleri zaman evime aldığım biraz takviye malzemenin bedeli 100 tl bile tutmamıştı inanNeyin ne zaman olacağı belli olmuyormuş gerçekten. Kimin aklına gelirdi küçücük bir virüs tüm dünyayı evine tıkacak
Yazdıklarında çok haklısın, tedbirli olmanın değerini yeni yeni görüyorum ben. Allah daha kötü günler göstermesin.
Tam bunun üstüne ben de birşey diyeyim.virüs salgını muhabbeti ortaya çıkıp da milletin buralarda markete gidip stok mu yapmalı acaba dedikleri zaman evime aldığım biraz takviye malzemenin bedeli 100 tl bile tutmamıştı inan
Ben her zaman tedbirli olmaya çalışıyorum
Allah razı olsun canım sendenÇok duygulandım kizlar ya,
Üniversite öğrencisi bir kardesimize elimizden geldiğince destek oluyorduk. Dün market listesi yaparken eşimle onlara da alışveriş yapalım dedik.
Elimizden geldiğince ihtiyaç olabilecek şeylerden sipariş ettik.
Kurye az önce teslim etmiş, biz sipariş vermedik demiş adresi yanlış yazmıştır.
Merkezden aradılar teslim ettirdik.
Çocuk ayrı annesi ayrı dua, teşekkür.
Belediyenin yardımını bekliyorlarmis zaten.
Rabbim ne olur bu zor zamanlarda kimseyi aç bırakma, keşke imkanımız olsa daha çok yapabilsek.
Sagol abla hepimizden inşallahAllah razı olsun canım senden
Evde fazlalığı kim ister temizlik yaparken filan altlarını çek sil süpür düzenleTam bunun üstüne ben de birşey diyeyim.
Üniversiteden arkadaşım okullar kapanınca cocugu da alıp annesinin yazligina gitti.
Yasağın sınırları genişler diye dün apar topar evine dönmüş.
Arıyor beni ya kahvemsi evde birşey yok, gelirken de alışveriş yapmak aklıma gelmedi buradaki marketlerde reyonlar boş kalmış dedi.
Şubat ortası görüştüğümüz de dedim ki senin çocuğun var en azından onun bez, mendil gibi şeylerini ve temel ihtiyaclari al evde dursun.
Evde fazlaliga tahammülüm yok demişti.
Ben de alışveriş yaptığım uygulamaları söyledim
Oralar çok pahalı diyor.
Sıfırdan mutfak alışverişini şimdi yaparsan tabii ki çok pahalı, ama temel şeyler evde olsaydı takviye edilseydi çok farkı olmayacaktı.
Tedbir her zaman her konuda şart.
Çok duygulandım kizlar ya,
Üniversite öğrencisi bir kardesimize elimizden geldiğince destek oluyorduk. Dün market listesi yaparken eşimle onlara da alışveriş yapalım dedik.
Rabbim ne olur bu zor zamanlarda kimseyi aç bırakma, keşke imkanımız olsa daha çok yapabilsek.
Bereketli olsun ablaInsanla galiba soktan cikip, normale donmus. Her zaman gittigimiz bim markette ama temizlik reyonlarinda, ama gida reyonlarinda raflar doluydu.
Kagit urunler bol boldu.
Gorevliye depoda problem olup olmadigini sorduk. O ilk zamanlar bildiginiz yagmalandik, artik normale donduk dedi. Sevindim. :)
90 tl pazarda, 90 tl markette harcadim. Allah bereketli kilsin, agiz tadiyla yemeyi nasip etsin...
güzel insanÇok duygulandım kizlar ya,
gözlerim doldu inan canım Allah bin kere razı olsun seni hiç bunaltmasınÇok duygulandım kizlar ya,
Ben de beyaz sirkeyi puskurterek temizliyorum. Kirec cok olduysa, mecburen kimyasal kullaniyorum. Limon tuzu kirec cok olunca da temizliyor mu?Bugün duşakabini şununla temizledim
1 bardak sıcak suya 1 yemek kaşığı limontuzu koyup karışımı boş bir fıs fıs kaba doldurdum
Çaydanlık kirecini limon tuzu ile kaynatıp tamamen parlak hale getirdiğinden yola çıkarak bunu denedim ablaBen de beyaz sirkeyi puskurterek temizliyorum. Kirec cok olduysa, mecburen kimyasal kullaniyorum. Limon tuzu kirec cok olunca da temizliyor mu?
Insanla galiba soktan cikip, normale donmus. Her zaman gittigimiz bim markette ama temizlik reyonlarinda, ama gida reyonlarinda raflar doluydu.
Kagit urunler bol boldu.
Gorevliye depoda problem olup olmadigini sorduk. O ilk zamanlar bildiginiz yagmalandik, artik normale donduk dedi. Sevindim. :)
90 tl pazarda, 90 tl markette harcadim. Allah bereketli kilsin, agiz tadiyla yemeyi nasip etsin...
Ben de senin gibiyim.Siz neredeydiniz, şehir olarak... market, Pazar çıkabiliyorsunuz, ben korkuyorum, bir haftadır çıkmadık biz... evde eksik yok gibi, meyve, sebze bitince de marketten eve sipariş verip kspıda bekletip, öyle içeri almayı düşünüyorum...
belki biraz fazla abartıyorum ama tanıdıklardan da vaka haberleri gelmeye başlayınca daha çok endişeleniyorum ben ve bu ah vah anlamında sızlanış değil de, tedbirleri arttırma konusunda teşvik edici oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?