- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.361
CanimEşimin ekmeği bitti mecbur kaldım ama zevkliymis.
Benim buzlukta ekmeklerim var onlar bitsin kendime göre de zeytinli, cevizli tam buğday deneyeceğim.
Nasılsa epey süre daha evdeyim, oyalanirim
Yok canım onu kenime yapacağım zaman kullanacagimCanimVaryemez ablanın tarifini mi yaptin, çok iyi olmuş gerçekten
Sağol canım, deneyeceğimYok canım onu kenime yapacağım zaman kullanacagim
Az ölçü olsun ve değişik olsun istedi eşim
Bunu yaptim
Canım doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte sağlıklı huzurlu mutlu nice yaşlara inşallahCanim çocuklarım ve kocam bana doğum günü pastasi hazirladilar, beni mutfağa almadan sürprizini yediklerim
Karantina günlerinde bir doğum günü oldu , bu da böyle hatira olsun..
Amin canım Allah razı olsunCanım doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte sağlıklı huzurlu mutlu nice yaşlara inşallah
Mutlu yılların olsunBugün hayatta 43 . yılım
Çok teşekkür ederim canım
Vaoow süper görünüyorİlk ev ekmeği denemem huzurlarinizda
Teşekkür ederimVaoow süper görünüyor
Amin Allah razı olsun canımMutlu yıllarVaryemez sevdiklerinle bundan sonra hep mutluluklar dilerim
Teşekkür ederim canım ❤
Hoşgeldin canımSelam kızlar nasılsınız biz dün geldik anacimi bıraktık çok zoruma gitti
En kotusude eşim 2 haftalık izne girdi oda yolda gelirken belli oldu bilseydim gelirmiydim ben yaa kalırdım annemin yanında
Şu an hijyen önceliğimizK kahvemsi mutluluk ellerine sağlık kahvemsimm harika görünüyor ekmekler bende iki kere ekmek yaptım evde çok güzel oldularrrama dışardan almaktan daha maliyetli gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?