Allah yardimciniz olsun. Eşim de dükkanı kapattığı için benim maastan yiyecegiz galiba ama yinede bir kaç gr alacagim

Burda altin almak deymiyor. Pahalidsn satip cok ucuza aliyorlar.
Bizde az harcamaya calisiyoruzki, kenardakini harcamaya mecbur kalmiyalim diye.
Saglikli kalalimda, para yine kazanalir.
Ber calismadigimdan beri harcliklarimdan 1000€ zulama atdim. Cok gerekmedikcede kullanmak istemiyorum.
Ufakligi uyutdum, simdide temizlik zamani

Eşimle bütün evi sildik süpürdük. Normalde hayatta ev işi yapmaz, ev erkeği olunca mecbur kaldı
Sosyal medyada eşine ütüleri niye yaptın ben yapacaktım diyor adam, kadın canım sıkıldı yaptım diyor. Adam bir daha yapma ben yapacağım diyor, o video geldi aklıma
Benim eşim normalde de elinden geldiğince yardım eder bu günlerde benden çok ev isi yapiyor

Benim esimin de eli yatkindir ve yaptigi isi titizce yapar. Simdi ise kendini asti, elinde bez oyle geziyor...
Frenlemesem neler yapacak da, bel fitigi var. Allah korusun yatip kalir. Her gun 45 dk temizlige dair is yeter...

Benim esimin de eli yatkindir ve yaptigi isi titizce yapar. Simdi ise kendini asti, elinde bez oyle geziyor...
Frenlemesem neler yapacak da, bel fitigi var. Allah korusun yatip kalir. Her gun 45 dk temizlige dair is yeter...
Erkeğin ev işi yapmasini bilmesi, yalnız kalınca başinin çaresine bakabilmesi çok iyi bence.
Eşlerinin işlerini kolaylastirmalari da ayrı güzellik

Erkeğin ev işi yapmasini bilmesi, yalnız kalınca başinin çaresine bakabilmesi çok iyi bence.
Eşlerinin işlerini kolaylastirmalari da ayrı güzellik
Oo ne diyorsun, hem de ne guzel. 9 ay kadar denge bozuklugundan yattim ben. Sadece kisisel islerimi ve butun malzemelerin elimin altinda olmasi sartiyla, basit yemekler yapabildim.
Bu surecte evimiz ne dagildi, ne kirlendi.
Esim sag olsun hem calisti, hem evi cekip cevirdi.
Ne kizima, ne gelinime yuk olmadik. Allah kimseye muhtac etmesin, amin...
Ogluma da ogrettim. Ev islerini gerektiginde gayet guzel yapar. Hem icinden gelmeli, hem de anne-baba ogretmeli bence...

Ben parayı 3e böldüm. Birikim, evde nakit ve kartta nakit diye. Ve tl de kalacağım.

Kizlar benim kp efsane ya anlatamam ama bize agir gelmiyor hep calismis gurcistandan gocmenler baba birakip gitmis 9 yasinda kor bir at ile odun kesip firina borc odermis
Zamanla kazanmislar. Oto ustasi o kdr dovermis bayilirmis. Kayinvalidem dogal olarak hic is yaptirmamis. Kayinpederim evde kirli tabagi gazeteye sarip dolaba koyarmis maksat kokmasin
Alisverisle fln alakasi yoktu, biz evlendikten sonra bana illa biseyler alir getirir bilirde nerde ne iyi ne guzel.
Esim ben onun gibi olmicam demis herseyi becerir benim tam anlamiyla yoldasim yardim etmez ne gerekiyosa yapar

Kirli tabagi gazeteye sararak dolaba koymak, cok yaraticiymis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…