- 6 Ağustos 2010
- 40.481
- 72.436
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.321
Allah yardimciniz olsun. Eşim de dükkanı kapattığı için benim maastan yiyecegiz galiba ama yinede bir kaç gr alacagimBen bu ay birikim için altın vs alamayacagim.
Nisan ayında eşim de ben de ücretsiz izinde olacağız gibi görünüyor.
Bu ayki maaşı da gecikmeli alacagim ben, kalan rakamı TL tutup diğer ay kullaniriz diye planladim.
Birikim den çok harcamadan sağlıkla atlatiriz umarım bu süreci
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, sağlık olsun da önce birikimi yine yapariz.Allah yardimciniz olsun. Eşim de dükkanı kapattığı için benim maastan yiyecegiz galiba ama yinede bir kaç gr alacagim
Bugün hayatta 43 . yılım
Nice saglikli mutlu yillaraMasallah, daha nice yillara, saglik ve huzurla...
Sosyal medyada eşine ütüleri niye yaptın ben yapacaktım diyor adam, kadın canım sıkıldı yaptım diyor. Adam bir daha yapma ben yapacağım diyor, o video geldi aklımaEşimle bütün evi sildik süpürdük. Normalde hayatta ev işi yapmaz, ev erkeği olunca mecbur kaldı
Benim esimin de eli yatkindir ve yaptigi isi titizce yapar. Simdi ise kendini asti, elinde bez oyle geziyor...Sosyal medyada eşine ütüleri niye yaptın ben yapacaktım diyor adam, kadın canım sıkıldı yaptım diyor. Adam bir daha yapma ben yapacağım diyor, o video geldi aklıma
Benim eşim normalde de elinden geldiğince yardım eder bu günlerde benden çok ev isi yapiyor
Erkeğin ev işi yapmasini bilmesi, yalnız kalınca başinin çaresine bakabilmesi çok iyi bence.Benim esimin de eli yatkindir ve yaptigi isi titizce yapar. Simdi ise kendini asti, elinde bez oyle geziyor...
Frenlemesem neler yapacak da, bel fitigi var. Allah korusun yatip kalir. Her gun 45 dk temizlige dair is yeter...
Oo ne diyorsun, hem de ne guzel. 9 ay kadar denge bozuklugundan yattim ben. Sadece kisisel islerimi ve butun malzemelerin elimin altinda olmasi sartiyla, basit yemekler yapabildim.Erkeğin ev işi yapmasini bilmesi, yalnız kalınca başinin çaresine bakabilmesi çok iyi bence.
Eşlerinin işlerini kolaylastirmalari da ayrı güzellik
Ben parayı 3e böldüm. Birikim, evde nakit ve kartta nakit diye. Ve tl de kalacağım.hanımlar bu ay kenara para ayırabılırsenız
döviz yada altın almayı düşünüyormusunuz yoksa nakit olarak mı saklamayı düşünüyorsunuz
2000 tl gibi parayı harcama için ayırıp kk kullanmayı düşünüyorum nakiti harcamamak için. kalan parayla da birikim yaparız nasıp olursa dıye dusundum siz ne dusunuyorsunuz
bu arada kuyumcular kapalıymıs burda esım kuyumcular carsısının yanında ıs yeri o soyledi
Kirli tabagi gazeteye sararak dolaba koymak, cok yaraticiymis...Kizlar benim kp efsane ya anlatamam ama bize agir gelmiyor hep calismis gurcistandan gocmenler baba birakip gitmis 9 yasinda kor bir at ile odun kesip firina borc odermis
Zamanla kazanmislar. Oto ustasi o kdr dovermis bayilirmis. Kayinvalidem dogal olarak hic is yaptirmamis. Kayinpederim evde kirli tabagi gazeteye sarip dolaba koyarmismaksat kokmasin
Alisverisle fln alakasi yoktu, biz evlendikten sonra bana illa biseyler alir getirir bilirde nerde ne iyi ne guzel.
Esim ben onun gibi olmicam demis herseyi becerir benim tam anlamiyla yoldasim yardim etmez ne gerekiyosa yapar
Mutlu yılların olsun canım❤❤
Çok teşekkür ederim kızlarMutlu yıllar hayırlı yaşların olsun inş.Varyemez
Çok üzüldümKizlar benim kp efsane ya anlatamam ama bize agir gelmiyor hep calismis gurcistandan gocmenler baba birakip gitmis 9 yasinda kor bir at ile odun kesip firina borc odermis
Zamanla kazanmislar. Oto ustasi o kdr dovermis bayilirmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?