- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.381
Ya aslında evet o yönden de seviniyorum nolcagi belli değil ama baksana bu akşamda açıklama yaptılar ama hala sokağa çıkma yasağı yok ayrıca Ankara'ya girişte bize ateş öksürük muayenesi yapmadılar çok kinadimHoşgeldin canım
Bence iyi yapmışsın donmekle, ilerleyen gunler ne gosterir bilmiyoruz
#evdekal
Doğru diyosun kizŞu an hijyen önceliğimiz
Ben çok uzun zamandır pazar gitmedim, markete de bir haftadır çıkmıyorumDoğru diyosun kiz
Dışardan hiç bişey alaşım gelmiyor benimde
Annemde bazlama yapmıştı onları yeriz biraz
Salata malzemesi aliyomusunuz kizlar marketten yada pazardan??
Doğum günün kutlu olsun canımTeşekkür ederim canım ❤
Hey maşallah kız bende öyle yaparım belki güzel taze oluyormu getirdikleriBen çok uzun zamandır pazar gitmedim, markete de bir haftadır çıkmıyorum
Sanal marletlerden sipariş verdim
Salata malzesi, meyve, sebze.
dün eve teslim ettiler.
Balkonda bektettim 6 saat ,
Sonra sirkeli suda 1 saat bekletip, 1 saat durulayip oyle kullandim
Pazardan aldiklarimdan daha güzel ve temizdi.Hey maşallah kız bende öyle yaparım belki güzel taze oluyormu getirdikleri
Sağol canimK kahvemsi mutluluk ekmeklerin harika ellerine sağlık afiyetle yiyin ohhh mmiss
Doğum günün kutlu olsun, çocuklarınla birlikte sağlıklı güzel hayırlı nice yaşlara canımBugün hayatta 43 . yılım
Çok teşekkür canımDoğum günün kutlu olsun, çocuklarınla birlikte sağlıklı güzel hayırlı nice yaşlara canım
Reklamlarda görüp yükledim, aramızdaki mesafe kısa diye getirmiyor.sekerim00 Eve gelmen daha iyi olmuş cnm,annem bile olsa ben kendi evimde daha rahatim
Kizlar şok market de artik sipariş alip eve getiriyormuş, uygulamasi kullanilabilir zira migros bana çok uzak.
Aaaa gerçekten miiReklamlarda görüp yükledim, aramızdaki mesafe kısa diye getirmiyor.
Üst sokagimizda, bi zahmet kalk gel diyor bana
Ben ücretsiz izindeyim, bana demiyor sizden yardım bekleniyorYa kızlar demiyim diyorum da bizden yardim bekleniyor
Biz nasil alacağız maaşlarımızı, ayi nasil geçiririz diyoruz.
Yok artik.
Bak kumbarama para attim bugün 1 tl ,anca.
E evdeyim biliyonuz zaten de ay sonu
Allahim aklima mukayet ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?