- 7 Temmuz 2016
- 9.425
- 33.047
- 548
- 40
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.341
Bende bundan korkuyorumesım ozel sektör,ben memurum. ekonomi kötülesiyor esımın maası gectim bizim bile alamayacagımızdan korkuyorum hayırlısıyla su gunler gecse
Rabbim bugunumuzu aratmasın
Çok üzüldüm
Kirli tabagi gazeteye sararak dolaba koymak, cok yaraticiymis...
Sosyal medyada eşine ütüleri niye yaptın ben yapacaktım diyor adam, kadın canım sıkıldı yaptım diyor. Adam bir daha yapma ben yapacağım diyor, o video geldi aklıma
Benim eşim normalde de elinden geldiğince yardım eder bu günlerde benden çok ev isi yapiyor
O bayılana kadar ustası tarafından dövülen kayınpederin değil mi ?Abla cok acikli dimi yardim etmez desem herkes kizar ama bak sadece calismis ailesini dusunmus bir insan yas ilerledikce verirsen yer icer hale gelmis ztn.
Kendi mutlu ama gecmisiyle kavgasi yok.
O bayılana kadar ustası tarafından dövülen kayınpederin değil mi ?
ne hayatlar var di miO bayılana kadar ustası tarafından dövülen kayınpederin değil mi ?
Süper görünüyor! Eline saglikİlk ev ekmeği denemem huzurlarinizda
Kahvemsim nefis görünüyorİlk ev ekmeği denemem huzurlarinizda
Muhteşem olmuş ellerine sağlıkİlk ev ekmeği denemem huzurlarinizda
Evet canım ya çok üzüldümne hayatlar var di mi
Yorulmuş, uyuyakaldı. İlk ve sondu diyorSosyal medyada eşine ütüleri niye yaptın ben yapacaktım diyor adam, kadın canım sıkıldı yaptım diyor. Adam bir daha yapma ben yapacağım diyor, o video geldi aklıma
Benim eşim normalde de elinden geldiğince yardım eder bu günlerde benden çok ev isi yapiyor
Eşimin ekmeği bitti mecbur kaldım ama zevkliymis.Kahvemsi eline sağlık, çol güzel.
Ben daha ekmek moduna giremedim ya. Buzlukta bir miktar var, onlar bitince bazlama yapmayı deneyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?