- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.421
İyi geceler ablaIyi geceler kızlar
Her köşede şok marlet var zaten, kime gönderecekler kiŞok un uygulamasi benim adrese de gönderme yapamıyormuş, ne ayip cix cix.
Ben de son şirkete gittiğimde patronun kutuphaneden epey kitap aldım.Biraz kitap okuyup yatarım bende kizlar.
1 ay önce 3 adet kitap almıştım kütüphaneden:)
Kitabın biri 800 sayfalik
Küçük oğlum o gün dediki anne bunu nasil bitireceksin.
Henüz ona başlayamadım,bende kalma süresi de uzadi
Aşkı memnu
Okursun cnm:))Ben de son şirkete gittiğimde patronun kutuphaneden epey kitap aldım.
11 günde 4 tane bitti.
Nasılsa daha uzun sure evdeyim bol bol vaktim var, okurum hepsini
Abla ben şu anki ekstrem durumdan bahsettim. Devletin yatırımına yönelik bir şey demedim. Ortada acil bir durum var.Ben devletimizin yaptığı yatırımları şahsen destekliyorum
Benim tek kabul etmediğim uygulama milletvekilliğinden emeklilik
O yüzden milletvekilliğinden emekliliğe HAYIR diyenlerdenim
Milletvekilliği bir meslek değildir sadece vekalet etme sürecidir bunun emekliliği olmaz
Bu uygulama ekonomik anlamda millete ve devlete ağır yük yüklemektedir
Bundan bir an önce vazgeçilmelidir
222 tl geldiElektrik faturalarınız mart ayında ne kadar geldi ?
58 lira elektrik faturası mı olur ya 58 degildir o 58 olsa duramazsin58 gelmiş elektrik faturamı seviyorum
Erteleyecek misin peki?Günaydın ❤
Vakıfbanktan kullandığım 2017 tarihli bir ihtiyaç kredim vardı 1 yıl geri ödemesi kalan. Şu taksit öteleme işi için başvurmuştum mobilden, faiz filan yansıtılmayacağı söyleniyordu. Bugün mesaj gelmiş şu şu belgeleri onaylarsanız taksitleriniz ertelenecek. Bi baktım 900 küsur lira faiz yansıtılmış kalan aylara eşit şekilde bölünmüşFırsatçılarda bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?