Şok un uygulamasi benim adrese de gönderme yapamıyormuş, ne ayip cix cix.
Her köşede şok marlet var zaten, kime gönderecekler ki
Bence orada amaç marketten al kısmı var ya
Siz sipariş verin biz posetleyelim, mağazada takılmayın alın gidin

Ben de son şirkete gittiğimde patronun kutuphaneden epey kitap aldım.
11 günde 4 tane bitti.
Nasılsa daha uzun sure evdeyim bol bol vaktim var, okurum hepsini

Günaydın kızlar
Bazlama için hamur mayaladım, hadi bakalım ilk kez yapacağım.
Bir de akşamdan kuru fasulye ıslatmıştım. Bugün de karnımız doyuyor şükür.

Benim de konuşasım var turta. Yardım kampanyası yerine Kanal İstanbul bütçesi yetmiyormuymuş. Şu an herkes zor durumda. Halk ne yapsın, halk yapacağı kişiye zaten yapıyor yardımı. O kadar vergi kesiliyor, fonlar oluşturuluyor, bugünler için değil mi? Biz küçücük çekirdek ailemizde bugünleri düşünüyoruz. Devlet düşünmemiş mi?

Ayrıca bulaşıcı bir hastalığın önü böyle kesilmez. Hem de damlacık enfeksiyonunun önü böyle hiç kesilmez. Hastalığın bir kuluçka süresi var, İtalya örneği böyle bariz göz önündeyken virüs ülkeye girer girmez herşeyi 2-3 hafta kapatsalardı, sokağa çıkmak yasak deselerdi şimdiye bitmişti. Ekonomiyi kurtaracağız diye sağlık sistemini çökertecekler, o çökünce ekonomi zaten çökecek. Diğer ülkelerden ders çıkardık diyorlarda nerdeee Virüs ilk çıktığında sağlıkçılara malzeme stoklanmalıydı. Çin uzaya gider gibi tulumlarla, siper gözlüklerle çalıştı. Bizim sağlıkçımıza da bırak N95 maskeyi kıytırık bir maske bile zor bulunuyor. Bu saatten sonra ohal olsa da geç artık. Virüs her yere yayıldı zaten.

Ben devletimizin yaptığı yatırımları şahsen destekliyorum

Benim tek kabul etmediğim uygulama milletvekilliğinden emeklilik
O yüzden milletvekilliğinden emekliliğe HAYIR diyenlerdenim

Milletvekilliği bir meslek değildir sadece vekalet etme sürecidir bunun emekliliği olmaz
Bu uygulama ekonomik anlamda millete ve devlete ağır yük yüklemektedir
Bundan bir an önce vazgeçilmelidir

Gunaydın kizlar...
Sabah kocaman tahin kavanozu kirdim.
Ask neydi sevdigine kucuk suprizler yapmakti esim kalkinca sevinsin
Ben bugun is yerindeyim kapisini opesim geldi tovbe tovbe..
Liste yapmam lazim tabiki basta tahin var.
Bi daha 1 hafta yine evde oluruz
Bugun parti var bence, sabah hizli basladim allahim lutfen sakin bi gun olsun

Abla ben şu anki ekstrem durumdan bahsettim. Devletin yatırımına yönelik bir şey demedim. Ortada acil bir durum var.

Günaydın
Vakıfbanktan kullandığım 2017 tarihli bir ihtiyaç kredim vardı 1 yıl geri ödemesi kalan. Şu taksit öteleme işi için başvurmuştum mobilden, faiz filan yansıtılmayacağı söyleniyordu. Bugün mesaj gelmiş şu şu belgeleri onaylarsanız taksitleriniz ertelenecek. Bi baktım 900 küsur lira faiz yansıtılmış kalan aylara eşit şekilde bölünmüş Fırsatçılarda bugün.

Erteleyecek misin peki?
Ben ikilemdeyim başvuru yapip yapmamakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…