- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.461
Aynen öyleDevlet içindeki israf önlenmeli
Bunlar olursa zaten hazine kendine geliverecektir
Aynen öyleAynen öyle
Öyle çok israf var ki, elazığ depremi, korona pandemisi gibi ekstrem durumlarda işte böyle insanlara çağrı yapılıyor bağış yapın diye. O israf minimumda olsaydı hatta gönül ister ki hiç olmasaydı böyle bir çağrıya ihtiyaç bile olmayacaktı belki de.
Benim tatli bugün puding olur:)Ne kadar güzel benim 65e düşmem lazım ama bu gunlerde zor 71lerdeyim. Ama hala bugün kadayifli muhallebi mi yapsam düşünceleri var aklimda
Ya kıyamamOğlanı gönderim para da yolladim almamış
Annen beğenirse versin parasını diye
Benim hevesim kaçtı nerdeyse uykucu.oran ne kadar merak ettim yani kalan borcunuz ne kadar da 900 küsür gerci vadeyle de alakalıdır
Oh,ellerine sağlık canımEki Görüntüle 2611627 Bunlar da benim ekmeklerimİlk sefer için iyi sayılır, güzel oldu kahvaltıda.
Ben de hiç fırın sütlaç yapmadım hatta sevmezdim de ama karşı komşum otelde aşçı yardımcısı, çok güzel yapıyor.Ben firin sütlaç hiç yapmadim
Bende onu yaparım.
Ellerine sağlık, tabii ki iyi en azından içimizde şüphe kalmadan yiyeceğiz.Eki Görüntüle 2611627 Bunlar da benim ekmeklerimİlk sefer için iyi sayılır, güzel oldu kahvaltıda.
Anladığım şu an kaç taksidimiz varsa yine o kadar taksit kalıyor ama kredi cektigimiz orana göre faiz yansitliyor. ödeme miktarimiz yükseliyor.Benim hevesim kaçtı nerdeyse uykucu.
Aynen, benim 2.060 tl ödemeli 13 ayım kalmıştı. Sundukları ödeme planında gene 13 ay, 2.150 tl ödemeli oluyor.Anladığım şu an kaç taksidimiz varsa yine o kadar taksit kalıyor ama kredi cektigimiz orana göre faiz yansitliyor. ödeme miktarimiz yükseliyor.
Ne anladınız o zaman bu iştenAynen, benim 2.060 tl ödemeli 13 ayım kalmıştı. Sundukları ödeme planında gene 13 ay, 2.150 tl ödemeli oluyor.
Şey mi 3 ay sonra mı başlıyor 13 aylık 2150 tl lik ödemeNe anladınız o zaman bu işten
Mantıklı bir açıklama var mı?
Tabi tabi, nisan mayıs haziran’da ödeme yok.Şey mi 3 ay sonra mı başlıyor 13 aylık 2150 tl lik ödeme
Günü kurtarıyor bu işlemNe anladınız o zaman bu işten
Mantıklı bir açıklama var mı?
turtişim, eger ödeyecek nakitimiz yoksa veya o parayı baska yere ayırmamız daha iyiyse el mecbur yapılabılecek bısey, ama anladıgım kadarıyla senin öyle bı durumun yok dolayısıyla fazladan faiz ödemene de gerek yok bence de.Benim hevesim kaçtı nerdeyse uykucu.
Ayy bende reklamlarda görüp yükledim bende uzak kaciyormusum 5 TL ek para istiyor ,Reklamlarda görüp yükledim, aramızdaki mesafe kısa diye getirmiyor.
Üst sokagimizda, bi zahmet kalk gel diyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?