Devlet içindeki israf önlenmeli
Bunlar olursa zaten hazine kendine geliverecektir
Aynen öyle
Öyle çok israf var ki, elazığ depremi, korona pandemisi gibi ekstrem durumlarda işte böyle insanlara çağrı yapılıyor bağış yapın diye. O israf minimumda olsaydı hatta gönül ister ki hiç olmasaydı böyle bir çağrıya ihtiyaç bile olmayacaktı belki de.

Dün A101 de köylü sütü gördüm oradaki çalışan çocuğa sordum bunları satıyor musunuz diye
Satmayacaklarını biliyorum belki de kendileri başkasına getirtmistir diye düşündüm aslinda

Hayır abla dedi ben köyden getirdim diye
Sipariş etsem bana da getirir misin dedim
Tamam abla dedi
Telefon numarasını aldım
Bir gün önceden haber ederim diye ve de mümkünse yarın getiriver dedim
Getirmiş bu sabah
Oğlanı gönderim para da yolladim almamış
Annen beğenirse versin parasını diye
Watsaptan yazdım ücretsiz kabul etmem Bir dahakine hesaplaşırız diye
Tamam abla önemli değil diyor
Canım memleketim benim ya

Aynen öyle
Devletin imkanları adam gibi kullanılıp yönetimi yapılsa bağışa filan lüzum olmaz

Anladığım şu an kaç taksidimiz varsa yine o kadar taksit kalıyor ama kredi cektigimiz orana göre faiz yansitliyor. ödeme miktarimiz yükseliyor.
Aynen, benim 2.060 tl ödemeli 13 ayım kalmıştı. Sundukları ödeme planında gene 13 ay, 2.150 tl ödemeli oluyor.

Benim hevesim kaçtı nerdeyse uykucu.
turtişim, eger ödeyecek nakitimiz yoksa veya o parayı baska yere ayırmamız daha iyiyse el mecbur yapılabılecek bısey, ama anladıgım kadarıyla senin öyle bı durumun yok dolayısıyla fazladan faiz ödemene de gerek yok bence de.

Selam kızlar siz de sorayım netten alışveriş yapmak istiyorum ama kredi kartı banka kartımız filan yok eşim serbest meslek herşeyi nakit yapıyoruz ama bazen netten güzel indirimler yakalıylrum ama alışveriş yapamıyorum nasıl yapabilirim çoğu yerler de hep kart istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…