@sekerim00 Eve gelmen daha iyi olmuş cnm,annem bile olsa ben kendi evimde daha rahatim

Kizlar şok market de artik sipariş alip eve getiriyormuş, uygulamasi kullanilabilir zira migros bana çok uzak.
Hemen yukluyum bakiyim evin tam karşısında şok var

Yükledim uygulamayı süt ürünlerinde kazandibi yemeklik urunlerde barbunya konservesi iceckelerde su kahvaltılık malzemelerde ekmek var vazcaydim gidip alırım
Marketteki her ürün görünmüyor mu ben de yükledim ama bulunduğunuz bölgeye teslimat yok dedi sağda solda çok şok olduğundan galiba

Marketteki her ürün görünmüyor mu ben de yükledim ama bulunduğunuz bölgeye teslimat yok dedi sağda solda çok şok olduğundan galiba
Her urun görünmüyor işte
Her kategoride bir iki urun var migros ta var aslında yakinda ama bana hep pahalı gelmiştir. Genelde a101 ve şoktan yapıyorum alışveriş.
Alışveriş sepetini dolduruyorum. Sepetle asansörden çıkıp eve kadar getiriyorum. Sonra da söz verdiğim için sepeti geri markete götürüyorum herkes bana bakıyo napio bu Manyak diye

Kreplere doyamadik,
Kahvaltida seviyor çocuklar.
Ben de çok severim ilerleyen günlerde yaparım.
65 kg ye düşmüşüm bu arada hedefe ulaştık
Dün ev ekmeği ve borekten yedim, birkaç gün dikkat edip haftaya krep ve fırın sütlaç serbest günümde yaparım

Ne kadar güzel benim 65e düşmem lazım ama bu gunlerde zor 71lerdeyim. Ama hala bugün kadayifli muhallebi mi yapsam düşünceleri var aklimda

oran ne kadar merak ettim yani kalan borcunuz ne kadar da 900 küsür gerci vadeyle de alakalıdır

oran ne kadar merak ettim yani kalan borcunuz ne kadar da 900 küsür gerci vadeyle de alakalıdır
13 ay boyunca 2.060 lira ödememiz kalmıştı. Nisan, Mayıs, Haziran’da ödeme yapmadan Temmuz’da başlatılıyor ödemeler, bankanın yeni sözleşmesine göre.

Ben firin sütlaç hiç yapmadim
Bende onu yaparım.

170 tl nin geldiğinde oğlum ve ben vardık yani 2 kişi

Az gelenler çamaşır bulaşık süpürge saç kurutma mkro fırın falan kullanım sıklığı nedir?
1-15 mart ile 15-30 mart farklıydı bizde ayın kalan yarısında hep evdeydik.
ayın ilk yarısında haftada 1 bulaşık makinası, 1 süpürge, 5-6 kez saç kurutma, fırın ya çalışır ya çalışmaz, mikrodalga yok, tv yok, 2 kez çamaşır makinası, derin dondurucu yok.
ayın ikinci yarısında haftada 3 bulaşık makinası, 2 süpürge, 6-7 kez saç kurutma, 2-3 kez fırın, 2-3 kez çamaşır mak.

Abla ben şu anki ekstrem durumdan bahsettim. Devletin yatırımına yönelik bir şey demedim. Ortada acil bir durum var.
Devlet sadece vatandaşı için çalışmalı
Devletin imkanları vatandaşa hizmet için kullanılmalı
Devletin imkanlarıyla vekiller ve ailelerinin sosyo ekonomik durumlarını daha fazla yükseltme çabası içinde olunmamalı
Devlet içindeki israf önlenmeli
Bunlar olursa zaten hazine kendine geliverecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…