- 28 Mart 2020
- 6.384
- 24.792
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.441
Hemen yukluyum bakiyim evin tam karşısında şok var@sekerim00 Eve gelmen daha iyi olmuş cnm,annem bile olsa ben kendi evimde daha rahatim
Kizlar şok market de artik sipariş alip eve getiriyormuş, uygulamasi kullanilabilir zira migros bana çok uzak.
Yok ertelemicem ama ertelemek zorunda olanlar adına üzüldüm hemen bin lira faizi yapıştırmışlar.Erteleyecek misin peki?
Ben ikilemdeyim başvuru yapip yapmamakta.
Marketteki her ürün görünmüyor muYükledim uygulamayı süt ürünlerinde kazandibi yemeklik urunlerde barbunya konservesi iceckelerde su kahvaltılık malzemelerde ekmek var vazcaydim gidip alırım
Her urun görünmüyor işteMarketteki her ürün görünmüyor muben de yükledim ama bulunduğunuz bölgeye teslimat yok dedi sağda solda çok şok olduğundan galiba
Ben de çok severim ilerleyen günlerde yaparım.Kreplere doyamadik,
Kahvaltida seviyor çocuklar.
Ne kadar güzel benim 65e düşmem lazım ama bu gunlerde zor 71lerdeyim. Ama hala bugün kadayifli muhallebi mi yapsam düşünceleri var aklimdaBen de çok severim ilerleyen günlerde yaparım.
65 kg ye düşmüşüm bu arada hedefe ulaştık
Dün ev ekmeği ve borekten yedim, birkaç gün dikkat edip haftaya krep ve fırın sütlaç serbest günümde yaparım
oran ne kadar merak ettim yani kalan borcunuz ne kadar da 900 küsür gerci vadeyle de alakalıdırGünaydın ❤
Vakıfbanktan kullandığım 2017 tarihli bir ihtiyaç kredim vardı 1 yıl geri ödemesi kalan. Şu taksit öteleme işi için başvurmuştum mobilden, faiz filan yansıtılmayacağı söyleniyordu. Bugün mesaj gelmiş şu şu belgeleri onaylarsanız taksitleriniz ertelenecek. Bi baktım 900 küsur lira faiz yansıtılmış kalan aylara eşit şekilde bölünmüşFırsatçılarda bugün.
13 ay boyunca 2.060 lira ödememiz kalmıştı. Nisan, Mayıs, Haziran’da ödeme yapmadan Temmuz’da başlatılıyor ödemeler, bankanın yeni sözleşmesine göre.oran ne kadar merak ettim yani kalan borcunuz ne kadar da 900 küsür gerci vadeyle de alakalıdır
kaç kişisiniz acep. Biz 4 kişi artı UFO hep yandı ev ısınmadığı için 180 altı gelmedi hiç 300 e kadar çıktıGeçen ay 170 tl idi
Ben firin sütlaç hiç yapmadimBen de çok severim ilerleyen günlerde yaparım.
65 kg ye düşmüşüm bu arada hedefe ulaştık
Dün ev ekmeği ve borekten yedim, birkaç gün dikkat edip haftaya krep ve fırın sütlaç serbest günümde yaparım
170 tl nin geldiğinde oğlum ve ben vardık yani 2 kişikaç kişisiniz acep. Biz 4 kişi artı UFO hep yandı ev ısınmadığı için 180 altı gelmedi hiç 300 e kadar çıktıama normalde 150 falandı. Az gelenler çamaşır bulaşık süpürge saç kurutma mkro fırın falan kullanım sıklığı nedir?
1-15 mart ile 15-30 mart farklıydı bizde ayın kalan yarısında hep evdeydik.Az gelenler çamaşır bulaşık süpürge saç kurutma mkro fırın falan kullanım sıklığı nedir?
Devlet sadece vatandaşı için çalışmalıAbla ben şu anki ekstrem durumdan bahsettim. Devletin yatırımına yönelik bir şey demedim. Ortada acil bir durum var.
Ellerine sağlık afiyet olsun bereketli olsunEki Görüntüle 2611627 Bunlar da benim ekmeklerimİlk sefer için iyi sayılır, güzel oldu kahvaltıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?