- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.481
Herhangi bir bankadan hesap açtır, içine para at. hesap kartı ile de alışveriş yapılıyorSelam kızlar siz de sorayım netten alışveriş yapmak istiyorum ama kredi kartı banka kartımız filan yok eşim serbest meslek herşeyi nakit yapıyoruz ama bazen netten güzel indirimler yakalıylrum ama alışveriş yapamıyorum nasıl yapabilirim çoğu yerler de hep kart istiyor
İçine para atınca tek çekim mi olacak peki taksitlendirme olur muHerhangi bir bankadan hesap açtır, içine para at. hesap kartı ile de alışveriş yapılıyor
yoksa nasıl internet alışverişi yapacaksın
Olmaz tek çeker benceİçine para atınca tek çekim mi olacak peki taksitlendirme olur mu
İçine para atınca tek çekim mi olacak peki taksitlendirme olur mu
kahvemsinin dediği gibi hesap actırıp, sanal kart olusturursun içindeki parayla alısveriş yapabılırsın canım taksit belli bi miktar üzerine yapabılıyor vakıfta var mesela ama belli sartları oluyorSelam kızlar siz de sorayım netten alışveriş yapmak istiyorum ama kredi kartı banka kartımız filan yok eşim serbest meslek herşeyi nakit yapıyoruz ama bazen netten güzel indirimler yakalıylrum ama alışveriş yapamıyorum nasıl yapabilirim çoğu yerler de hep kart istiyor
eline saglik cok lezzetli görünüyorEki Görüntüle 2611627 Bunlar da benim ekmeklerimİlk sefer için iyi sayılır, güzel oldu kahvaltıda.
Netten alışveriş oluyor muInial kart var bir incele aklina yatarsa neden olmasin
Migros kasalarda satiliyor.
Masraf nedeniyle ödemedimkızlar online bankacılıkta kk ile fatura ödedinizmi hiç
vakıfta varda masraf alıyor
kahvemsinin dediği gibi hesap actırıp, sanal kart olusturursun içindeki parayla alısveriş yapabılırsın canım taksit belli bi miktar üzerine yapabılıyor vakıfta var mesela ama belli sartları oluyor
Yaptim bile kadayifli muhallebiyiBenim tatli bugün puding olur:)
Ben a 101 den sanal bakkalım ve bizim toptanNetten alışveriş oluyor mu
At bakalım fotosunuYaptim bile kadayifli muhallebiyi
Mmm eline sağlık çok güzel görünüyo. Bende yaptım. Dipfrize doldurdumEki Görüntüle 2611627 Bunlar da benim ekmeklerimİlk sefer için iyi sayılır, güzel oldu kahvaltıda.
Yapi kredi almıyor cnm,ben ödüyorum.kızlar online bankacılıkta kk ile fatura ödedinizmi hiç
vakıfta varda masraf alıyor
kahvemsinin dediği gibi hesap actırıp, sanal kart olusturursun içindeki parayla alısveriş yapabılırsın canım taksit belli bi miktar üzerine yapabılıyor vakıfta var mesela ama belli sartları oluyor
Ohh afiyet olsun ablacımEki Görüntüle 2611839 Eki Görüntüle 2611840
Saat 14 ten önce tepsiye koyduğum peksemetleri pişirmeye fırsatım olmadı
Öğrencilerle soru çözümü telefon trafikleri derken anca fırsat bulup fırına pişmesi için koyabildim
Çok şükür şu an bir sıkıntı görünmüyor cnm,turtişim, eger ödeyecek nakitimiz yoksa veya o parayı baska yere ayırmamız daha iyiyse el mecbur yapılabılecek bısey, ama anladıgım kadarıyla senin öyle bı durumun yok dolayısıyla fazladan faiz ödemene de gerek yok bence de.
Tarif isterizzzBen de hiç fırın sütlaç yapmadım hatta sevmezdim de ama karşı komşum otelde aşçı yardımcısı, çok güzel yapıyor.
Ondan alıştım.
Onun tarifiyle deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?