Evet hastaneye gidemediğim için oğlumun aşılarını bile erteliyorum şu an. Şu güne bakarak geleceği düşününce üzülüyorum. inşallah bir an önce eski günlere geri döneriz.

Şöyle bir şey okumuştum, böyle savaş, salgın vs gibi stresli durumlarda yaşanan o stresin etkisiyle, neslin devamı için doğurganlık artarmış.

Uykucu öyle olursa biz de bebelerin peşinde koşarak kilo veririz artık, ne yapalım ☺ Ayrıca senin de fazla kilon yok, pek fitsin oğluşunla
tesekkur ederim canımm
şuan zaten var ya bir dk durmuyor gözünden ayırsan her an tehlıke arz edıyor hep pesındeyim ama sor 100 gr verdinmi asla vermeyeyim diye ha gayret yiyorum

Evet hatta bizim ulkemizde yasadigimiz durumun aciklamasi buymus pandora.

Kardesim bebegini goturdu. Rotanin 2. Dozuydu. Birde 4 ay asisi
Bizimki biraz sokak kopeee cok sukur cok sarsilmiyor buda rahat gecmis
Cok ozledim sokak kopeeni

Bazı aşılar ertelenebiliyormuş evet. Umarım en kısa sürede atlatırız normal rutinlerimizde döneriz

Sosyal medyada caps vardı
Bu günler gectip hayat normale dönünce parlayacak üç meslek
Psikolog ( buna tüm toplum ihtiyaç duyacak ücretsiz olmalı)
Diyetisyen ( açıklama yapmaya gerek bile yok, sıkıntıdan herkesin içinden bir refika, arda çıkıyor)
Kadın doğum ( bunu çok mantıklı buldum, Allah'ım isteyene nasip etsin )

Kahvemsi kuafor berberleri unutma

sekerim nasrettin hocanın işi gibi
damdan düşünce bana damdan düşen birini getirin demiş beni o anlar gececek demek isterdim ama 9.aya az kaldı gecmiyor canım şakacanım cok sukur saat bası kalksa da ilk iki ay gibi degil yatıs saatimiz düzenli şükür ins zamanla sizin de öyle olur. gündüz uyuma konusuna girmiyorum
nacızane tavsiyem biraz daha büyüyünce 10 u bekleme en gec 8-8.5 a alıstır canım.uyumasa bıle yattığı odaya gıdın los ortama.

kızlar ins.. da takip ettıgım biri temızlık ürünü satıyordu leke cıkarıcı tarzı bıse aldım fena degıl oyle mukemmel degılde,
tavaların altında yanmıs yag, aspıratör yagı vs ıcın de bi ürün var. ondan da almak istıyordum vıdeolarında falan baya etkılı gozukuyor 27tl dedi satan kişi gecen hafta.esım de tutturdu kargo alma vs dıye ama kafaya taktım bı kere. neyse bi haftadır onla mucadele ettım. neyse az evvel sıparıs verdım kadın dıyor ne sanslısın 35 tl ye ıkı paket kampanyası baslıyor gece 12den sonra anneme de aldım.
ıns guzel cıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…