- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.561
Evet hastaneye gidemediğim için oğlumun aşılarını bile erteliyorum şu an. Şu güne bakarak geleceği düşününce üzülüyorum.Hayırlısı büyük konuşmak istemiyorum ancak şu virüs şartları ile düşünemem.Her gün yeni bir yayın çıkıyor ve bildiklerimiz gerçekten çok çok az. Bu şartlarda düşünenin de aklından şüphe ederim.
tesekkur ederim canımmUykucu öyle olursa biz de bebelerin peşinde koşarak kilo veririz artık, ne yapalım ☺ Ayrıca senin de fazla kilon yok, pek fitsin oğluşunla
Evet hastaneye gidemediğim için oğlumun aşılarını bile erteliyorum şu an. Şu güne bakarak geleceği düşününce üzülüyorum.inşallah bir an önce eski günlere geri döneriz.
Şöyle bir şey okumuştum, böyle savaş, salgın vs gibi stresli durumlarda yaşanan o stresin etkisiyle, neslin devamı için doğurganlık artarmış.
Bazı aşılar ertelenebiliyormuş evet. Umarım en kısa sürede atlatırız normal rutinlerimizde dönerizEvet hastaneye gidemediğim için oğlumun aşılarını bile erteliyorum şu an. Şu güne bakarak geleceği düşününce üzülüyorum.inşallah bir an önce eski günlere geri döneriz.
Şöyle bir şey okumuştum, böyle savaş, salgın vs gibi stresli durumlarda yaşanan o stresin etkisiyle, neslin devamı için doğurganlık artarmış.
Sosyal medyada caps vardıEvet hastaneye gidemediğim için oğlumun aşılarını bile erteliyorum şu an. Şu güne bakarak geleceği düşününce üzülüyorum.inşallah bir an önce eski günlere geri döneriz.
Sosyal medyada caps vardı
Bu günler gectip hayat normale dönünce parlayacak üç meslek
Psikolog ( buna tüm toplum ihtiyaç duyacak ücretsiz olmalı)
Diyetisyen ( açıklama yapmaya gerek bile yok, sıkıntıdan herkesin içinden bir refika, arda çıkıyor)
Kadın doğum ( bunu çok mantıklı buldum, Allah'ım isteyene nasip etsin )
Sosyal medyadaki öyleydi, benim sıralamadaKahvemsi kuafor berberleri unutma
sekerim nasrettin hocanın işi gibiOğlanı zor uyuttuk uyuyo uyaniyo uyuyo uyaniyo iki gündür saat 10 gibi banyo yaptırıp yatırdık çok rahat ediyodu bugün yaptırmadık
çocuğun resmen gözü açıldı ya fıldır fıldır gozler
Üç canlı derkencanım biz üç canlıyızbize serbest
Sonradan gördüm canımemziren anneler malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?