Valla ben hamileyim ama çekmiyor benim :)

Bizim 2. Tedavide doktor şeker ve hamurişi pek yeme yumurtalıklarda polikistik görünüm yapıyor dedi. Çikolata yiyemiyorum diye ağladığım olmuştu. Ve en kötü sonucu da o tedavide almıştık.
Sonra hamile olduğumda tatlı yemeyim diye kendimi baya kastım. Ama tam bir tatlısever olduğum için bir de hamile iştahı gelince yine zorlanıyordum. En son doktor bebeğin enerji için şekere ihtiyacı var abartmadan ye demişti, çok sevinmiştim. O yüzden sana tavsiyem istediğini ye ama abartma. Önceki mesajlarından hatırlıyorum, senin kilon iyi zaten. Yoksa gündem çok stresli, bebek yolu beklemenin de nasıl bir şey olduğunu çok iyi biliyorum, şimdi bir de belirsizlik o işler de rafa kalktı İnşallah Allah'ım sana sürpriz bir bebek nasip ediverir ya sirken. Çok içten diliyorum bunu.

Evet dimi. Ben + Sağ meme + Sol meme
aynen canım
şuan iyi güzel hoşta gecen arkadasım dedi
emzirirken bi yemek düzenine alısıyorsun e emzirdıgın içinde kalori harcıyorsun çok farketmıyor sütten kesılınce aynı düzenle hızlı kilo artısı oluyormus Allah muhafaza gerci sen zayıfsın canım

Yarın deseler her şey şaka
Herşey zaten şaka gibi geliyor şu an bana, biri kotu bir şaka yapıyor, çok enteresan günler geçiriyoruz daha da ne olacak belli degil.
Yürüyüşe gitmeye usenirdim bazen şu an o bile ne kadar güzel bir nimetmis onu anlıyorum.
Araba olmayınca anneme gitmeye usendigim zamanlar olurdu, çok pişmanım. Araba kapıda yatıyor değil anneme gitmek içindeki şarj kablosunu almaya inmiyoruz.
Mesela benimle çok uğraşan idari işler sorumlusu ihtiyari bile özledim ya.
Allah sonumuzu hayır etsin.

Uykucu öyle olursa biz de bebelerin peşinde koşarak kilo veririz artık, ne yapalım ☺ Ayrıca senin de fazla kilon yok, pek fitsin oğluşunla

Hayırlısı büyük konuşmak istemiyorum ancak şu virüs şartları ile düşünemem. Her gün yeni bir yayın çıkıyor ve bildiklerimiz gerçekten çok çok az. Bu şartlarda düşünenin de aklından şüphe ederim.

Son 1 sene oyle garip gectiki..
Burda cok yazdim paylastim. Gecen sene 31 mart 1 nisan tum hayatim hayatimiz degismisti. Is yerinde yonetim degismisti. Cok sevdiklerimden uzaklasmak zorunda kaldim alismak zorunda kaldim. Yeni insanlar tanidim her biri ayri dunya. Hayagimda 3 defa hic uyumadan gece gecirdim. Biri 17 19 agustos 1999 arasi biri ipten aldigimiz bi akrabam ve yasadiklarim biride secimi kaybettigimiz gece.
Dert sanmisiz dert sanmisim Simdi o gün hislerime oyle tuhaf bakiyorumki o sabah ise gittik herkes tek kendi geliyor saniyor tabi. Cok sevdigimiz biri geldi tamam len tamam aglamayin 1 nisan sakaydı bizim baba gelecek dedi.
Saglik ozgurluk korku tum dunyanin telasi...
Cok yazdim bugun konustuk bir tuhaf olduk sizede icimi döktüm.. o saka hissi hic gecmiyor. Garip bir okul hayat sanki. Her an bir guzellik gizli tek amac onu bulabilmek.. hersey gecicek inaniyorum tek istegim bugunleri unutmamak..
Ben 3 ay onceye kadar tayin pesindeydim. Son gorustugum yer beni almayinca cok aglamistim
Oysa simdi esimin onu karanlik. Benimki anca kira ve faturalar olurdu. Belki 500 lira kalirdi. Ise cok az gidiyorum. Evden takibini yaptigim seyler var. Aileme gitmiyorum ama uzak degilim. Sehirdisida kapandi ne zmn acilir Allah bilir
Bu aksam cok gulduk nasil kavustuk ya diye diye. Sinirimiz bozulmus bosaldik sanirim
Cok yazdim derken hala yaziyorum. Oyle iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…