- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.541
Benim yaptığım da buyduİnstant Mayalı Bazlama - Nefis Yemek Tarifleri
İnstant Mayalı Bazlama Tarifi nasıl yapılır? Onlarca kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Valla ben hamileyim ama çekmiyor benim :)Ay can çektirmiyoruz inşallah. Bu arada sosyal medyaya hiç yemek atmam. Burda kızlar atınca bana da yapma hevesi geldi.
Bazlama kolay canım, fırın ekmeği bana daha zor geliyor. İstersen yaptığım tarifi atayım.
Bizim 2. Tedavide doktor şeker ve hamurişi pek yeme yumurtalıklarda polikistik görünüm yapıyor dedi. Çikolata yiyemiyorum diye ağladığım olmuştu. Ve en kötü sonucu da o tedavide almıştık.Can çektirme yok. Ben süreçten dolayı yediklerime biraz dikkat etmeye çalışıyorumşekilleri biraz körü oldu onda da hamurum cıvıkmış. Yağ ile şekillendirmiş herkes. Başından sonuna kadar süreçte bulunmak beni sıktı o yizdne normal ekmek denemek istiyorum artık at fırına pişsin kendi haline
canım biz üç canlıyızEmziriyorum ben yaaCanım çekiyor
Ben de başta bir şekillendiremedim, büyük büyük oldu. Sonra hepsini toparlayıp biraz daha unlayıp küçük küçük yaptım.Benim yaptığım da buydu
Ya onu yazarken aklıma sen de geldin. İyi ki çekmemiş.Valla ben hamileyim ama çekmiyor benim :)
Evet dimi. Ben + Sağ meme + Sol memecanım biz üç canlıyızbize serbest
Yarın deseler her şey şakaMart ayı da bitti gitti
Geldik Nisan'a bakalım nasıl geçecek hepimiz için
Evet yaYarın deseler her şey şaka
aynen canımEvet dimi. Ben + Sağ meme + Sol meme
Herşey zaten şaka gibi geliyor şu an bana, biri kotu bir şaka yapıyor, çok enteresan günler geçiriyoruz daha da ne olacak belli degil.Yarın deseler her şey şaka
Yok ben artık son haftalardayım kendimi aştım canım baklava çekse ekmek arası toz şekerle isteğimi karşılayacak vaziyetteyimYa onu yazarken aklıma sen de geldin. İyi ki çekmemiş.
Uykucu öyle olursa biz de bebelerin peşinde koşarak kilo veririz artık, ne yapalım ☺ Ayrıca senin de fazla kilon yok, pek fitsin oğluşunlaaynen canım
şuan iyi güzel hoşta gecen arkadasım dedi
emzirirken bi yemek düzenine alısıyorsun e emzirdıgın içinde kalori harcıyorsun çok farketmıyor sütten kesılınce aynı düzenle hızlı kilo artısı oluyormus Allah muhafazagerci sen zayıfsın canım
Hayırlısı büyük konuşmak istemiyorum ancak şu virüs şartları ile düşünemem.Bizim 2. Tedavide doktor şeker ve hamurişi pek yeme yumurtalıklarda polikistik görünüm yapıyor dedi. Çikolata yiyemiyorum diye ağladığım olmuştu. Ve en kötü sonucu da o tedavide almıştık.
Sonra hamile olduğumda tatlı yemeyim diye kendimi baya kastım. Ama tam bir tatlısever olduğum için bir de hamile iştahı gelince yine zorlanıyordum. En son doktor bebeğin enerji için şekere ihtiyacı var abartmadan ye demişti, çok sevinmiştim. O yüzden sana tavsiyem istediğini ye ama abartma. Önceki mesajlarından hatırlıyorum, senin kilon iyi zaten. Yoksa gündem çok stresli, bebek yolu beklemenin de nasıl bir şey olduğunu çok iyi biliyorum, şimdi bir de belirsizlik o işler de rafa kalktıİnşallah Allah'ım sana sürpriz bir bebek nasip ediverir ya sirken. Çok içten diliyorum bunu.
Herşey zaten şaka gibi geliyor şu an bana, biri kotu bir şaka yapıyor, çok enteresan günler geçiriyoruz daha da ne olacak belli degil.
Yürüyüşe gitmeye usenirdim bazen şu an o bile ne kadar güzel bir nimetmis onu anlıyorum.
Araba olmayınca anneme gitmeye usendigim zamanlar olurdu, çok pişmanım. Araba kapıda yatıyor değil anneme gitmek içindeki şarj kablosunu almaya inmiyoruz.
Mesela benimle çok uğraşan idari işler sorumlusu ihtiyari bile özledim ya.
Allah sonumuzu hayır etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?