- 28 Mart 2020
- 6.384
- 24.792
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.521
ay çok güzel görünüyo eline sağlıkEki Görüntüle 2611860
Tepsinin bir tanesi pişti
Teşekkür ederimEllerine sağlık canım afiyet olsun
Bir de tarifini yazar mısın?
bende evdekiler seviyo diye yapıyorum yoksa hiç yapar mıyım hiç sevmemBen evde kalma sürecinde buradan uzak mı kalsam
Hergun birşey yapılıyor canım çekiyor,
Hayır yapmasına yapacağım da eşim yemez tatlı, hamurisi. Hepsi bana kilo olur
#dayankahvemsi
Sağol canım, zaten evdeyiz burası da olmazsa vakit hiç geçmez
sabah şekerli hiç bir sey yememeye kesin karar vermıstım normalde tatlıcı hiç degılım süt muhabbetinden nası olsa yeme dıyen yok yiyorum ha gayret.Ben evde kalma sürecinde buradan uzak mı kalsam
Hergun birşey yapılıyor canım çekiyor,
Hayır yapmasına yapacağım da eşim yemez tatlı, hamurisi. Hepsi bana kilo olur
#dayankahvemsi
Eline sağlık cnmsabah şekerli hiç bir sey yememeye kesin karar vermıstım normalde tatlıcı hiç degılım süt muhabbetinden nası olsa yeme dıyen yok yiyorum ha gayret.
ve sabahki kararımı az evvel bozup çıkolata soslu tavuk gögsümsü bıse yaptım asırı kolay
bakım nası olacak
sagol canımEline sağlık cnm
Afiyetler olsun,
Kıyamam teyzeme,ayy size komik bıse anlatayım kızlar
13 marttan beri full evdeyiz
yani normal zamanda da olmuyorda o günden beri inana bi dk dınlenmedim annem kardesım de ayni hep bi temızlık yemek çocuk kosturma
annem hiç bos durmayı sevmez bişe yapmıyorsa muhakkak baksa bıse yapar
bugun isler oglende bitti oh dedık ilk defa oturacagız
neyse oturduk cocukla oynadık falan
aksam üstü annemin moraller yerlerde
noldu dedim
hiç bir sey yapmadan oturuyormusuz nereye kadar böyle duracakmısız ne zaman bıtecekmıs virüs
el insaf anne dedim daha yarım gün olmadı oturdugumuz
Emziriyorum ben yaaAfiyetler olsun,
Farzet ki o yulaf ezmesi
Ay can çektirmiyoruz inşallah. Bu arada sosyal medyaya hiç yemek atmam. Burda kızlar atınca bana da yapma hevesi geldi.Ellerinize sağlık kızlar.
Ben böyle güzel şeyler yapmıyorum anca yemek salata. Bugün bir ekmek denedim bazlama yapanların önünde saygıyla eğiliyorum. Benimkilerin şekilleri cin çarpmış gibi oldu. Eki Görüntüle 2611980 Eki Görüntüle 2611980
At cnm at, yapariz onu da evdeyizAy can çektirmiyoruz inşallah. Bu arada sosyal medyaya hiç yemek atmam. Burda kızlar atınca bana da yapma hevesi geldi.
Bazlama kolay canım, fırın ekmeği bana daha zor geliyor. İstersen yaptığım tarifi atayım.
Can çektirme yok. Ben süreçten dolayı yediklerime biraz dikkat etmeye çalışıyorumAy can çektirmiyoruz inşallah. Bu arada sosyal medyaya hiç yemek atmam. Burda kızlar atınca bana da yapma hevesi geldi.
Bazlama kolay canım, fırın ekmeği bana daha zor geliyor. İstersen yaptığım tarifi atayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?