Ellerine sağlık canım afiyet olsun
Bir de tarifini yazar mısın?
Teşekkür ederim

1litre süt
1 yumurta sarısı
4 kaşık un
3 kaşık nişasta
1 bardak şeker. bunları pişiriyosun bi 10dk sonra
1 paket krema 1 vanilya ekleyip iyice karıştırıyosun.
Ben herzaman buzdolabında kavrulmuş kadayıf bulundururum. Ani misafirlerde 5dkda hazır oluyor.
tepsiye kadayıfı yay üstüne muhallebiyi dök. Biraz soğutuyorum ben sonra üzerini de kadayıfla kaplıyorum. soğuduktan sonra üzerine yaymamın sebebi kadayıflar çıtır kalıyor.
Afiyet olsun

Ben evde kalma sürecinde buradan uzak mı kalsam
Hergun birşey yapılıyor canım çekiyor,
Hayır yapmasına yapacağım da eşim yemez tatlı, hamurisi. Hepsi bana kilo olur
#dayankahvemsi
bende evdekiler seviyo diye yapıyorum yoksa hiç yapar mıyım hiç sevmem
şaka bi yana yememem lazım gerçekten
hem kilo aldım bu süreçte
hemde yüzümde hergün bir sivilce çıkıyor

Ben evde kalma sürecinde buradan uzak mı kalsam
Hergun birşey yapılıyor canım çekiyor,
Hayır yapmasına yapacağım da eşim yemez tatlı, hamurisi. Hepsi bana kilo olur
#dayankahvemsi
sabah şekerli hiç bir sey yememeye kesin karar vermıstım normalde tatlıcı hiç degılım süt muhabbetinden nası olsa yeme dıyen yok yiyorum ha gayret.
ve sabahki kararımı az evvel bozup çıkolata soslu tavuk gögsümsü bıse yaptım asırı kolay
bakım nası olacak

ayy size komik bıse anlatayım kızlar
13 marttan beri full evdeyiz
yani normal zamanda da olmuyorda o günden beri inana bi dk dınlenmedim annem kardesım de ayni hep bi temızlık yemek çocuk kosturma
annem hiç bos durmayı sevmez bişe yapmıyorsa muhakkak baksa bıse yapar
bugun isler oglende bitti oh dedık ilk defa oturacagız
neyse oturduk cocukla oynadık falan
aksam üstü annemin moraller yerlerde
noldu dedim
hiç bir sey yapmadan oturuyormusuz nereye kadar böyle duracakmısız ne zaman bıtecekmıs virüs

el insaf anne dedim daha yarım gün olmadı oturdugumuz

Eline sağlık cnm

Kıyamam teyzeme,
Alışık değiller tâbi onlar:)

Ay can çektirmiyoruz inşallah. Bu arada sosyal medyaya hiç yemek atmam. Burda kızlar atınca bana da yapma hevesi geldi.

Bazlama kolay canım, fırın ekmeği bana daha zor geliyor. İstersen yaptığım tarifi atayım.

Can çektirme yok. Ben süreçten dolayı yediklerime biraz dikkat etmeye çalışıyorum şekilleri biraz körü oldu onda da hamurum cıvıkmış. Yağ ile şekillendirmiş herkes. Başından sonuna kadar süreçte bulunmak beni sıktı o yizdne normal ekmek denemek istiyorum artık at fırına pişsin kendi haline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…