- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.581
Çocuklar simit çok seviyor cnm,resmen iclerine doğmuş.Günaydın Kızlar,
Sabah evrak teslim etmek için müdürlüğe indim
Yollarda in cin top oynuyordu.
simit almak istedim. sonra vazgeçip doğrudan eve geldim. çocuklar uyanmış beni görünce simit almadın mı diye sordular
öyle bi söz vermemiştim oysaki içlerine doğdu zaar
evet çok seviyolar simiti hatta okul varken kahvaltı etmezler okulda simit yicez diye.Çocuklar simit çok seviyor cnm,resmen iclerine doğmuş.
gözün aydınAyyyyyy kızlar sonunda regl oldum
Ev karantinasindayken ekstra dikkat etmek lazımAyyyyyy kızlar sonunda regl oldum
Ahahahhahah aynen ama kocişim yokkkkkEv karantinasindayken ekstra dikkat etmek lazım
neyseki biz şu an kedi köpek misaliEv karantinasindayken ekstra dikkat etmek lazım
Benim eşim de 3 gün evde kaldi, evlere sığamadıkneyseki biz şu an kedi köpek misali
Bende mercimek çorbası,bugün yemek olarak bamya yapıcam biraz çorbam ve az lahana sarmam var.
tatlı bitti dün akşam resmen oburuz hepimiz
benimki dükkanı kapattı napcak bilmiyorum stesten birbirimizi yiyoruz ben salonda o oturma odasında görmüyoruz birbirimizi. Aşağı anasına da inmiyo onlara da bişey bulaşır diye.Benim eşim de 3 gün evde kaldi, evlere sığamadık
Bugün işe gitti.
Halinden pek de memnun bir şekilde
günaydın canım nasılsın yazmıyorsun pek özlüyoruz seniGünaydınlarr
Gram altın kanatlandı uçuyor maalesef
Dolar da öyle Allah yardımcımız olsun
Şu tarifi denemiştim harika sonuç elde etmiştim. Bi deneyin isterseniz, ama bol susam olması gerek evde :)evet çok seviyolar simiti hatta okul varken kahvaltı etmezler okulda simit yicez diye.
alıcaktım ama eşim dışardan ekmek bile aldırmıyo bi sürü laf eder diye almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?