günaydın canım nasılsın yazmıyorsun pek özlüyoruz seni
Uykucum ben de ozluyorum sizi Sizleri okuyorum sürekli. Zamanı yetistiremiyorum bazen. Bugünkü gibi.
Bobreklerim 2 gundur agridigi için endiselendim ve hastaneye gittim. Çok şükür bir şeyim yokmuş. Kas ağrısı olabilir dedi doktor. Öğleye kadar hastanedeydim. Sonra oglusa ders calistirdim yemek faslı derken aksam oldu.
Normalde sabah namazim tesbihim ve bir cüz kuran okumak var onlar kaldı bugün.
Onun dişin da gelişmeler biraz uzuyor Rabbim yardımcımcımız olsun

Allah razı olsun canım
Senin o düşüncede olmam yeter

Abla dun bir durum oldu.
Bizde ztn evde saglik ve yasli bakim birimi vardi. Simdi sicak yemek eklendi birde maas cekme alisveris. Bir kac evde baska genc insanlarda cikmis. Bizimkiler tabi bisey dememis muhtemelen devletin gorevi yapsinlar diye dusunmusler. Giden cocuklarda gencecik yasli insani basinda tasir oyle severek calisiyorlar. Kaymakamla gorusuceklerdi adres bilgisi bakicaklar Yetisemiyorlar evde tek yasayan bekliyor ee hak tamam ama yanliz olan nasil beklesin

cok gecmıs olsn cnım dıkkat et kendıne

Ay valla akşamları yine uyutuyoruzda hani uyandığı o arada banyo yaptiriyoduk çünkü 10da falan yapıp uyuması anca 11 oluyodu baya bı deliksiz uyuyo o zamanda uyku egitmenlerinin sayfalarına bakıyorum yorumları okuyorum herkesin sorunu ayni uykuyla ilgili bilemedim valla napicaz şimdi bı duzen beklemiyorum ama nasıl alisirsa öyle gider diye düşünüyorum bebek bakım sorunlarina mucize çözümler diye bı kitap var orda E-A-S-Y yöntemi var E(eat-yemek) A(activite) S(sleepy-uyku) Y(kendine zaman ayirma) bu bı döngü ve ben bunu uygulamaya çalışıyorum şu an hepsi sırayla mesela benimki gibi küçük bebek için toplam 3 saatlik bi döngü. Hayırlısı bakalım becerebilcezmi bebik büyütmeyi bazende diyorum bırak bunları çocuğu özgür bırak ne zaman uyursa uyusun uyanirsa uyansın ama gerçekten o zamanda huysuz oluyor hatta şu an atak haftasına giriyormusuz beni daha zor gunler bekliyor bı o kadarda eğlenceli çünkü artık gülmeye başladı minik adam çok tatlı oluyor babanda kimmiş diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…