Ablacim instant maya yerine yaş maya olur mu?

Benim bebeğim de ilk 3 ay hiç gündüz uykusu uyumadı. İlk 40 gün zaten sürekli ağladı Son 2 aydır gece uykusuna yatırmaya akşam 8de başlıyordum, ha uyudu ha uyandı derken 11de ancak geçiyordu, gece 4-5 kere kalkıp sabah 6da nihai uyanışı yapıyordu. Gündüz de evde bebek arabasına yatırıyordum ki uyanır gibi olursa hemen sallayım dalsın diye. En fazla 45dk uyuyordu öyle de.
Ben de kesinlikle uyumaz ama bir deneyim diye başladım. Eşim evde ya daha çok o yardımcı oldu zaten. Youtubeda Pınar Sibirski nin videoları var, onu izleyip sallama desteği nasıl bırakılır fikir edinebilirsin. Her ayın farklı özellikleri var, ileri ayları çok bilmiyorum ben.

Bu aksam dans ettim,
Takip ettiğim en gözde dj im canli yayın yapiyor sosyal medyada
Şu an yaptığım tek spor o zaten

Bende sabaha simit için hamur yogurup dolaba koydum. Bide spor dusunuyorum
Ama kuzucumun çok canı çekmiş dayanamadim

Canım eşimde sigarayı azalttı hem öksürük hem balgamı arttı ondan olabilir.

Akşam yedigim bir fincan sufleyi de saymayalım yarın başlıcam diyete. Valla sufleyide arkadaş meydan okumuş ondan foto gordu. yine canı çekti sipamin . Iyice iştahı açıldı çocuğun ya
Yapınca da yemeden olmuyo

Aklınıza kötü şeyler getirmeyin
Belki de sigarayı bıraktığınız içindir

Aklınıza kötü şeyler getirmeyin
Belki de sigarayı bıraktığınız içindir
İnşallah öyledir. İnternette okudum sigarayı bırakınca öksürük olur diye. Eğer öksürük kesilecekse sigaraya tekrar başlamayı bile düşünüyorum zaten panik atak hastasıyım, iyice korktum.

Ayy teşekkür ederim inşallah güzelce uyku düzenimizi oturturuz anne oğul
Sağlıkla alın kucağınıza. Ben de kendi deneyeyimi paylaşmak istyrm. İnternetten çeşitli yazılar okudum. Çocuğumu hiç sallamadım. Hep emzirerek uyuttum. Çalışınca 12.ayında bakıcıya bıraktm. Sadece ona ayağında sallayarak uyut dedim. 5. 10 dk içinde uyuyordu. Bakan kendi 4 çocuğunu çarşafta sallyarak uyutmuş. Şok oldu kızım böyle rahat uyuyunca. Sütten kesince de yanına uzanyrm. Biraz konuşuyırz. Sonra ninnisini söylüyorum uyuyor. Babası bazen kucağında 3 5 dk gezdirince de uyuyor. Baba da bunu istiyor ama benden hiç istemiyor.

Oh maşallah.

Bu isler hic belli olmuyor :) Benim kizim 6 haftalikdi tüm gece kesintisiz uyumaya basladi.
Bebege neyi uygularsan ona alisir derim hep. Ben yanina yatiyordum. Parmagimi tutup uyurdu :) Bir sürede nini söylerdim biraz kucagimda sallardim yatakda, ama o uzun sürmedi, yine elimi tutarak uyudu.
Sipa nerdese 2 yasinda. Sütünü iciyor, sariliyor bana uyuyor. Ben sadece glzlerimi kapatip uyuyormusum gibi yapiyorum
Positiv düsün, bazi bebekler cok rahat her konuda

Gerçi arada bahaneler üretiyor ama. Bi susadım bi acıktım bi babamı öpecem deyip kaçıyor yataktan:) geçen hiç yemediği halde muz yicem dedi. Bir ihtimal belki yer dedim vetdm 1 muzu bitirdi şok oldum:)
Ben de küçükken annem yat dediği zaman acıktım derdim. Gece yarısı az mı omlet yedim haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…