bebek bakım sorunlarina mucize çözümler diye bı kitap var orda E-A-S-Y yöntemi var E(eat-yemek) A(activite) S(sleepy-uyku) Y(kendine zaman ayirma) bu bı döngü ve ben bunu uygulamaya çalışıyorum şu an
Bikaç böyle kitap tavsiyesi varsa alabilirim

Kizlar çok özeniyorum da hiç ekmek yapmadim denesem mi ki
Tabiii ki denemelisin,
Ben tereddüt ile yapmıştım hem beceremem hem de vakit çok alır diye.
Miss gibi oldu.
Vakit de almıyor.
Emin ol bir çeşit herhangi bir tatlı yapmak daha çok zaman alıyor.
Malzemeleri hazırla 15 dakika yoğur. Mayalansin, şekil ver. Tepsi mayası gelsin hooop fırına.
Hem temiz hem lezzetli

oy masAllah canım uyusun uyusun öyle büyüyecek

Yok o spor yapiyordur şu an
Geçenlerde buradan onun ücretsiz detoksu paylaşmıştım, referans gösterip başlayanlar olmuş.
Şimdi de evde ya arada okuyorum güzel sohbetler var diyor.
Pinarcigim seni seviyore ama bunu okuma, okuduysan da anlama. Okuyup anladıysan da merak etme dengelerim ben

Mesaji almıştır o ama zaten,
Nereden aklina gelecek altin biriktirme topigine gelmek

Bikaç böyle kitap tavsiyesi varsa alabilirim
Bebek doğunca her şekilde bakılıyor. Bir tek uyku zor. O yüzden tavsiyem şimdi kafan sakinken uyku ile ilgili ne buluyorsan oku. Bebeğin doğunca ne tip bir bebek olacak şimdiden bilemezsin ama en azından biraz daha bilinçli ilerlersin. Ben mesela kesinlikle ayakta sallamayacağım diye odaklandım. Ama diğer yandan memede uyumaya alıştı O da bir çeşit destekli uyuma. Memede uyumak zamanla memeyi emzik halinde kullanmaya dönüştü. Uyumlu bir bebek olursa uyanınca emzirip sonra alt değişip daha sonra yatağına pışpışla koymayı deneyebilirsin.
Uyku eğitiminde öne çıkan 3 isim var.
1-) Tracy Hogg
2-) Kim West
3-) Richard Ferber
Bu isimlerin metotlarını oku, aklına yatan hangisi ise onun kitabını mutlaka edin. Eğitiö zaten 4. Aydan sonra başlıyor. Bu arada ben şekerimin dediği kitabı okumuştum, oğlumda o yöntemle eğitmeye çalıştım. Benim bebekte olmadı.
Ferber ise ağlatan yöntem diye geçiyor her yerde. Ama aksine benim oğlum Ferberi düzgün yapınca daha az tepki gösterdi ve alışmaya başladı. Keşke bilsem de hamileyken alıp okusaydım dedim.

O zaman kızlar size iyi geceler,
Gündüz raporları yapınca kitap okumaya fırsatım kalmadı. Az kaldı okuyup bitireyim de yarın yeni kitaba başlarim
Iyi okumalar cnm,
Evde kalinca herşeye zaman kalıyormuş bunu gördüm.
Bende okuyayim biraz,
Gün içinde okuyamadım bende.

Ayy teşekkür ederim inşallah güzelce uyku düzenimizi oturturuz anne oğul

canım bazen ne okursan oku olmuyor ya 2.5 ay 10 saat aralıksız uyumadıgı oluyordu oğlumun.hala da pek uykuyu sevdıgı soylenemez suanda evdeyim diye gunduz uykularını alıstırmaya calısıyorum büyük adam gıbı sabahtan aksama kadar uyumak istemıyor.gece de 8.5ta yatıyor 6 en gec.
bu arada ben de senin gibi ayakta sallamayı hiç istemıyordum hep memede uyuttum. annem ben ısteyken mecbur salladı.sımdı ben de gunduz önce emzirme sonra sallıyorum emzik alsaydı kesınlıkle buyuk kurtarıcı.dogdugu gun verdim bi kere bıle emmedi.
BettyRuble ıns bebısının uykusu bana ceker mısıl mısıl uyurmusum bebekken adımdan da belli oldugu gıbı cok severim uykuyu da artık yalan olduk
içini ferah tut canım her sey cok guzel olacak
destege ıhtıyacın olursa taze anneler olarak burdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…