- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.641
Bikaç böyle kitap tavsiyesi varsa alabilirimbebek bakım sorunlarina mucize çözümler diye bı kitap var orda E-A-S-Y yöntemi var E(eat-yemek) A(activite) S(sleepy-uyku) Y(kendine zaman ayirma) bu bı döngü ve ben bunu uygulamaya çalışıyorum şu an
Un su tuz maya şeker
Sadece ölçülerini değiştirdim biraz fazla yaptım
3.5 bardak su 7 8 bardak un gibi canım
Kizlar çok özeniyorum da hiç ekmek yapmadim denesem mi kiYarın senin tarifi yapacağım abla, teşekkür ederim.
Tabiii ki denemelisin,Kizlar çok özeniyorum da hiç ekmek yapmadim denesem mi ki
oy masAllah canım uyusun uyusun öyle büyüyecekAy valla akşamları yine uyutuyoruzda hani uyandığı o arada banyo yaptiriyoduk çünkü 10da falan yapıp uyuması anca 11 oluyodu baya bı deliksiz uyuyo o zamandauyku egitmenlerinin sayfalarına bakıyorum yorumları okuyorum herkesin sorunu ayni uykuyla ilgili bilemedim valla napicaz şimdi bı duzen beklemiyorum ama nasıl alisirsa öyle gider diye düşünüyorum bebek bakım sorunlarina mucize çözümler diye bı kitap var orda E-A-S-Y yöntemi var E(eat-yemek) A(activite) S(sleepy-uyku) Y(kendine zaman ayirma) bu bı döngü ve ben bunu uygulamaya çalışıyorum şu an hepsi sırayla mesela benimki gibi küçük bebek için toplam 3 saatlik bi döngü. Hayırlısı bakalım becerebilcezmi bebik büyütmeyi bazende diyorum bırak bunları çocuğu özgür bırak ne zaman uyursa uyusun uyanirsa uyansın ama gerçekten o zamanda huysuz oluyor hatta şu an atak haftasına giriyormusuz beni daha zor gunler bekliyor bı o kadarda eğlenceli çünkü artık gülmeye başladı minik adam çok tatlı oluyor babanda kimmiş diyorum
Yok o spor yapiyordur şu anKahvemsi bakery gururla sunar diyip tereyağı ve reçel ile sıcak sıcak tuketecegim
Canım diyetisyenim sen okumuyorsundur diye umuyorum
Ewet canım yarın onu yapacağım.
Geçenlerde buradan onun ücretsiz detoksu paylaşmıştım, referans gösterip başlayanlar olmuş.Yok o spor yapiyordur şu an
Mesaji almıştır o ama zaten,Geçenlerde buradan onun ücretsiz detoksu paylaşmıştım, referans gösterip başlayanlar olmuş.
Şimdi de evde ya arada okuyorum güzel sohbetler var diyor.
Pinarcigim seni seviyore ama bunu okuma, okuduysan da anlama. Okuyup anladıysan da merak etme dengelerim ben ✌
Gizli takipçi çokMesaji almıştır o ama zaten,
Nereden aklina gelecek altin biriktirme topigine gelmek
Bebek doğunca her şekilde bakılıyor. Bir tek uyku zor. O yüzden tavsiyem şimdi kafan sakinken uyku ile ilgili ne buluyorsan oku. Bebeğin doğunca ne tip bir bebek olacak şimdiden bilemezsin ama en azından biraz daha bilinçli ilerlersin. Ben mesela kesinlikle ayakta sallamayacağım diye odaklandım. Ama diğer yandan memede uyumaya alıştıBikaç böyle kitap tavsiyesi varsa alabilirim
evde ne tür sporlar yapıyorsunuz lesli dışında. bi yerden başlamam lazımYok o spor yapiyordur şu an
Iyi okumalar cnm,O zaman kızlar size iyi geceler,
Gündüz raporları yapınca kitap okumaya fırsatım kalmadı. Az kaldı okuyup bitireyim de yarın yeni kitaba başlarim
Ayy teşekkür ederim inşallah güzelce uyku düzenimizi oturturuz anne oğulBebek doğunca her şekilde bakılıyor. Bir tek uyku zor. O yüzden tavsiyem şimdi kafan sakinken uyku ile ilgili ne buluyorsan oku. Bebeğin doğunca ne tip bir bebek olacak şimdiden bilemezsin ama en azından biraz daha bilinçli ilerlersin. Ben mesela kesinlikle ayakta sallamayacağım diye odaklandım. Ama diğer yandan memede uyumaya alıştıO da bir çeşit destekli uyuma. Memede uyumak zamanla memeyi emzik halinde kullanmaya dönüştü. Uyumlu bir bebek olursa uyanınca emzirip sonra alt değişip daha sonra yatağına pışpışla koymayı deneyebilirsin.
Uyku eğitiminde öne çıkan 3 isim var.
1-) Tracy Hogg
2-) Kim West
3-) Richard Ferber
Bu isimlerin metotlarını oku, aklına yatan hangisi ise onun kitabını mutlaka edin. Eğitiö zaten 4. Aydan sonra başlıyor. Bu arada ben şekerimin dediği kitabı okumuştum, oğlumda o yöntemle eğitmeye çalıştım. Benim bebekte olmadı.
Ferber ise ağlatan yöntem diye geçiyor her yerde. Ama aksine benim oğlum Ferberi düzgün yapınca daha az tepki gösterdi ve alışmaya başladı. Keşke bilsem de hamileyken alıp okusaydım dedim.
Bu aksam dans ettim,evde ne tür sporlar yapıyorsunuz lesli dışında. bi yerden başlamam lazım
canım bazen ne okursan oku olmuyor ya 2.5 ay 10 saat aralıksız uyumadıgı oluyordu oğlumun.hala da pek uykuyu sevdıgı soylenemez suanda evdeyim diye gunduz uykularını alıstırmaya calısıyorum büyük adam gıbı sabahtan aksama kadar uyumak istemıyor.gece de 8.5ta yatıyor 6 en gec.Bebek doğunca her şekilde bakılıyor. Bir tek uyku zor. O yüzden tavsiyem şimdi kafan sakinken uyku ile ilgili ne buluyorsan oku. Bebeğin doğunca ne tip bir bebek olacak şimdiden bilemezsin ama en azından biraz daha bilinçli ilerlersin. Ben mesela kesinlikle ayakta sallamayacağım diye odaklandım. Ama diğer yandan memede uyumaya alıştıO da bir çeşit destekli uyuma. Memede uyumak zamanla memeyi emzik halinde kullanmaya dönüştü. Uyumlu bir bebek olursa uyanınca emzirip sonra alt değişip daha sonra yatağına pışpışla koymayı deneyebilirsin.
Uyku eğitiminde öne çıkan 3 isim var.
1-) Tracy Hogg
2-) Kim West
3-) Richard Ferber
Bu isimlerin metotlarını oku, aklına yatan hangisi ise onun kitabını mutlaka edin. Eğitiö zaten 4. Aydan sonra başlıyor. Bu arada ben şekerimin dediği kitabı okumuştum, oğlumda o yöntemle eğitmeye çalıştım. Benim bebekte olmadı.
Ferber ise ağlatan yöntem diye geçiyor her yerde. Ama aksine benim oğlum Ferberi düzgün yapınca daha az tepki gösterdi ve alışmaya başladı. Keşke bilsem de hamileyken alıp okusaydım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?