- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.921
tanesi 4 liraydı. 2 sene önce paketini 8 tlye almış koymuştum boşuna aldım diyodum şimdi çıkardım. ama niye aldığımı bir türlü hatırlayamadımesım de onu dedi demin ya yoktur yada zamlıdır sımdı
ben kullandım ağır gelmişti kokusu. şokun çamaşır suyunu kullanıyroum bayadır. beğeniyorumda. birde bingonun kokusuz çamaşır suyunuda beğendim.Yaptığım helva ve de kiri fasulyeden anneme götürdüm
Onların sokağında çok tatlı bir sokak köpeği var ona kemik ekmek filan götürdüm
Dönüşte de marketlere uğradım birinde ayın 30 unda aldığım 2 paket mayanın kullanma tarihi geçmiş onları iade ettim
A101 e de uğradım peros bulaşık deterjanını aldım
Çiçeğim marka 4 lt olan 12.95 ti
O da ekonomik
Çiçeğim markayı kullanan var mı ona göre onu da takibe alabilirim
geldim geldim.
Güle güle kullan canım
Güle güle huzurlu günlerde kullan
fiyat mükkemmel
Çok ekonomik bir alışveriş olmuş
Iyi gunlerde kullan.
Yarinlara umut olsun, isik olsunlar insaallah...
Çooook teşekkür ederim hepinizeGüle güle, güzel günlerde kullan... ben de bazen yazlığın eksik mutfak eşyalarını vs alayım diyorum, hazır evdeyken ... sonra da , koyun can derdinde, kasap et deyip, vazgeçiyorum... :)
Çok güzel indirimler var ama benim canım hiç alış veriş yapmak istemiyor, oldum olası sevmem zaten alış verişi, hiç bir şey beğenmem vs alış veriş iskence benim için, klasik bayan tarifine hiç uymuyorum maaalesef
çok fena kıskanmış haspam.Geçen yaptığım ekmekleri insta da paylaştım, arkadaşım yorum yazmışsen o kadar oku sinavlara gir mali musavir ol yoneticilik yap sonuç evde ekmek yap.
Çok sinirlendim ama yine insan yerine koyup cevabımı verdim.
çok güzel görünüyo eline sağlık. sıcak sıcak tereyağla yada bal kaymakla ne güzel yenir
Eline sağlık ablacımBen gene duramadım
Bol fıstıklı sütlü irmik helvası yaptım
Hem bugün cuma komşuma da veririm
Canım çamaşır suyu değiltanesi 4 liraydı. 2 sene önce paketini 8 tlye almış koymuştum boşuna aldım diyodum şimdi çıkardım. ama niye aldığımı bir türlü hatırlayamadım
ben kullandım ağır gelmişti kokusu. şokun çamaşır suyunu kullanıyroum bayadır. beğeniyorumda. birde bingonun kokusuz çamaşır suyunuda beğendim.
Canım çamaşır suyu değil
Bulaşık deterjanı sormuştum elde yıkamak için
Geçmiş olsun canımhaa
hiç bilmiyorum ellerim egzamalı bitkisel deterjan kullanıyorum malesef
sağolasın ablacım.. saç derimde de var. o çok fena bişey bi türlü geçmiyoGeçmiş olsun canım
O maskeleri yıkayıp tekrar kullanmak riski ama, tek kullanım için onlar.Kızlar biz 5 liralık önü mavi arkası beyaz maskelerden almıştık. Kullanıp atacak mıyız valla ben eve gelince beyaz sabunla yıkayıp asıyorum kenara
Zaten haftada ancak 1 kez ben çıkıyorum 2 kez de eşim çıkıyor.
Yes cnm geldim
selena çağırır gibi çağırdım ve geldinYes cnm geldim
Eşim liste yap sabah markete gidelim diye tutturdu
Pazartesi gideriz, yarın haftasonu kalabalık olur diyorum yok sen liste yap.
Bir ay cikmayalim diyor.
Sağ baştan saygeldim geldim.
bi sürü alıntı yapmıştım hepsi gitmiş baştan sayıp geliyorum şimdi
Bereketli olsun ablaEkdersler yatırılmış Allah bereket versin
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben paketiyle almıştım ama ilâve yapmam gerekecek .Şirkete son gittiğimde ofisteki maskeleri eve getirmistim, evde de birkaç tane vardı.
Konuşmadan önce de maske fiyatlarına bakıyordum, konuşma bitince bir anda hepsinde ki indirimler kayboldu. Firsatcilar.
Mecbur 50li paket sipariş vedim, salgının daha başındayız dedi bakan. İlerleyen günlerde maske de bulamayiz.
Bilemedimcnm ama pazar günü kalabalık olur tâbi.Eşim liste yap sabah markete gidelim diye tutturdu
Pazartesi gideriz, yarın haftasonu kalabalık olur diyorum yok sen liste yap.
Bir ay cikmayalim diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?