Bu yaz iskandinav ulkeleri ve fiyordlar icin tur ayarlamistik. Esim ikimizin, ben de kizimla torunumun masrafini karsilayacaktim. 2/3'sini hemen hemen biriktirmistim. Yavru kusumun hep ozendigi valizi bile karne hediyesi almistim.
Nasipten ote koy yok.
Boylesi de aklimiza hic gelmedi ama...
Torunum paramizi sakin harcamayalim, yaz sonunda gideriz diyor.
Masuma Allah soyletiyordur, kimbilir...
Dogrusunu Allah bilir.
Gidelim veya gitmeyelim, yaza insaallah biter bu gunler.

En az zararla...

Abla inşallah, Rabbim duysun sesini.
Artık gerçekten tatile gitmekten de vazgeçtim, anneme gitsem yeter, çok özledim
Sabah markete çıktığımizda insanlarda gördüğüm tedirginlik çok kötü, kendi tedirginligimi söylemeye gerek yok zaten.
Allahim inşallah bir an evvel biter

ah ne güzel olur ya
bence hiç yabancılık cekmeyiz görüşünce
Şu mesaji bile gözümden yaşlar süzerek okudum ya.
Aile Şerefi vardı TV de kafam dağıldı.
Artık haber ve sosyal medyaya gün içinde bakmama kararı aldım.
Gidip biraz temizlik yapayım en iyi stres atma ya yontemim ne de olsa

Ablacım hayırlısı
Her şer gibi görünende vardır mutlaka bir hayır hikmet

Ikisini bir araya getirmek lazım
Keşke normal şartlarda olsak da bir araya gelebilsek
Gun seklinde evlerde toplanacaksak, balkonumun onu agaclik bolge, bana gelin. Size cevizli lokumla, sut helvasi yaparim....
gercekten kızlar sizle bir araya gelip tanısmayı o kadar ısterım ki insAllah bi gün nasip olur

bu arada 432 dogalgaz geldi turtiş gecen ayla bırebır aynı kapıda kagıt olmasa bakmadı derim
Keşke kızlar.
Ama bugünlerde geçecek inşallah,
Hiçbir salgin sonsuza kadar kalmamış.

Canim yalniz değilsin öyle düşün,
Tüm türkiye hatta dünya bunlarla karşı karşıya.
Hiç açma haberleri,
Temizlik yap,yemek yap,kitap oku.

ben de bütün evi elimle sildim süpürdüm
carsafları degıstım bi posta bizim camasırları yıkadım astım babamın camasırlarını getırdı esım ıkı canta sımdı onları attım kurutur posetler yollarım esımle.
sefertası aldık bugun babam normalde dısardan yıyor yemek götürecegız ıns ıkı gunde bir.cıkmasın dıye elimden geleni yapıyorum hala sıkılıyorum yuruyuse gıttımdıyor et aldık kasaptan 235 tl tutmus.Rabbim güle güle yemeyi nasıp etsın saglıkla

Allah razı olsun senden
Amcaya da Allah selamet versin

Ben evden sık sık çıkamam belki de yasak gelir vs diye kasaptan toplu alışveriş yapmıştım
Kıyma bozuk çıktı ben de yapacak birşey yok deyip kediye köpeğe verdim
Kasaba söylemeye kalksam diyemem ki utanırım bazı zamanlar kendi hakkımı arayamıyorum

Son düzenleme:
Sadece hak arama olarak gormez, toplum sagligiyla oynayana uyari mahiyetinde dusunursen belki soylersin...
Sen farketmis kullanmamissin.
Ya koku alma duyusu zayif biri yiyip, yedirmis olsaydi?

Az once yakin bir arkadasim aradi. Kendisi saglik ocaginda ebe hemsire. Nerdeyse 1 aydir teyakkuzda, valizi hazir bekliyordu. Pazartesi gunu bir ilcede yeni gorev yerine gidecekmis. Rabbim tum saglik emekcilerinin yardimcisi olsun...
Ben de sağlık calisaniyim kanser hastalarına ışın tedavisi veriyoruz. İlk hafta çalıştım sonra 12 yaş altı çocuğu olanlar için izin çıktı evdeyim ama yüreğim ağzımda bekliyorum. Klinikte pozitif çıksa hemen cagrilacagim izin de sınırsız değil yıllık izin kullanıyorum iki hafta sonra başlamam gerekiyor.
Başkent öğretmenevi bizim için ayrıldı ama oğlumu kızıma bırakamam eşim de hastane çalışanı bundan sonra ne yaparız ne olur bilemiyorum.
Normalde annem bakıyordu oğluma 66 yaşında onu evine gönderdim. Kızım 19 yaşında anne ben bakarım merak etme diyor.
Bizim hastalar günlük gelip gidiyor kimbilir kimlerle temas ediyorlar onlarda bizden korkuyor karşılıklı korkarak çalışıyoruz.

Sadece hak arama olarak gormez, toplum sagligiyla oynayana uyari mahiyetinde dusunursen belki soylersin...
Sen farketmis kullanmamissin.
Ya koku alma duyusu zayif biri yiyip, yedirmis olsaydi?
Abla toplum sağlığı meselesini ben de düşündüm
O zaman en iyisi telefon edip söylemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…