- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #52.141
ah ne güzel olur yaGun seklinde evlerde toplanacaksak, balkonumun onu agaclik bolge, bana gelin. Size cevizli lokumla, sut helvasi yaparim....
Abla manzara süperGun seklinde evlerde toplanacaksak, balkonumun onu agaclik bolge, bana gelin. Size cevizli lokumla, sut helvasi yaparim....
Bahari kacirdik, sonbaharda gelin. Altin kizlara, altin sarisi manzara yakisir...Abla manzara süper
Abla inşallah, Rabbim duysun sesini.Bu yaz iskandinav ulkeleri ve fiyordlar icin tur ayarlamistik. Esim ikimizin, ben de kizimla torunumun masrafini karsilayacaktim. 2/3'sini hemen hemen biriktirmistim. Yavru kusumun hep ozendigi valizi bile karne hediyesi almistim.
Nasipten ote koy yok.
Boylesi de aklimiza hic gelmedi ama...
Torunum paramizi sakin harcamayalim, yaz sonunda gideriz diyor.
Masuma Allah soyletiyordur, kimbilir...
Dogrusunu Allah bilir.
Gidelim veya gitmeyelim, yaza insaallah biter bu gunler.
En az zararla...
Şu mesaji bile gözümden yaşlar süzerek okudum ya.ah ne güzel olur ya
bence hiç yabancılık cekmeyiz görüşünce
Ellerine sağlık canımGÜNAYDIN
maskelerim...tek kullanımlık...cerrahı wrap kumaş..
1 top 220 tl
Lastik 50 metresi 50 tl
(50 adet maskeye 180 vereceğime kendim yaparım...270 tl ye (1 adetten 25 cikiyo)..20 adetten..500 çıkar
bu sonra yüksek ısıda ütülenecek..yapabilmismiyim
Eki Görüntüle 2614115 Eki Görüntüle 2614115
Ablacım hayırlısıBu yaz iskandinav ulkeleri ve fiyordlar icin tur ayarlamistik. Esim ikimizin, ben de kizimla torunumun masrafini karsilayacaktim. 2/3'sini hemen hemen biriktirmistim. Yavru kusumun hep ozendigi valizi bile karne hediyesi almistim.
Nasipten ote koy yok.
Boylesi de aklimiza hic gelmedi ama...
Torunum paramizi sakin harcamayalim, yaz sonunda gideriz diyor.
Masuma Allah soyletiyordur, kimbilir...
Dogrusunu Allah bilir.
Gidelim veya gitmeyelim, yaza insaallah biter bu gunler.
En az zararla...
Ikisini bir araya getirmek lazım
Keşke normal şartlarda olsak da bir araya gelebilsek
Gun seklinde evlerde toplanacaksak, balkonumun onu agaclik bolge, bana gelin. Size cevizli lokumla, sut helvasi yaparim....
Keşke kızlar.gercekten kızlar sizle bir araya gelip tanısmayı o kadar ısterım ki insAllah bi gün nasip olur
bu arada 432 dogalgaz geldi turtiş gecen ayla bırebır aynı kapıda kagıt olmasa bakmadı derim
Canim yalniz değilsin öyle düşün,Şu mesaji bile gözümden yaşlar süzerek okudum ya.
Aile Şerefi vardı TV de kafam dağıldı.
Artık haber ve sosyal medyaya gün içinde bakmama kararı aldım.
Gidip biraz temizlik yapayım en iyi stres atma ya yontemim ne de olsa
Allah razı olsun sendenben de bütün evi elimle sildim süpürdüm
carsafları degıstım bi posta bizim camasırları yıkadım astım babamın camasırlarını getırdı esım ıkı canta sımdı onları attım kurutur posetler yollarım esımle.
sefertası aldık bugun babam normalde dısardan yıyor yemek götürecegız ıns ıkı gunde bir.cıkmasın dıye elimden geleni yapıyorum hala sıkılıyorum yuruyuse gıttımdıyoret aldık kasaptan 235 tl tutmus.Rabbim güle güle yemeyi nasıp etsın saglıkla
Sadece hak arama olarak gormez, toplum sagligiyla oynayana uyari mahiyetinde dusunursen belki soylersin...Ben evden sık sık çıkamam belki de yasak gelir vs diye kasaptan toplu alışveriş yapmıştım
Kıyma bozuk çıktı ben de yapacak birşey yok deyip kediye köpeğe verdim
Kasaba söylemeye kalksam diyemem ki utanırım bazı zamanlar kendi hakkımı arayamıyorum
Ben de sağlık calisaniyim kanser hastalarına ışın tedavisi veriyoruz. İlk hafta çalıştım sonra 12 yaş altı çocuğu olanlar için izin çıktı evdeyim ama yüreğim ağzımda bekliyorum. Klinikte pozitif çıksa hemen cagrilacagim izin de sınırsız değil yıllık izin kullanıyorum iki hafta sonra başlamam gerekiyor.Az once yakin bir arkadasim aradi. Kendisi saglik ocaginda ebe hemsire. Nerdeyse 1 aydir teyakkuzda, valizi hazir bekliyordu. Pazartesi gunu bir ilcede yeni gorev yerine gidecekmis. Rabbim tum saglik emekcilerinin yardimcisi olsun...
Abla toplum sağlığı meselesini ben de düşündümSadece hak arama olarak gormez, toplum sagligiyla oynayana uyari mahiyetinde dusunursen belki soylersin...
Sen farketmis kullanmamissin.
Ya koku alma duyusu zayif biri yiyip, yedirmis olsaydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?