- 28 Mart 2020
- 6.384
- 24.792
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #52.121
Bende cok fenayim ilk gun laneti midem karnim diye geziyorum uyuyamadim.2 günlük mu derler halkdilinde, öyle birşey mi acaba cnm geçmiş olsun.
Birşeyleri sıkıntı yaptiysan.
O kadar mukemmel hayatlarımız var ki, neyi sıkıntı yapacaksa artık2 günlük mu derler halkdilinde, öyle birşey mi acaba cnm geçmiş olsun.
Birşeyleri sıkıntı yaptiysan.
Ben de evdeyken önce okuyup sonra izleyeceğimiyi okumalar.
tüm seti okudum tüm filmlerine baktim. Seviyorum fantastik şeyleri
Çok iyi görünüyorlar. Zor değilse yapıp satsanız hem bütçenize faydası olur su an altin değerinde.
Oglusu az uyudu diye sıkıntı yapmış olabilirO kadar mukemmel hayatlarımız var ki, neyi sıkıntı yapacaksa artık
Erkenden gitmeniz çok iyi olmuş,Kahvaltımızı kargalarla birlikte yapıp markete gittik.
10da aciliyormus artık marketler, rica minnet girdik içeri. Alışverişi hallettik.
Eve geldik hemen banyo tabi.
Aldiklarimizi odaya koyduk havalasin, şimdi çamaşır vakti
iyi okumalar.
tüm seti okudum tüm filmlerine baktim. Seviyorum fantastik şeyleri
Çok iyi görünüyorlar. Zor değilse yapıp satsanız hem bütçenize faydası olur su an altin değerinde.
Ben bugün yeterince strese girdim açıkçası, dört Mayıs'a kadar çıkmayacağım.Erkenden gitmeniz çok iyi olmuş,
Çıkmayacağız da desek illâ gidiyoruz marketlere.
Bizde eşim geldikten sonra gideriz bugün.
Yeni dişiniz geldi demekkaramelli_turta gece yatarken kafamda ya hasta olursam cocugu da gostermezler ya sonra ona bulastırırsam diye senaryolar yazdım ondan mı oldu bılmıyorum turtiş telefona falan cok baktım bı kac gundur aksamları ondan da olabılır+ tabi dedigin gıbı uyumak ısteyıp uyuyamadıgımdan da olabılır oglusumun 3.dişi cıktıı bu arada
Sen bizi pisirip pisirip cagirirsan, biz de gelir hamini girtlak yersek, ohhoooo karantina sona erdiginde obezitenin kraliceleri oluruz ogretmenim...
Ne demek abla buyrun gelin gerçekten çok sevinirimSen bizi pisirip pisirip cagirirsan, biz de gelir hamini girtlak yersek, ohhoooo karantina sona erdiginde obezitenin kraliceleri oluruz ogretmenim...
Ellerine sağlık canım
Ikisini bir araya getirmek lazımEllerine sağlık canım
Benimde çayım var
tesekkur ederim abla cay pansumanı yapacagım bıraz ındı sankikronikuykucu biz ona "arpacik" deriz. Cok izdirapli olur. illa ki ilaci da vardir ya, gun icinde bir kac kez uygulanan cay pansumani da rahatlatir. Cok gecmis olsun...
Gun seklinde evlerde toplanacaksak, balkonumun onu agaclik bolge, bana gelin. Size cevizli lokumla, sut helvasi yaparim....Keşke normal şartlarda olsak da bir araya gelebilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?