Talihsizlik olmuş ama söyleyin ki dikkat etsin
Ben de yazdan kalma şişe domatesler var kapakları tam ama yine de ya bozuksa ya acillik olursak diye kurdum da kurdum yiyemiyorum dondurucuya koyduklarim ile devam ediyoruz.
Bir fikir olarak şunu söyleyim ıspanak fazlaca aldırdım eşime temizledim doğradım attım dondurucuya biz sebzeciyiz çok tüketilir en azından elimin altında olur dedim.

Aradım durumu izah ettim
Abla şu dönemde eti makinada çekip vermiyoruz sadece kıramadığımız müşterilerimize veriyoruz
Etlerimizde sıkıntı yok makinada daha önce çekilen etin suyu kalmışsa o sebepten kokmuştur biz etinizi veririz dedi
Ben de buna gerek yok ben sizlerden yıllardır alışveriş yapıyorum gerektiğinde bu size yaramaz deyip vermediğinizi de o nedenle etlerinizi kontrol ediniz aynı şey başkasına denk gelmiş olsa işletmenizi kötüler diye ifade etmek istedim dedim

Kahvaltidan sonra neresimleri değiştirip evi toparladım. Lavabo tuvalet yikadim.
Mutfağa geçtim buzdolabını ve fırını mikrodalgayi sildim temizledim. Esim dun manavdan eksikleri almis onlari yerlestirdim.
Kuzum biskuvili pasta istedi pudingle şipşak yaptım.
Sonra camları sildim.
Yarında perdeleri yıkayıp eşime yatağı cektirip iyi bi temizlik yapasım var bakalım.
Yemek yapmicam çiğköfte yapcakmis esim.
Hic halim yok biraz dinleneyim

Oglum gece panik atak gecirmis. Gece acile gitmisler, covid19 testi de yapmislar. Sonuc negatif, kalp krizi vs de yok. Stresten demis doktor.
Ilk defa boyle bir sey yasadi.
Vurdumduymazlik kadar, kontrolden cikan yuksek kaygi da kulliyen zarar. Canli kaniti...
Oglumun derdi is-guc, ekonomi...
Oysa ki su akar, yolunu bulur.
Insan etki alani disinda hic bir sey yapamaz.
Ahh genclik, ahh toyluk...

Kolay gelsin canım
Bakalım bugün sabırla hareket et çiğ köfteye küsme

Çok üzüldüm abla kimbilir yavrun neler kurguladı ,neler yaşadı iç dünyasında
Rabbim hepimize yardım etsin
Allah'ım acil şifalar versin

Çok üzüldüm abla kimbilir yavrun neler kurgulardı ,neler yaşadı iç dünyasında
Rabbim hepimize yardım etsin
Allah'ım acil şifalar versin
Isin idaresi onda bu aralar. Bir de yuzu cok yumusak, babasinin ikazlarina ragmen odeme yapmayanlara mal vermeye devam etti. Sonra da vay toplayamazsam panigi. Tecrubeye sirtini yasla cocuk...Olan olmus artik, hayirlisi de ve gec. Simdiden sonra, gerektiginde hayir de...

Amin gececek bu gunler elbet, en az zararla insaallah...

Abla geçmiş olsun
Çoketkiliyor bu durum asıl gençleri etkiliyor hattâ.
Kuruyoruz da kuruyoruz kafamızda.
Allah'a sığınıp bekleyip göreceğiz aslinda ama işte.

Çok geçmiş olsun abla

Aaa çok geçmiş olsun

Abla geçmiş olsun
Çoketkiliyor bu durum asıl gençleri etkiliyor hattâ.
Kuruyoruz da kuruyoruz kafamızda.
Allah'a sığınıp bekleyip göreceğiz aslinda ama işte.
Bu donemin genclerinde gelecek kaygisi cok fazlaydi, simdi ise tavan yapti...
Kucuk cocuklar da travma yasiyor.
Allah'in izniyle ge-ce-cek...
Enseyi karartmayin...

Çok geçmiş olsun...

maddi konularda kaygılanınca, hemen aklıma, çöllerde tek başına Doğum yapan, “Keşke bu iş başıma gelmeden öleydim, adı sanı unutulup gitmiş biri olaydım.” (Meryem, 19/23) diyerek üzüntüsünü ifade eden Hz. Meryem in “ Yarının rızkından şüphe edenin, İmanından şüphe ederim” sözü gelir aklıma ve bu düşüncemden dolayı haya ederim....

Evet maddi, manevi sıkıntılarımız olabilir, ama rızık Allah tan, maddiyatla ilgili tedbir alıp, takdiri Allah a bırakmaktan başka çaremiz yok... ama manevi sıkıntılar için yapabileceğimiz çok şey var...
belki de, biz manevi hastalıklarımıza deva bulabilirsek, maddi sıkıntılar da ortadan kalkacak...
yanlış anlaşılmasın, bunu öncelikle kendime söylüyorum, kızım sana söylüyorum, gelinim sen işit, misali... :)

Ya arkadaşlar, topiğe geldim, birileri yine değişik tatlı tarifleri paylaşmıştır, ben de kopya çekerim diye ama, bizim hamarat kızlar bugün tembel mi ne... :)

Dünden bir kaç tane, nişastalı kurabiye var sadece, akşamki ailece film keyfimizde, çayın yanına bir şeyler ayarlamam lazım,, :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…