- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.493
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #52.161
Demokrasilerde care tukenmez...Abla toplum sağlığı meselesini ben de düşündüm
O zaman en iyisi telefon edip söylemem
Dün ve bugün benim de aklımdan geçti durduTatlu nerelerde uzun zamandır yazmıyor? Bilen var mı?
Telefonu açtım söyledimDemokrasilerde care tukenmez...
Talihsizlik olmuş ama söyleyin ki dikkat etsinBen evden sık sık çıkamam belki de yasak gelir vs diye kasaptan toplu alışveriş yapmıştım
Kıyma bozuk çıktı ben de yapacak birşey yok deyip kediye köpeğe verdim
Kasaba söylemeye kalksam diyemem ki utanırım bazı zamanlar kendi hakkımı arayamıyorum
Aradım durumu izah ettimTalihsizlik olmuş ama söyleyin ki dikkat etsin
Ben de yazdan kalma şişe domatesler var kapakları tam ama yine de ya bozuksa ya acillik olursak diye kurdum da kurdum yiyemiyorum dondurucuya koyduklarim ile devam ediyoruz.
Bir fikir olarak şunu söyleyim ıspanak fazlaca aldırdım eşime temizledim doğradım attım dondurucuya biz sebzeciyiz çok tüketilir en azından elimin altında olur dedim.
Eline sağlık abla bende pankekle patates kizarttim
Kolay gelsin canımKahvaltidan sonra neresimleri değiştirip evi toparladım. Lavabo tuvalet yikadim.
Mutfağa geçtim buzdolabını ve fırını mikrodalgayi sildim temizledim. Esim dun manavdan eksikleri almis onlari yerlestirdim.
Kuzum biskuvili pasta istedi pudingle şipşak yaptım.
Sonra camları sildim.
Yarında perdeleri yıkayıp eşime yatağı cektirip iyi bi temizlik yapasım var bakalım.
Yemek yapmicam çiğköfte yapcakmis esim.
Hic halim yok biraz dinleneyim
Çok üzüldüm abla kimbilir yavrun neler kurguladı ,neler yaşadı iç dünyasındaOglum gece panik atak gecirmis. Gece acile gitmisler, covid19 testi de yapmislar. Sonuc negatif, kalp krizi vs de yok. Stresten demis doktor.
Ilk defa boyle bir sey yasadi.
Vurdumduymazlik kadar, kontrolden cikan yuksek kaygi da kulliyen zarar. Canli kaniti...
Oglumun derdi is-guc, ekonomi...
Oysa ki su akar, yolunu bulur.
Insan etki alani disinda hic bir sey yapamaz.
Ahh genclik, ahh toyluk...
Senin de ellerine sağlık canımEline sağlık abla bende pankekle patates kizarttim
Isin idaresi onda bu aralar. Bir de yuzu cok yumusak, babasinin ikazlarina ragmen odeme yapmayanlara mal vermeye devam etti. Sonra da vay toplayamazsam panigi.Çok üzüldüm abla kimbilir yavrun neler kurgulardı ,neler yaşadı iç dünyasında
Rabbim hepimize yardım etsin
Allah'ım acil şifalar versin
Abla geçmiş olsunOglum gece panik atak gecirmis. Gece acile gitmisler, covid19 testi de yapmislar. Sonuc negatif, kalp krizi vs de yok. Stresten demis doktor.
Vurdumduymazlik kadar, kontrolden cikan yuksek kaygi da kulliyen zarar. Canli kaniti...
Çok geçmiş olsun ablaIsin idaresi onda bu aralar. Bir de yuzu cok yumusak, babasinin ikazlarina ragmen odeme yapmayanlara mal vermeye devam etti. Sonra da vay toplayamazsam panigi.Tecrubeye sirtini yasla cocuk...Olan olmus artik, hayirlisi de ve gec. Simdiden sonra, gerektiginde hayir de...
Amin gececek bu gunler elbet, en az zararla insaallah...
Aaa çok geçmiş olsunOglum gece panik atak gecirmis. Gece acile gitmisler, covid19 testi de yapmislar. Sonuc negatif, kalp krizi vs de yok. Stresten demis doktor.
Bu donemin genclerinde gelecek kaygisi cok fazlaydi, simdi ise tavan yapti...Abla geçmiş olsun
Çoketkiliyor bu durum asıl gençleri etkiliyor hattâ.
Kuruyoruz da kuruyoruz kafamızda.
Allah'a sığınıp bekleyip göreceğiz aslinda ama işte.
Oglum gece panik atak gecirmis. Gece acile gitmisler, covid19 testi de yapmislar. Sonuc negatif, kalp krizi vs de yok. Stresten demis doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?