- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.493
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #52.181
Amin insaallah...Çok geçmiş olsun...
maddi konularda kaygılanınca, hemen aklıma, çöllerde tek başına Doğum yapan, “Keşke bu iş başıma gelmeden öleydim, adı sanı unutulup gitmiş biri olaydım.” (Meryem, 19/23) diyerek üzüntüsünü ifade eden Hz. Meryem in “ Yarının rızkından şüphe edenin, İmanından şüphe ederim” sözü gelir aklıma ve bu düşüncemden dolayı haya ederim....
Evet maddi, manevi sıkıntılarımız olabilir, ama rızık Allah tan, maddiyatla ilgili tedbir alıp, takdiri Allah a bırakmaktan başka çaremiz yok... ama manevi sıkıntılar için yapabileceğimiz çok şey var...
belki de, biz manevi hastalıklarımıza deva bulabilirsek, maddi sıkıntılar da ortadan kalkacak...
yanlış anlaşılmasın, bunu öncelikle kendime söylüyorum, kızım sana söylüyorum, gelinim sen işit, misali... :)
Amin canim benim amin...CanTorun cok gecmıs olsun abla Rabbim hayırlısıyla tez zamanda cümlemizi feraha çıkarsın ınsAllah
Bugün de senden kopya çekelim o zamanYa arkadaşlar, topiğe geldim, birileri yine değişik tatlı tarifleri paylaşmıştır, ben de kopya çekerim diye ama, bizim hamarat kızlar bugün tembel mi ne... :)
Dünden bir kaç tane, nişastalı kurabiye var sadece, akşamki ailece film keyfimizde, çayın yanına bir şeyler ayarlamam lazım,, :)
cok gecmis olsun abla.Oglum gece panik atak gecirmis. Gece acile gitmisler, covid19 testi de yapmislar. Sonuc negatif, kalp krizi vs de yok. Stresten demis doktor.
Ilk defa boyle bir sey yasadi.
Vurdumduymazlik kadar, kontrolden cikan yuksek kaygi da kulliyen zarar. Canli kaniti...
Oglumun derdi is-guc, ekonomi...
Oysa ki su akar, yolunu bulur.
Insan etki alani disinda hic bir sey yapamaz.
Ahh genclik, ahh toyluk...
sagolasin abla kusmemde midem ağrıyo yemem galiba. yapsin yesin çocuklar çok seviyo.Kolay gelsin canım
Bakalım bugün sabırla hareket et çiğ köfteye küsme
Senin de ellerine sağlık canım
topikler karisti begeni gelince editlim
Gelmisken selam verim
hepimizde var gelecek kaygisi malesef. Memur oldugum halde. Ya maaşlar ödenmezse diye bile gelmiyo değil içimden. Eşim için daha zor dükkan kapalı kira vergi fatura ve ödemeleri var ne yapicak bilmiyorum iş konusmayiz hiç.Bu donemin genclerinde gelecek kaygisi cok fazlaydi, simdi ise tavan yapti...
Kucuk cocuklar da travma yasiyor.
Allah'in izniyle ge-ce-cek...
Enseyi karartmayin...
puding ve petiborle bisküvili pasta yaptım 5dkdaYa arkadaşlar, topiğe geldim, birileri yine değişik tatlı tarifleri paylaşmıştır, ben de kopya çekerim diye ama, bizim hamarat kızlar bugün tembel mi ne... :)
Dünden bir kaç tane, nişastalı kurabiye var sadece, akşamki ailece film keyfimizde, çayın yanına bir şeyler ayarlamam lazım,, :)
Kolay gelsin benimde yarın temizlik gunumEvi bir tur camasirsuyuna batırıp çıkardım
Marketten getirdiklerimizi yıkayıp yerlestirdim.
İki makina çamaşır astım.
Tekrar duş yaptım.
Şimdi de yemek Faslı.
Buzluktan köfte, salata, kefir.
Canım, Elmalı, nişaştalı kurabiyeden, turtaya, piyano pastadan, yaş pastaya, tart kalıbında muhallebili kekten, bisküvili pastaya, yapmadığım tarif kalmadı...Bugün de senden kopya çekelim o zaman
cok gecmis olsun abla.
sagolasin abla kusmemde midem ağrıyo yemem galiba. yapsin yesin çocuklar çok seviyo.
a.s
hepimizde var gelecek kaygisi malesef. Memur oldugum halde. Ya maaşlar ödenmezse diye bile gelmiyo değil içimden. Eşim için daha zor dükkan kapalı kira vergi fatura ve ödemeleri var ne yapicak bilmiyorum iş konusmayiz hiç.
puding ve petiborle bisküvili pasta yaptım 5dkda
Kolay gelsin benimde yarın temizlik gunum
Ben tiramisu ve tiriliceyi çok severimCanım, Elmalı, nişaştalı kurabiyeden, turtaya, piyano pastadan, yaş pastaya, tart kalıbında muhallebili kekten, bisküvili pastaya, yapmadığım tarif kalmadı...
Tükendum artuk.... :))
Oturdugumuz semt cok sakin, yuruyus yapanlar genelde sabah yapiyorlar. O da tek tuk.
Biz de her ihtimale karsi aksam namazindan sonra veya yatsidan sonra cikiyoruz. 3-4 km yuruyorduk, bu sefer 5-6' yi zorlamayi dusunuyoruz.
Temiz hava cok iyi geliyor, yuruyus zaten stres yonetimine bire bir.
Kafayi bosaltalim, donuste de yavru kusum balkona cikar, el sallar, opucuk yollariz...
Sabah markete giderken yürümek bile ne iyi geldi.Ben de her gün düzenli yürüyüş yApardım, en çok o yürüyüşleri özledim...
Malum İstanbul ve Avrupa yakasında olunca, dışarı çıkamıyorum...
Ben hiç sevmemBen tiramisu ve tiriliceyi çok severim
Belki fikir olur
Ben hiç sevmemBana ver, frambuazlı chesecake veya çilekli magnolya :))
Ev musaitse baska egzersizler dusunulebilir belki.Ben de her gün düzenli yürüyüş yApardım, en çok o yürüyüşleri özledim...
Malum İstanbul ve Avrupa yakasında olunca, dışarı çıkamıyorum...
Gelin pastası yapabilirsinBen hiç sevmemBana ver, frambuazlı chesecake veya çilekli magnolya :))
Rabbim şifa versin..,Ev musaitse baska egzersizler dusunulebilir belki.
Ben sadece yuruyus yapabiliyorum. Beyin sapinda deformasyon var, buna bagli olarak da denge bozuklugu. Yuruyus yaparken de ne yere, ne saga sola hic bakamiyorum, sadece karsiya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?