Günaydın kızlar
Varyemez hanım, geçen gün paylaştığınız çıtır tavuk tarifi için teşekkürlerimi iletmek istiyorum
Dün denedim, eşimle çok beğendik.
Afiyet olsun canım
Ben de tarifi nefis yemek tariflerinden almıştım
İnternetten deneyip memnun kaldığım tarifleri tarif defterime yazıyorum.

Yeri gelince de iletişimde bulunduğum kişilerle paylaşıyorum
Hoşuma giden güzel şeyleri paylaşmak huyumdur

Yedi numara benim favorimdi

Günaydın hanımlar
Yine dünün aynısı bir güne uyandık
Sanki gün geçtikçe umutsuzluk artıyor içimde
Baharın güzel günlerini kaçırıyoruz üzülüyorum çünkü en sevdigim mevsim bahar
Görüntülü konuşuyoruz ama yinede annemi çok özledim.
Içime öküz oturdu sabah sabah.

Ben de annemi çok özledim
Dün sağlık bakanini dinlerken aniden titreme ve üşüme geldi, sanki boğazıma biri sarılmış gibi hissettim.
Hemen tvyi kapatıp mutfaga gittim.
Kahve yapıp eşimle sohbet ettik, sabaha kadar da uykularım bolundu hep.
Keşke diyorum küçük bir kasabada yaşıyor olsaydık, en azından daha az şeyi düşünürdüm

Meraba kızlar nasılsınız
Ben çok karmasigimm
Dün diyete başladım online bı diyetisyenin grup kurduğu 12 kişiden oluşan bı diyet grubu
Yediklerimizi paylaşıyoruz sohbet ediyoruz
Doğumdan sonra çok kilo veremedim
Eve tikilip kalincada alıyorum ister istemez ye babam yee
Bunun sonu yok dedim kendim için biseyler yapmam lazım inşallah başarırım

Kızlar düdüklü tencere almam lazım ne önerirsiniz? tr_lelli sene bir fikir ver cnm
Birde günlük yemek takimi aldım karacadan 6 kişilik iki takım aldım günlük kullanım için 530tlye geldi

Eklentiler

• Screenshot_20200408-001729_Samsung Internet.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar düdüklü tencere almam lazım ne önerirsiniz? tr_lelli sene bir fikir ver cnm
Birde günlük yemek takimi aldım karacadan 6 kişilik iki takım aldım günlük kullanım için 530tlye geldi
fissler öneririm ben korkuyorum esım olmadan kullanmaya ama gercekten büyük kolaylık.
güle güle kullan aldıklarını bu arada

Canım benim düdüklü tencerem bu günlük tencerede yapacağım şeyleri bunda pişiyorum
Pazardan aldım
Öyle markalı birşey değil senelerdir kullanıyorum
Çok da memnunum

Eki Görüntüle 2616208

Canım benim düdüklü tencerem bu günlük tencerede yapacağım şeyleri bunda pişiyorum
Pazardan aldım
Öyle markalı birşey değil senelerdir kullanıyorum
Çok da memnunum
Eki Görüntüle 2616212

Bu da taa çeyizimden 7 lt lik
Kapağı eskidi attım diğerinin kapağıyla gerektiği zaman kullanıyorum
Kahvaltımızı yaptık
Akşama yiyeceklerimizi de aşağı yukarı ayarladım

Birazdan nasipse köylere maaş dağıtımına çıkacağız

Görüşmek dileğiyle kızlar

Teşekkür ederim bende de vardı bundan oda çok iyi çıkmadı sanırım şans işi birazda. Biraz araştırayım.
Kolay gelsin abla dikkat et kendine

Ben de tefalin otomatik olanlarından alacaktım, arkadaşım bunu önerdi. Tefalin fiyatı da uçtukça uçtu bunu alıp deneyeyim dedim ve çok memnun kaldım. 1 yıldan çok oldu şimdilik iyiyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…