- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #52.441
Merhaba, geçmişi okuyamadım. Sizi oğlum ile tanıştırayım Mehmet Eren . Berber de hiç durmazdi bugün bir cesaret geldi biraz YouTube dan video izledim ve kestim saçlarını makasla ve neredeyse hiç aglamadi. Rabbim kolaylaştır işimi dedim şükür oldu.
Hayırlı kandiller olsun inşallah hepimize
Allah yardım etsinBugun teyzemin iki oglunun, uc dayi oglunun ucretsiz izne cikarildigini ogrendim. Cok uzuldum..Hepsinin de okuyan cocuklari var...N'olacak boyle?
Rabbim mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine gonlumuze, evlerimize ferahlik versin. Amin...
Çok tatlı kuzucuğunMerhaba, geçmişi okuyamadım. Sizi oğlum ile tanıştırayım Mehmet Eren . Berber de hiç durmazdi bugün bir cesaret geldi biraz YouTube dan video izledim ve kestim saçlarını makasla ve neredeyse hiç aglamadi. Rabbim kolaylaştır işimi dedim şükür oldu.
Hayırlı kandiller olsun inşallah hepimize
Başlarına bir gelecek var galibaBugün çok gergin bir gün geçirdim.
Şirket hala maaş odemelerini yapamadı, malum para yok. Bana yazıyorlar kira var, kart ödenecek,vs.
Hepimiz aynı durumdayız ama gerçekten para yok dedim. Tahsilat ekibi çalışıyor, ilk yapılacak ödeme maaşlar. Benim elimden gelen birşey yok çok zor durumsaysaniz patronla iletişime geçin dedim.
Eğer maaşları ödeyecek para toplanmazsa diye kişilerin durumlarına göre ödeme yapalım diye ayri bir liste oluşturdum. Talep olursa oradan ilerleriz diye yönlendirdim.
Bir tanesine sinir oldum. Sizin paranız var tabi yüzünüz güler tuzunuz kuru yazmış. Bunu yazan kişi gerçekten ihtiyacı olsa zorda kaldı ondan diyip susacagim ama yönetici yani durumları biliyor, yıllarca da çok iyi kazanıp pasif gelirler elde etti ve şu an tek derdi şirkete birşey olursa param kalacak.
Engelledim.
Ama sinirimi atamadım, bu kadar bencil olmamak lazım.
Aynen dedigin gibi.Bu aralar o kadar çok bu tür haberler alıyoruz ki, çalışanlarımız sıkıntıya girmesin diye, bu dönem şartlarımızı biraz zorlamamız gerektiğine inanıyorum...
çalışanımız, ( illa işveren olmaya gerek yok, çocuğumuzun bakıcısı, evimizdeki yardımcımız, merdivenlerimizi silen ablamız vs,) kiracımız, akrabamız, arkadaşımız vs zorda olan kim varsa, elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışmamız gereken bir süreçten geçiyoruz...
Rabbim hepimize yardım etsin, zira bazılarımızın vermeye, bazılarımızın almaya ihtiyacı var....
Teşekkür ederim canlarEllerine sağlık canım
Çok güzel afiyet olsun
Aynen dedigin gibi.
Isten cikarilan ve ucretsiz izne cikan kuzenler haric, digerlerini WP'da grup kurup topladim. Toplamda 31 kuzeniz. 26 aile herhalde 5 aileye bir kac ay bakabiliriz dedim. Herkes onayladi cok sukur. Bakalim olusturdugumuz havuzda toplanan parayi adil bir sekilde insaallah dagitacagiz.
Sadece ah vah etmek yetmiyor, elimizden geleni yapalim insaallah...
aile büyüğü dediğin senin gibi olur ablacımAynen dedigin gibi.
Isten cikarilan ve ucretsiz izne cikan kuzenler haric, digerlerini WP'da grup kurup topladim. Toplamda 31 kuzeniz. 26 aile herhalde 5 aileye bir kac ay bakabiliriz dedim. Herkes onayladi cok sukur. Bakalim olusturdugumuz havuzda toplanan parayi adil bir sekilde insaallah dagitacagiz.
Sadece ah vah etmek yetmiyor, elimizden geleni yapalim insaallah...
Ortalardayim yas olarak. Eminim hepsi ne yapabilecegini dusunmustur, yeltenmistir.aile büyüğü dediğin senin gibi olur ablacım
Allah bin kere razı olsun mübarek gecede
büyüklük zaten yasla olmaz bence de abla, birlestiricilikle koruyup kollamakla yeri geldiğinde akıl vermekle olur.yası kastederek söylemedim aslında birazda lafın gelişi. annemler 4erkek 1 kız kardes.en küçük dayım biz de aile büyüğüdür meselaOrtalardayim yas olarak. Eminim hepsi ne yapabilecegini dusunmustur, yeltenmistir.
Teskilatciligim var sadece...
Allah niyetlerimizi kabul etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?