Maşallah, memnun olduk...

Bugun teyzemin iki oglunun, uc dayi oglunun ucretsiz izne cikarildigini ogrendim. Cok uzuldum.. Hepsinin de okuyan cocuklari var...N'olacak boyle?
Rabbim mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine gonlumuze, evlerimize ferahlik versin. Amin...
Allah yardım etsin

Çok tatlı kuzucuğun
Allah'ım hayırlı ömürler versin

Başlarına bir gelecek var galiba

Aynen dedigin gibi.
Isten cikarilan ve ucretsiz izne cikan kuzenler haric, digerlerini WP'da grup kurup topladim. Toplamda 31 kuzeniz. 26 aile herhalde 5 aileye bir kac ay bakabiliriz dedim. Herkes onayladi cok sukur. Bakalim olusturdugumuz havuzda toplanan parayi adil bir sekilde insaallah dagitacagiz.
Sadece ah vah etmek yetmiyor, elimizden geleni yapalim insaallah...

İşte olması gereken bu, herkes kendi yakınını gözetse sıkıntı kalmayacak zaten..,
Bir sülalede kaç aile var, bir kaç aileye, bir kaç ay çok rahat bakılır, bireysel olarak çok fazla bir şey yapamayız belki ama, birlikten kuvvet doğar...

Allah, razı olsun, böyle hayra öncülük, aracılık edenlerden ve sayılarını çoğaltsın... amin...

aile büyüğü dediğin senin gibi olur ablacım
Allah bin kere razı olsun mübarek gecede

Ortalardayim yas olarak. Eminim hepsi ne yapabilecegini dusunmustur, yeltenmistir.
Teskilatciligim var sadece...
Allah niyetlerimizi kabul etsin...
büyüklük zaten yasla olmaz bence de abla, birlestiricilikle koruyup kollamakla yeri geldiğinde akıl vermekle olur.yası kastederek söylemedim aslında birazda lafın gelişi. annemler 4erkek 1 kız kardes.en küçük dayım biz de aile büyüğüdür mesela
aminn Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…