- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #52.481
cok ciciymis güle güle kullanınKızlar düdüklü tencere almam lazım ne önerirsiniz?tr_lelli sene bir fikir ver cnm
Birde günlük yemek takimi aldım karacadan 6 kişilik iki takım aldım günlük kullanım için 530tlye geldi
Bende bugün kurufasulye pilav cacık yapacağım insallah
Bugun kuru pilav gunu demekBen de ben de.Koydum ocaga pisiyor...
yaaa bende instada bi abla var ona bakip bakip ozeniyorumBen de annemi çok özledim
Dün sağlık bakanini dinlerken aniden titreme ve üşüme geldi, sanki boğazıma biri sarılmış gibi hissettim.
Hemen tvyi kapatıp mutfaga gittim.
Kahve yapıp eşimle sohbet ettik, sabaha kadar da uykularım bolundu hep.
Keşke diyorum küçük bir kasabada yaşıyor olsaydık, en azından daha az şeyi düşünürdüm
Maşallah yakışıklıyaMerhaba, geçmişi okuyamadım. Sizi oğlum ile tanıştırayım Mehmet Eren . Berber de hiç durmazdi bugün bir cesaret geldi biraz YouTube dan video izledim ve kestim saçlarını makasla ve neredeyse hiç aglamadi. Rabbim kolaylaştır işimi dedim şükür oldu.
Hayırlı kandiller olsun inşallah hepimize
Durumlar çok karışık onlarin maaşı gelmemiş ama sen ne yapabilirsin ki bu durumda sonucta ayni yerdesiniz patrona ulassinlar.Bugün çok gergin bir gün geçirdim.
Şirket hala maaş odemelerini yapamadı, malum para yok. Bana yazıyorlar kira var, kart ödenecek,vs.
Hepimiz aynı durumdayız ama gerçekten para yok dedim. Tahsilat ekibi çalışıyor, ilk yapılacak ödeme maaşlar. Benim elimden gelen birşey yok çok zor durumsaysaniz patronla iletişime geçin dedim.
Eğer maaşları ödeyecek para toplanmazsa diye kişilerin durumlarına göre ödeme yapalım diye ayri bir liste oluşturdum. Talep olursa oradan ilerleriz diye yönlendirdim.
Bir tanesine sinir oldum. Sizin paranız var tabi yüzünüz güler tuzunuz kuru yazmış. Bunu yazan kişi gerçekten ihtiyacı olsa zorda kaldı ondan diyip susacagim ama yönetici yani durumları biliyor, yıllarca da çok iyi kazanıp pasif gelirler elde etti ve şu an tek derdi şirkete birşey olursa param kalacak.
Engelledim.
Ama sinirimi atamadım, bu kadar bencil olmamak lazım.
Asmali konak benim en enn favorimdi birde ekmek teknesi lan jaleYedi numara benim favorimdi
Bende maalesef kullanamiyorum yenemedim korkumucok ciciymis güle güle kullanın
Duduklu korkusu olan biriyim malesef.
Aslinda soyle otomatik falan kolay bisi olsa elim kolum olurdu benimde ama korkumu yenemiyorum.
Korkuttunuz beni, hoşgeldiniz :)) ben de hastalığın başından beri bahçeli bir evimiz olsa uzaklarda, annemi oralara götürebilsem diyorum hep. Ama dönüp dolaşıp geleceğiz yine.. Neden döndünüz, keşke kalabilseydiniz biraz dahaKızlar merhaba geldim uzun süredir bulunduğum yerde değildim bir bağ evinde kaldık bugun sabah döndük hastalıktan oyle korkuyorum ki... Mecburen geldik geriye. Ara sıra tel çeken bir yerdi..
Özledim sizleri nasilsiniz
saol canım bi arastirayimBen de tefalin otomatik olanlarından alacaktım, arkadaşım bunu önerdi. Tefalin fiyatı da uçtukça uçtu bunu alıp deneyeyim dedim ve çok memnun kaldım. 1 yıldan çok oldu şimdilik iyiyiz.
Eki Görüntüle 2616261
Teşekkür ederim korkmuyorum ben. Manyağımdır az. Düdüklü patladı birinde. Ben ertesi gün yine yemek koydum. Arabayla büyük bi kaza yaptım akşamına arabayla çıktım değişik bi makyajlık olsa gerekcok ciciymis güle güle kullanın
Duduklu korkusu olan biriyim malesef.
Aslinda soyle otomatik falan kolay bisi olsa elim kolum olurdu benimde ama korkumu yenemiyorum.
Offf yedi numara çok severim . Öyle sıcak öyle içten ki oyunculukları çok özledim. Cumartesi 14.15 te başlayacakYedi numara benim favorimdi
Hiç sevmem bu s....siz adamı otizmlileri dinsizlik ile yargıladı görünce nefretim kabarıyor sonra özür diledi vs ama düşüncesi değişmedi adi yaratıkEki Görüntüle 2616241
Az önce okudum kızlar o kadar dogruki hayatımızın her yeri korona oldu kafayı yemezsek iyidir
Hangi konuda ablacim
Yaşın hariç hemen hemen yaşantın ve düşünce yapın buradan algılayabildiğim kadarıyla desemHangi konuda ablacim
Iyiyiz canım hoşgeldin,Kızlar merhaba geldim uzun süredir bulunduğum yerde değildim bir bağ evinde kaldık bugun sabah döndük hastalıktan oyle korkuyorum ki... Mecburen geldik geriye. Ara sıra tel çeken bir yerdi..
Özledim sizleri nasilsiniz
Benim yakın bir arkadaşım düdüklü kullanirken ev kazasi yaşadısaol canım bi arastirayim
Teşekkür ederim korkmuyorum ben. Manyağımdır az. Düdüklü patladı birinde. Ben ertesi gün yine yemek koydum. Arabayla büyük bi kaza yaptım akşamına arabayla çıktım değişik bi makyajlık olsa gerek
birinde kvlerin bahçe evine fare girmis. görümceler ciyak ciyak bağırıyorlar içeri giremiyorlar. Napiyonuz siz dedim ya girdim içeri fare tuzağına yapışmış fareleri aldım çöpe attım gözlerini belirtip baktilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?