Allah kabul etsin bugün orucuz.
Yemekte de tarhana çorba, ev yapımı lahmacun, ayran.
Tatlı yapim mi dedim gerek yok dedi beyfendi
muz koycam dondurucuya, bana göre dondurucudaki muzu çıkarıp rondodan geçirmek en baba dondurmaya bin basar, denemeyen varsa tavsiye edilir

Kızlar düdüklü tencere almam lazım ne önerirsiniz? tr_lelli sene bir fikir ver cnm
Birde günlük yemek takimi aldım karacadan 6 kişilik iki takım aldım günlük kullanım için 530tlye geldi
cok ciciymis güle güle kullanın
Duduklu korkusu olan biriyim malesef.
Aslinda soyle otomatik falan kolay bisi olsa elim kolum olurdu benimde ama korkumu yenemiyorum.

yaaa bende instada bi abla var ona bakip bakip ozeniyorum
kuzinesini yakiyor ekmegini yapiyor.
bahceye bisiler dikiyor.
Ben seviyorum öyle sakin hayati.
Sabah kalkican mis gibi köy kahvaltisi.
Sutun gelmis mis gibi peynirini yapmissin
Bahceden sogan, kivircik koparmissin.
Agaclar ciceklenmis erikler filizlenmis.
sulamissin.
Kahveni alip bahceye çökmusun gozun ciceklere ilismis.

Sonra aksam yemegi icin bahcedeki masayi kurmussun hava hafif esiyor agaclarin ruzgarla sesi, semaverinde cayin fokurduyor.
Yildizlar bir suru.
Ya cok mu sey istiyoruz diyorum bazen.
Su sehrin kesmekesliginde kayboluyoruz.
Surekli bir kosturmaca halindeyiz.
Ya yemek yetismiyo ya temizlik hep birseyler eksik..
Bence kafalar rahat diil.
Ama mecburiyetler iste.
Insanin elini kolunu bagliyor.

Maşallah yakışıklıya rabbim uzun ömürler versin.
Durumlar çok karışık onlarin maaşı gelmemiş ama sen ne yapabilirsin ki bu durumda sonucta ayni yerdesiniz patrona ulassinlar.
Yedi numara benim favorimdi
Asmali konak benim en enn favorimdi birde ekmek teknesi lan jale
Aslinda soyle otomatik falan kolay bisi olsa elim kolum olurdu benimde ama korkumu yenemiyorum.
Bende maalesef kullanamiyorum yenemedim korkumu

Korkuttunuz beni, hoşgeldiniz :)) ben de hastalığın başından beri bahçeli bir evimiz olsa uzaklarda, annemi oralara götürebilsem diyorum hep. Ama dönüp dolaşıp geleceğiz yine.. Neden döndünüz, keşke kalabilseydiniz biraz daha

saol canım bi arastirayim
Teşekkür ederim korkmuyorum ben. Manyağımdır az. Düdüklü patladı birinde. Ben ertesi gün yine yemek koydum. Arabayla büyük bi kaza yaptım akşamına arabayla çıktım değişik bi makyajlık olsa gerek
birinde kvlerin bahçe evine fare girmis. görümceler ciyak ciyak bağırıyorlar içeri giremiyorlar. Napiyonuz siz dedim ya girdim içeri fare tuzağına yapışmış fareleri aldım çöpe attım gözlerini belirtip baktilar

4 adet emeklimizi ziyaret ettik geldik

Hepsinin kendine göre değişik hikayesi var ne de olsa ademoğlu kendi içinde binbir alem

Allah bol bol sağlık huzur mutluluk rızık versin hepimize başka da birşey demiyorum bugünkü görüp duyduklarımdan sonra

Akşam yemeği için tasarladıklarım

Düdüklüde tavuk tandır
Patates kızartması
Kornişon turşu
Marullu yoğurt
Meyve suyu
Kedidili puding

Benim ekmek de yapmam lazım ama en iyisi dondurucudaki pidelerden çıkarıp idare edeyim

Ekmek ve diğer hamurişlerini nasipse yarın yapayım

Eki Görüntüle 2616241
Az önce okudum kızlar o kadar dogruki hayatımızın her yeri korona oldu kafayı yemezsek iyidir
Hiç sevmem bu s....siz adamı otizmlileri dinsizlik ile yargıladı görünce nefretim kabarıyor sonra özür diledi vs ama düşüncesi değişmedi adi yaratık

Iyiyiz canım hoşgeldin,
Ne çok zaman geçti merak ettik .
Benim yakın bir arkadaşım düdüklü kullanirken ev kazasi yaşadı
Büyük de zarar gördü omzunda yanik,
Bir gözünde büyük bir oranla görme kaybı maalesef.
O yüzden hiç cesaret edemedim, öyle duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…