- 28 Mart 2020
- 6.384
- 24.792
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #52.661
ay bana gecen ay 220 geldiGeçen ay 101 TL bu ay 174,20 TL geldi
Kizlar bu faturalar bir aylik dimiiay bana gecen ay 220 geldi
bu ay düşünmek bile istemiyorum
o yüzden düşünmüyorum ödesin evdeki vatandaş işi ne?
Allah rahmet eylesinÜcretsiz izne mi çıkardılar sizi canım, neden maaş yok.... işverenler için bir takım kolaylıklar geldi, işi azaltma veya durdurma halinde maaşın büyük bir kısmını devlet ödüyor vs
Benim elemanlar için başvuru yapıldı... serbest çalışanlara bir şey yok... :)
Allah’tan benim işim denetim/danışmanlık olduğu için şimdilik sıkıntı... ama süreç uzarsa nE olur bilemiyorum... benim sektör ki, ticari olmayan, hizmet sektöründe de sıkıntı başlarsa, ülke olarak nasıl toparlarız, bilemiyorum...
Ama ben işin o kısmında değilim, sağlık olsun, olan olmayanla paylaşır, bir şekilde devam ederiz...
Bugün, bizim çocukların ilkokulundan genç bir veli vefat etti, bir kaç gün önce video paylaşmıştı, dikkat edin bu hastalık çok kötü , çocuklarınızı dışarı çıkarmayın diye
evet elektrik 220Kizlar bu faturalar bir aylik dimii
Su faturası iyiymiş,evet elektrik 220
su 35
doğalgaz sadece ocak için 15
kömür için 5 ay 500 ödedik aralıkta bitti
telefonum 45 geliyor genelde
yanlız termostat var su ısıtmak için sanırım elektriği coşturan oSu faturası iyiymiş,
Gaz Benimde 400 500 arasi.
Bu ay 600 gelir.
Tlf 25tl,
Su 50 60 arasi,
Net 80.
Allah rahmet eylesin.Ücretsiz izne mi çıkardılar sizi canım, neden maaş yok.... işverenler için bir takım kolaylıklar geldi, işi azaltma veya durdurma halinde maaşın büyük bir kısmını devlet ödüyor vs
Benim elemanlar için başvuru yapıldı... serbest çalışanlara bir şey yok... :)
Allah’tan benim işim denetim/danışmanlık olduğu için şimdilik sıkıntı yok... ama süreç uzarsa nE olur bilemiyorum... benim sektör ki, ticari olmayan, hizmet sektöründe de sıkıntı başlarsa, ülke olarak nasıl toparlarız, bilemiyorum...
Ama ben işin o kısmında değilim, sağlık olsun, olan olmayanla paylaşır, bir şekilde devam ederiz...
Bugün, bizim çocukların ilkokulundan genç bir veli vefat etti, bir kaç gün önce video paylaşmıştı, dikkat edin bu hastalık çok kötü , çocuklarınızı dışarı çıkarmayın diye
Şimdiye kadar evde yasamiyormusuz biz onu anladımBiz de evde kalınca giderleri coşanlardanız.
ay turtiş sen aylık mı dıyınce aklıma geldi bize fatura gecen ayla milim milim aynı gelmıs metrekübü fıyatı acaba bakmadılar mı dedım ama kapı kapı kagıt bıraktılarKizlar bu faturalar bir aylik dimii
Allah rahmet eylesin.
Bizim islerimiz yurtdışı ve bu yol ağırlık çindeydi.
Yılbaşından beridir maddi sıkıntı vardı. İptal ve erteleme çok oldu.
Mart maaşı ödenecek ama şirkette para yok.
Bugün kısmí ödeme yapıldı o da pek birşey değil, ertelenemeyen şirket ödemeleri var onlar yapılacak sonra para gelirse maasin kalanı ödenecek.
Ekonomi paketinden faydalanacak herşeyi takipteyim.
Kısa calismaya başvuru yaptım ama iki hafta oldu hala ses yok. Hazirana kadar evdeyiz, kısa çalışmadan gelecek olan da büyük bir meblağ olmayacak açıkçası.
Birikimim var ama süreç daha ne kadar devam eder bilemiyoruz şimdilik dokunmak istemiyorum
Şimdiye kadar evde yasamiyormusuz biz onu anladım
Varyemez abla daha evvelden kirli çıkılar sayfana denk gelmiştim epey eskiden,açayım okuyayım biraz dedim aboow 4500 sayfa kim bilir ne güzel fikirler vardır orda
bu arada yazarken baktım turtiş burası da 5268 sayfa olmuşş
Ozrengin ablamin paylasimlariyla baslamistim bende kkda tasarruf birikim farkindaliklarinaVaryemez abla daha evvelden kirli çıkılar sayfana denk gelmiştim epey eskiden,açayım okuyayım biraz dedim aboow 4500 sayfa kim bilir ne güzel fikirler vardır orda
bu arada yazarken baktım turtiş burası da 5268 sayfa olmuşş
Bereketli olsun uykucum ekliyorum listeye.karamelli_turta turtiş bu arada 3000 tl ayırdım bu ay kenara ama harclık az bıraktım yetmezse tırtıklarım sımdıden söylim listeyi gördüm aklıma geldi
bu arada kumbaraya da toptan 100 atacagım kızlar paraüstü olmadıgından böyle yapayım dedim
Ben birikimci hatunlardaydim :)Ahhh ah nE günlerdi canım, kirli çıkılar... ben de ilk orayla başlamıştım, çok güzel dostluklar, paylaşımlar vardı, daha kızım bile yoktu vs.... eskilere gittim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?