- 6 Ağustos 2010
- 40.459
- 72.386
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #53.041
Bereketli olsun canımKumbaraya 20 TL yi attım.
Evdeyken günler karışıyor atlamayalim
Merhaba hanimlar, merak ettim de bu zamana kadar en cok kac tane altin biriktirdiniz? Bu konuyu cok onceden hatirliyorum .
Soygun yapicam ondan dolayi
Merak ettim sadece, gercekten bu sekilde birikim yapiliyor mu diye
Kaç altin biriktirdiniz diye soruyorsun,Yok ben düsunmuyorum birikimi. Bana göre degilyapanlari tebrike geldim
Kaç altin biriktirdiniz diye soruyorsun,
Nasil cvp verilir bu soruya acaba.
Birikim topigi burasi.
Katilmak istersen kendini tanitirsin,yöntem sorup yapmaya gayret edersin.
Kaç altinimiz olduğunu sormaya gelmişsin sadece.
Birikim yapmaya da niyetinin olmadığını yazmışsın.
Nasil bir cvp bekliyorsun acaba
Sirf topic arkadasiniz diye haksiz dahi olsa savunmaniz cok sacma. Imrendigim icin sordum. Katilmak isteseydim zaten katilmak istiyorum yazardim. Normal sekilde soruyorum bunda ne var acaba? Soru sormak icin birikim yapmak gerektigini bilmiyordum. Kac altin var demek anormal bir sey mi?Kaç altin biriktirdiniz diye soruyorsun,
Nasil cvp verilir bu soruya acaba.
Birikim topigi burasi.
Katilmak istersen kendini tanitirsin,yöntem sorup yapmaya gayret edersin.
Kaç altinimiz olduğunu sormaya gelmişsin sadece.
Birikim yapmaya da niyetinin olmadığını yazmışsın.
Nasil bir cvp bekliyorsun acaba
hem birikim size göre degıl hem ımrenıyorsunuzSirf topic arkadasiniz diye haksiz dahi olsa savunmaniz cok sacma. Imrendigim icin sordum. Katilmak isteseydim zaten katilmak istiyorum yazardim. Normal sekilde soruyorum bunda ne var acaba? Soru sormak icin birikim yapmak gerektigini bilmiyordum. Kac altin var demek anormal bir sey mi?
Kalkipta akil yok demek laf mi! Neyse
Uzatmayacagim daha fazla
Evet savunuyorum.Sirf topic arkadasiniz diye haksiz dahi olsa savunmaniz cok sacma. Imrendigim icin sordum. Katilmak isteseydim zaten katilmak istiyorum yazardim. Normal sekilde soruyorum bunda ne var acaba? Soru sormak icin birikim yapmak gerektigini bilmiyordum.
Uzatmayacagim daha fazla
Ben bu topikte eskilerden değilim ama ben de dahil yeni gelenler genelde “merhaba hanımlar uzun zamandır sizi takip ediyorum ben de birikim yapmak istiyorum, çalışıyorum/ev hanımıyım size katılabilir miyim” tarzında girizgah yapıyorlar, kaç altın biriktirdiniz gibi bi giriş gerçekten hoş durmadı bunu tarafsız yazıyorum.Sirf topic arkadasiniz diye haksiz dahi olsa savunmaniz cok sacma. Imrendigim icin sordum. Katilmak isteseydim zaten katilmak istiyorum yazardim. Normal sekilde soruyorum bunda ne var acaba? Soru sormak icin birikim yapmak gerektigini bilmiyordum. Kac altin var demek anormal bir sey mi?
Uzatmayacagim daha fazla
harf degıstır secenegı varEvet de :) harfler berbat :)
burda 3.5 tl abla kilosu sütünKüçük kuzumla kahvaltımızı yaptık
Sabahleyin markete gittim eksiklikleri aldım birkaç parça
Markette çalışan oğlana süt sipariş etmiştim sağolsun getirmiş
Abla annem yanlışlık yapmış 5 lt koymuş diyor mahcup bir edayla
olsun olsun ben onu bir şekilde değerlendiririm deyip aldım
Sizin oralarda sütün litresi ne kadar kızlar?
Çok geçmiş olsun cnmçok tesekkur ederim hepınıze
kahvemsim denıcem yarın canım dedıgın gibi yaparım ıns,suanda dus bıle alacak kadar dönemıyorum merhem sürüp sardım
Aynen cnm
Güle güle kullan ablacimGratis'ten de yuzumu yikamak icin unibaby bebe sampuani, 2 adet eyup sabri tuncer el-vucut losyonu ve iki tane de sunger parcacikli banyo lifi siparis verdim. 45 tl tuttu. Heeepsi ihtiyac.
Aynen canım,öyle yapalim.Offff ya gereksiz şeyler yüzündenVaryemez abladan olduk.
Artık şöyle mi yapsak, kutuplaşmaya karşıyım ama topige gelip kendini tanıtıp niyeti birikim olanlarla yazisalim, kalbi temiz gelene kapımız sonuna kadar acik.
Diğerlerine gozardi et butonunu kullanalım.
Harf değiştirince pas oluyordu 0 puan alıyorduk :)harf degıstır secenegı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?