- 28 Mart 2020
- 6.381
- 24.787
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #53.421
Merhabalar hanimlar...
Bu sabah kahvaltiya oglum geldi.
Ucumuz oturduk, en kotu ihtimallere gore planlarimizi olusturduk.
En ufak sahsi birikimlerimize kadar paylastik, bu birikimlerin arti emekli maaslarimizin asgari ihtiyaclari karsilayarak,iki aileyi ne kadar sureyle idare edecegini ongormeye calistik. Istisarede her zaman hayir vardir.
Oglum giderken aile gibisi yok, ana baba gibisi yok. Cok rahatladim, iyi ki ailem sizsiniz dedi gitti evlatcigim.
Ozellikle genc hanimlar;
en guzelini umud edin ancak en kotu ihtimallere de hazirlikli olun.
Yani kemerleri iyice sıkın...
Merhabalar hanimlar...
Bu sabah kahvaltiya oglum geldi.
Ucumuz oturduk, en kotu ihtimallere gore planlarimizi olusturduk.
En ufak sahsi birikimlerimize kadar paylastik, bu birikimlerin arti emekli maaslarimizin asgari ihtiyaclari karsilayarak,iki aileyi ne kadar sureyle idare edecegini ongormeye calistik. Istisarede her zaman hayir vardir.
Oglum giderken aile gibisi yok, ana baba gibisi yok. Cok rahatladim, iyi ki ailem sizsiniz dedi gitti evlatcigim.
Ozellikle genc hanimlar;
en guzelini umud edin ancak en kotu ihtimallere de hazirlikli olun.
Yani kemerleri iyice sıkın...
Virus illa ki bitecek, tunelin sonu nereye cikacak orasi mechul.İşte tecrübe bu...
Terasta kahvaltı yaptık, güneşleniyorken gördüm mesajınızı... ☺
Ben de, dün yüklü ödeme yapınca, ilk defa, aylar sürerse sıkıntı olur mu diye düşündüm
Virüs erken biter, geç biter, o ayrı mesele ama herhalukarda dünyayı, özelde de Türkiye yi büyük bir ekonomik kriz bekliyor... düzenli geliri olan, her durumda sıkıntı yaşamayacak, çok azınlıkta ülkemizde.... özellikle son yıllarda, insanlar günü birlik yaşıyor, yani bugün kazanıyor, bugün yiyor... eee şimdi iş falan da kalmadı, ne olacak belli değil, kamuda olan veya maddi sıkıntısı olmayanlar bile kara kara düşünüyor, önünü göremiyorken, diğerlerini hiç düşünemiyorum..,
Sağlık olsun , gerisi bir şekilde hallolur rahatlığındayım ben.... elimizden geldiğince etrafımızı gözetip, israf etmeden, idareli davranıp, dua edip bekleyeceğiz...
Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler... ❤
Bu arada şokta 50li fairy hepsi birarada 37.90tlydi.
Eve geldim fişe baktım 47.90tl yaziyo çok sinir oldum
Yarın ise giderken uğrayıp fişle beraber kizicam biraz
Saf yerine koyuyorlar milleti.
Manavda 80tl
Markette 280 tl
Eczaneden troit ilacı 8 tl
Birde toptancidan 1 kilo şeffaf poşet aldım 12.50tl yaptığım ekmekleri koymak icin
Bu arada düdüklü kargo subesinde bekliyomus. Çıkmışken onuda aldim. Mercimeği denicem bakalım inşallah iyidir.
Dışarı çıkma tedirginliği bende de var, herkes hasta her yer virüslu gibi geliyor.Ya ben dışarı çıkamıyorum, fobi oluştu...
Eczaneye maskem gelmiş almaya gidemiyorum, ne olacak böyle bilmiyorum...
Çıkarsam biliyorum bir hafta paronayak gezicem, bir şey oldu mu diye...
Tedbir alıp, dikkat edersek dışarda bir şey olmaz biliyorum ama yenemiyorum bu korkuyu...,
Ya gerçekten çok olağanüstü bir süreçten geçiyoruz, şu yazdıklarımızın okuduklarımızın şaka olduğunu düşünüyorum bazen...
Sanırım mod düşme sırası bugün bende...
Kalkayım ortalığı toparlayıp, akşam çayın yanına nE tatlı yapacağımı düşüneyim.., :)
40 yaşındayım, 40 yıldır yapmadığım kadar ev hanımlığı yaptım, bir ayda...
Eşim de takılıyor, böyle çok iyi, işe dönme sen, diye)
Ben çok tedirgin değilim aslında dışarı çıkmak iyi bile geliyor. Çocuk gibi seviniyorum. Tabi tedbirini alıyorum eldiven maske ve mesafe.Ya ben dışarı çıkamıyorum, fobi oluştu...
Eczaneye maskem gelmiş almaya gidemiyorum, ne olacak böyle bilmiyorum...
Çıkarsam biliyorum bir hafta paronayak gezicem, bir şey oldu mu diye...
Tedbir alıp, dikkat edersek dışarda bir şey olmaz biliyorum ama yenemiyorum bu korkuyu...,
Ya gerçekten çok olağanüstü bir süreçten geçiyoruz, şu yazdıklarımızın okuduklarımızın şaka olduğunu düşünüyorum bazen...
Sanırım mod düşme sırası bugün bende...
Kalkayım ortalığı toparlayıp, akşam çayın yanına nE tatlı yapacağımı düşüneyim.., :)
40 yaşındayım, 40 yıldır yapmadığım kadar ev hanımlığı yaptım, bir ayda...
Eşim de takılıyor, böyle çok iyi, işe dönme sen, diye)
Kaçtan aldınız bereketli olsun
Eşimde mobilya sektorunde. Fabrikalar işleri durdurmuş söylediğine göre Inegolde. Ortalık çok kötü malesefBursa merkezde duydugumuza gore insanlar hep sokaklardaymis. Bugun en islek caddesi yaya trafigine kapanmis.
O cadde isi olsun olmasin insanlarin sadece vitrin bakmak icin gezdigi caddeydi. Bu sekilde dukkanlar da kapanir.
Biz de o sektordeyiz. Su an tekeri patlak kamyon gibi gidiyor, ramazanda tamamen duracaktir. Allah sonumuzu hayir etsin. Gercek hayatta oldugu gibi, burda da tek tavsiyem "MUMKUN OLDUGU KADAR EVDE KALIN, KEMERLERİ DE İYİCE SIKIN."Eşimde mobilya sektorunde. Fabrikalar işleri durdurmuş söylediğine göre Inegolde. Ortalık çok kötü malesef
Ben çok tedirgin değilim aslında dışarı çıkmak iyi bile geliyor. Çocuk gibi seviniyorum. Tabi tedbirini alıyorum eldiven maske ve mesafe.
Eve gelince de uzerjmi değişip güzelce sabunluyorum elimi yüzümü.
Inşallah az zararla atlatacağız bu süreci.
Eşim hem tedirgin hemde takintili. Hemde maddi anlamda zor durumda. Bu süreci daha fazla zorluyor benim için. Tedbiri aldıktan sonra Gerisini Allaha bırakmalıyız. Çünkü gerçekten yapabileceğiniz hiç bir şey yok beklemekten başka.
6.93 den aldım canım hepimizin ki bereketli olsun.Kaçtan aldınız bereketli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?