- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.493
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #53.441
Hiç boş durma zaten
İşte buuOcak şubat mart sürecinde aldığım altınlarda bugün itibariyle 8930 tl kar oluşmuş
Ben de camasir ve bulasik makinesi deterjani siparisi verecegim. Paketi acinca, yedegini alip koyuyorum. Paketleri ha actim, ha acagim...Bugün pek birşey yapmadım, balkonda guneslendim, kitap okudum derken aksam ettim.
Sadece yemek yaptım.
Güneş çok cezbediyor beni, arada bir acaba çıkıp biraz yurusem mi diye niyetlenip sonra vazgeçiyorum.
Dün markette saç boyası bulamadim, gratisten siparis verdim. Duş jeli,kolonyagı ve indirimli bir kaç ürün daha aldim.
İnternetten boya sipariş ettiğim için eşim çok dalga geçti, dün de gırgır sipariş ettiğimi bilse
Dışarı sürekli cikmiyoruz, evin sokağında da her mağaza yok, cadde çok kalabalık gitmek istemiyorum.
Mecburi ihtiyaçlar hep aldıklarım.
Ellerine sağlık canım, benim de en çok sevdiğim kurabiyedir kendileri
Ben de nişastalı, kolaolu /şade kek yaptım ☺
Bu tarifi tavsiye ederim kıyır kıyır bir kurabiye
Hiç boş durma zaten
Beni ne yapayım karnıyarık tenceresinin fotosunu mu atayım şimdi
Ellerine sağlık abla
Maşallah Allah bereketini artırsın.peki sermayesi ne kadardıOcak şubat mart sürecinde aldığım altınlarda bugün itibariyle 8930 tl kar oluşmuş
Alonun fiyati iyiymiş cnm renklilerde kullaniyorum ben memnunum.Şok’a gidip şunları almak istiyorum. Yarın hastaneye gidicez mecbur, dönerken uğrar alırız inşallah
Eki Görüntüle 2620690
Yaklaşık % 24 kâr canımMaşallah Allah bereketini artırsın.peki sermayesi ne kadardıyüzde kaç kar getirmiş oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?