Merhaba hanımlar
Gece benim de kaygı seviyem artıyor gündüz neşeli neşeli takılıyorken. Gece yapacak iş olmayınca şeytan sanırım kaygıyı basıyor
Galiba bu yüzden inşirah suresinde “bir işi bitirince hemen diğerine koyul” buyuruluyor boş kalmak bana hiiç yaramıyor.

Bugün pek birşey yapmadım, balkonda guneslendim, kitap okudum derken aksam ettim.
Sadece yemek yaptım.
Güneş çok cezbediyor beni, arada bir acaba çıkıp biraz yurusem mi diye niyetlenip sonra vazgeçiyorum.
Dün markette saç boyası bulamadim, gratisten siparis verdim. Duş jeli,kolonyagı ve indirimli bir kaç ürün daha aldim.
İnternetten boya sipariş ettiğim için eşim çok dalga geçti, dün de gırgır sipariş ettiğimi bilse
Dışarı sürekli cikmiyoruz, evin sokağında da her mağaza yok, cadde çok kalabalık gitmek istemiyorum.
Mecburi ihtiyaçlar hep aldıklarım.

Ben de camasir ve bulasik makinesi deterjani siparisi verecegim. Paketi acinca, yedegini alip koyuyorum. Paketleri ha actim, ha acagim...

Ellerine sağlık canım, benim de en çok sevdiğim kurabiyedir kendileri

Ben de nişastalı, kolaolu /şade kek yaptım ☺

Yemek yendi, ortalık toplandı, 10 çayına kadar Külkedisi modundan, iş kadını moduna geçeyim, biraz al / sat, yatırım vs yapayım

Şok’a gidip şunları almak istiyorum. Yarın hastaneye gidicez mecbur, dönerken uğrar alırız inşallah

Eki Görüntüle 2620690
Alonun fiyati iyiymiş cnm renklilerde kullaniyorum ben memnunum.
Yeni paket açtım geçenlerde, bir tane 7 kglik da stokluk var kenarda denk gelirse alırım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…