- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #53.461
Ne güzel bir düşünce canım...Eşim diyorki tanımadığımız birinin bakkal borcunu ödeyelim 300 500 neyse.
Yarin aksam mahalledeki bir bufe/bakkala uğrayacak bakalım.
Ayyyy inanmıyorum ya.Eşim diyorki tanımadığımız birinin bakkal borcunu ödeyelim 300 500 neyse.
Yarin aksam mahalledeki bir bufe/bakkala uğrayacak bakalım.
Mutlaka vardir cnm,bende olup olmadığını bilmiyorum ama eşim yarin soracak.Ne güzel bir düşünce canım... ❤
veresiye satan bakkal kültürünün hala yaşıyor olması nE güzel, İstanbul da hiç duymadım ben
Ben boşuna demiyorum ortak özelliğimiz çok, eşlerin fikirleri de mi ayniAyyyy inanmıyorum ya.
Haberlerde gösteriyordu veresiye defterinden borç siliyor hayırseverler diye, eşim bana baktı.
Çok şükür halimize diyorum sen ne diyorsun dedi.
Doğru mu anladım diye yüzüne baktım, kaç gündür hesap kitap yapiyoruz bizim de birine katkımız olabilir dedi.
Üst sokakta tanıdık bakkal var, onu aradı.
Veresiye defteri var, bu hafta da çok borç silen oldu dedi. Sabah ugrayacagim dedi eşim.
Birebir yakın çevremizde çok şükür ihtiyaç sahibi kimse yok, üniversite öğrencisi bir kardeşimiz var sadece bildiğimiz. Ona da elimizden geldiğince her ay destek oluyoruz. Haftaya gelecek ekstra bir prim ödemesi var eşimin, onlara market alışverişi yaparız diye düşündük.
Senin mesajı okurken ayyy inanmıyorum kısmını sesli söylemişim.Ben boşuna demiyorum ortak özelliğimiz çok, eşlerin fikirleri de mi ayni
Bizde haberleri izlerken bu konu bizede fikir oldu cnm.
güle güle kullan canım aldiklariniBugün pek birşey yapmadım, balkonda guneslendim, kitap okudum derken aksam ettim.
Sadece yemek yaptım.
Güneş çok cezbediyor beni, arada bir acaba çıkıp biraz yurusem mi diye niyetlenip sonra vazgeçiyorum.
Dün markette saç boyası bulamadim, gratisten siparis verdim. Duş jeli,kolonyagı ve indirimli bir kaç ürün daha aldim.
İnternetten boya sipariş ettiğim için eşim çok dalga geçti, dün de gırgır sipariş ettiğimi bilse
Dışarı sürekli cikmiyoruz, evin sokağında da her mağaza yok, cadde çok kalabalık gitmek istemiyorum.
Mecburi ihtiyaçlar hep aldıklarım.
burdaki şok urunlerinin tarihleri geçmiş oluyo hiç dikkat etmiyolar. Gıcık oluyorum. Çiğköfte almıştım bugun tarihi gecmis. Dikkat etmemisimŞok’a gidip şunları almak istiyorum. Yarın hastaneye gidicez mecbur, dönerken uğrar alırız inşallah
Eki Görüntüle 2620690
Eline sağlık ablacım.
Maşallah Allah kabul etsinSenin mesajı okurken ayyy inanmıyorum kısmını sesli söylemişim.
Eşime anlattım böyle böyle diye.
Enişteye selam söyle, turtis de senin gibiyse diyor
Aleyküm selam canım bizden de selâmlarSenin mesajı okurken ayyy inanmıyorum kısmını sesli söylemişim.
Eşime anlattım böyle böyle diye.
Enişteye selam söyle, turtis de senin gibiyse diyor
Tüm önlemlerinizi alıp gitseniz mi acaba cnm,Mayısın ilk haftası kardeşimin nikahı olacak, düğün ne zaman olur gidişata göre belli olacak.
Kardeşim gelecekmisiniz dedi.
Cam odanin içinde memur ve şahitler olacak aile dışarıdan izleyeceğimiz.
Gitmek istiyorum ama diğer yandan da korkuyorum açıkçası.
Umarım o zaman kadar biraz daha gidişat iyi olur.
Gitmeyi çok istiyorum tabikiTüm önlemlerinizi alıp gitseniz mi acaba cnm,
Göz bu arar insan kardeşlerini.
Allah evlenmeyin diye bi fırsat vermiş ne zorlayıp duruyonuz evlendikte bizim başımız göğe mi erdi deseydinGitmeyi çok istiyorum tabiki
O zaman yaklaşsin bakalım zaman ne gösterecek
Güle güle kullan çok güzellerTabaklarım da geldi akşamüstü
Ben a101 den 10 TL ustu alışveriş yapana 17.90 olan 50 li makine tabletinden 2 tane aldım.Bu arada şokta 50li fairy hepsi birarada 37.90tlydi.
Eve geldim fişe baktım 47.90tl yaziyo çok sinir oldum
Yarın ise giderken uğrayıp fişle beraber kizicam biraz
Saf yerine koyuyorlar milleti.
Manavda 80tl
Markette 280 tl
Eczaneden troit ilacı 8 tl
Birde toptancidan 1 kilo şeffaf poşet aldım 12.50tl yaptığım ekmekleri koymak icin
Bu arada düdüklü kargo subesinde bekliyomus. Çıkmışken onuda aldim. Mercimeği denicem bakalım inşallah iyidir.
Güle güle kullanTabaklarım da geldi akşamüstü
Ben öyle desem de inanmazlar kiAllah evlenmeyin diye bi fırsat vermiş ne zorlayıp duruyonuz evlendikte bizim başımız göğe mi erdi deseydin
teşekkür ederimGüle güle kullan çok güzeller
Markası neydi canımBen a101 den 10 TL ustu alışveriş yapana 17.90 olan 50 li makine tabletinden 2 tane aldım.
Sen azinliktansinBen öyle desem de inanmazlar ki
çok şükür mutluyum ben bilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?