K kahvemsi mutluluk karamelli_turta ne gzel dusunmussunuz kızlar aksam haberlerde gördüm ben de agladım.hesabının silindiğini duyanlar aglıyormus.Rabbim kimseyi gördüğünden geri koymasın.
bugun oglana oyuncak alınca arkadasımın oglu var 2 yasında,suan ısleri sıkıntılı ama aıle apartmanındalar gıda kıra gıbı sıkıntıları yok şükür.miras olayları var yakın zamanda.ona da boya ve boyama kıtabı aldım kapıdan bıraktım nası sevınmıstır kesın
gecende sıze soylemıstım ya az bucuk yardım yaptım bi tanısa dıye yengemler falanda yapmıs sanırım kadın nası mutlu oldu hıkayesını anlatsam eminim siz de cok duygulanırsınız ne hayatlar var.
Hayırda yarısalım ınsAllah hep bırlıkte
bu aksam bi söz okudum cok hosuma gitti
sizinle de paylasmak ısterim

Günaydın kizlar....
iyiniyetli cnm bikac tane farklı başladım. Bitince atarim fotosunu. Birikimim bereketli olsun.
Cennetmeyvesii güle güle ağız tadıyla kullanın cnm...

Kizlar bu zamanlar asıl ihtiyaç sahiplerine yardım zamanı. Ben de online alışveriş yoluyla 2 aileye temel ihtiyac yardımı gonderdim..ınsallah sağlıkla bugünleri atlayıp bereketli isleri olur...

@özrengin kızkardeşin yoksa ben olayım yaaaa böyle leziz marifetli yiyecekler gönlü hoş sohbetleri olan bir ablayı kacirmamaliyim

CanTorun tavsiyelerin aile kavramınız aklımın köşesinde tesekkurler

Bu ay birikimi herhangi bir şey yapmadım. Ne olur ne olmaz dileyerek TL de bekletiyorum. Esim özel sektörde hastalik var ne olacağı belli olmaz diyerek....

Biz evde ev isleri oyun öğrencileri odevlendirme derken zaman geçiriyorum...

Gerçekten aksam olunca olumsuz duygular beni de kaplıyor sonra hemen toparliyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…