Günaydın tatlı sagol canım. Bekliyoruz örgülerini

gunaydın kızlar biraz atıstırıp ıse gıdecegım bırazdan
oglene kadar dönerim insAllah
ay pıjamaları cıkarınca bı enerji geldi
Gunaydin canım dikkatli ol kolay gelsin...
Günaydın kizlar
Günaydın kahvemsim
Günaydın
Mutlu huzurlu cumalar Allah hayırlara kavuştursun
gunaydin hayırlı cumalar olsun
Günaydin canlar
Gunaydinnn

Kolay gelsin canım. Alınması gereken tüm önlemleri alıp yapılması gereken herşeyi yapıp gerisini Allaha bırakmak rahatlatıyor...

K kahvemsi mutluluk canım alınca söyle demıstın
silva moptan aldım bı tane pakette var 2tane de yedek aldım.kargo ücretini ödememek için bi tane de zor kir bezi ekledim toplam 152 odedım.
uyduruk vıledalar bıle 100 tl olmus alıp denemek ıstedım.ınsAllah memnun kalırım heyecanla beklıyorum

Kolay gelsin canım. Alınması gereken tüm önlemleri alıp yapılması gereken herşeyi yapıp gerisini Allaha bırakmak rahatlatıyor...
Kesinlikle öyle. Olumsuz düşünceler sanki negatif enerjiyle donuyor...
O yüzden tedbiri alalım guzel düşünelim...

Günaydın arkadaşlar, hayırlı Cumalar...

Bugün bütün cesaretimi topladım, akşama doğru annemlere uğrayacağım, kapıdan görüp dönerim, içeri girmem, sonra eczaneye gider maskelerimi alır dönerim...

Erken kalktım, bir tam buğday ekmeği, bir de normal ekmek hamuru yoğurdum, mayalandılar, biri pişiyor, sonra diğeri... kavanozda kebap hazırladım, sonra onu pişireceğim fırında , akşam için, bir kavanozda annemler için yaptım, ev ekmeğiyle birlikte götüreceğim...

Arada da gümüş ve platin al sat takip ettim, gümüş çok düştü, gümüş aldım, iki parça, kısa vade al sat için, bi bulaşmadığım gümüş kalmıştı ytd

Dövize zaten hiç bulaşmıyorum, altın yatırımını da bu yıl, fiziki ağırlıklı yaptım, ve baya kar oldu, şu an altın almam, çok yüksek, işler normale dönünce, düşecektir... ytd

Tecrübeni merakla bekliyorum canım

Güne klasik baslangicimizi yaptık
Kahvaltı,ortalığı topladık,yemek pişirdim.
Mantarlı tavuk sote bugünün menüsü.
Mutfak dolaplarının içini düzenleyip elenecek varsa ayiracagim.
Önümüzdeki haftadan itibaren sabahları bir saat yürüyüşe gitmeye karar verdim. Sakin olur erken saatler sanırım.

Tesekur ederim ablacim
Teşekkür ederim canlar

Tünaydın hanımlar
Işe gittim geldim. Çıkışta bime uğradım dün manavdan limon almayı unutmuşum onu aldım birde tost ekmegi.
Geldim kahvaltı hazırladim tost ekmeğiyle yumurtalı ekmek kızarttım
Evi topladım
Aksama fellah köftesi yapacağım da yanına ne yapsam karar veremedim

Dün mayasis ekmek tarifi görmüstüm onu denedim.
Esim beyenmez dedim, ama sildi süpürdü adam. Yine yap diyor biraz gömbe tadi vardi ondan herhalde

denemek istiyen varsa:

2 bardak un
1 bardak süt
1 paket kabartma tozu
biraz tuz
biraz zeytinyagi

tüm malzemeleri yogurup (ben ellerimi yaglayip toparladim hamuru) kücük ekmekler yapip 20-30 dk 160 derecede firina veriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…