- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #53.501
Günaydın tatlı sagol canım. Bekliyoruz örgüleriniGünaydın kizlar....
iyiniyetli cnm bikac tane farklı başladım. Bitince atarim fotosunu. Birikimim bereketli olsun.
Cennetmeyvesii güle güle ağız tadıyla kullanın cnm...
Kizlar bu zamanlar asıl ihtiyaç sahiplerine yardım zamanı. Ben de online alışveriş yoluyla 2 aileye temel ihtiyac yardımı gonderdim..ınsallah sağlıkla bugünleri atlayıp bereketli isleri olur...
@özrengin kızkardeşin yoksa ben olayım yaaaa böyle leziz marifetli yiyecekler gönlü hoş sohbetleri olan bir ablayı kacirmamaliyim
@CanTorun tavsiyelerin aile kavramınız aklımın köşesinde tesekkurler
Gunaydin canım dikkatli ol kolay gelsin...gunaydın kızlar biraz atıstırıp ıse gıdecegım bırazdan
oglene kadar dönerim insAllah
ay pıjamaları cıkarınca bı enerji geldi
Günaydın kahvemsimGünaydın kizlar
gunaydin hayırlı cumalar olsunGünaydın
Mutlu huzurlu cumalar Allah hayırlara kavuştursun
GunaydinnnGünaydin canlar
Güzel hepsi sorunlu değilse fiyat iyi kızlarFinish marka,
iyiniyetli powerball poşete baktım.
bir tanesi sadece sorunlu diğerleri iyiydi.
Ama bir fairy değil tabi.
Kolay gelsin canım. Alınması gereken tüm önlemleri alıp yapılması gereken herşeyi yapıp gerisini Allaha bırakmak rahatlatıyor...Bu ay birikimi herhangi bir şey yapmadım. Ne olur ne olmaz dileyerek TL de bekletiyorum. Esim özel sektörde hastalik var ne olacağı belli olmaz diyerek....
Biz evde ev isleri oyun öğrencileri odevlendirme derken zaman geçiriyorum...
Gerçekten aksam olunca olumsuz duygular beni de kaplıyor sonra hemen toparliyorum kendimi
Kesinlikle öyle. Olumsuz düşünceler sanki negatif enerjiyle donuyor...Kolay gelsin canım. Alınması gereken tüm önlemleri alıp yapılması gereken herşeyi yapıp gerisini Allaha bırakmak rahatlatıyor...
Tecrübeni merakla bekliyorum canımK kahvemsi mutluluk canım alınca söyle demıstın
silva moptan aldım bı tane pakette var 2tane de yedek aldım.kargo ücretini ödememek için bi tane de zor kir bezi ekledim toplam 152 odedım.
uyduruk vıledalar bıle 100 tl olmus alıp denemek ıstedım.ınsAllah memnun kalırım heyecanla beklıyorum
Ol şekerim ol@özrengin kızkardeşin yoksa ben olayım yaaaa
Tesekur ederim ablacim1
Bahar gibi, civil civil. Mutlu gunlerde kullan...
Günaydın kizlar....
iyiniyetli cnm bikac tane farklı başladım. Bitince atarim fotosunu. Birikimim bereketli olsun.
Cennetmeyvesii güle güle ağız tadıyla kullanın cnm...
Kizlar bu zamanlar asıl ihtiyaç sahiplerine yardım zamanı. Ben de online alışveriş yoluyla 2 aileye temel ihtiyac yardımı gonderdim..ınsallah sağlıkla bugünleri atlayıp bereketli isleri olur...
@özrengin kızkardeşin yoksa ben olayım yaaaa böyle leziz marifetli yiyecekler gönlü hoş sohbetleri olan bir ablayı kacirmamaliyim
@CanTorun tavsiyelerin aile kavramınız aklımın köşesinde tesekkurler
Teşekkür ederim canlarTesekur ederim ablacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?