Öyle canım, herkesin bir imtihanı var, sabreden kazanıyor.... zahmetsiz rahmet olmaz, zahmet kısmını aşıp, rahmet kısmına ulaşınca, insan çektiklerini unutuyor..,
Rabbim gönlünüze göre versin, her şeyi, bundan sonraki yaşamınızda...

Alakasiz olacak ama, gratisten eyup sabri tuncer'in z.yagli el ve vucut losyonunu almistim. Bu aralar cildim cok kuru, pul pul olmustu. Iki kullanimda ise yaradi, nemleniverdi, tazelendi. Tavsiye ederim, kokusu da cok hos...
Benim gelen kargoda da var, ben de ellerim için aldım
Çok sevindim iyi olmasına

Istanbul gibi şehrin kalabalık halkını evde tutmak zor abla:)
Bizde de sakin bir hava var.
Geçen haftaya göre sokağa çıkan kimse görmedim bugün.
Ama evin içinde değil de herkes balkonda yaşıyor.
Çocuklu aileler hele çok tatlılar, çapraz binada balkonu oyun parkına cevirmisler
Ne kadar sikildilarsa demek

Bir de dalanin zeytin yagli bakim kremini aldim, o da cok guzelmis. Ozellikle ellerime cok iyi geldi. Bu kadar cok yikanmaya zimpara gibi olacaklar yoksa...
Son calistigimiz hafta sürekli dezenfektan, kolonya ve yıkamaktan ellerim mahfoldu, eldiven sonradan aklıma geldi kullanmaya başladım.
Su değince sızlıyordu.
Saf zeytinyağı surup streç film ile sardım ellerimi dört beş gece. Ancak toparladım.

Biz mesela 9 yılı devirecegiz evliliğimiz de ilk kez bu kadar uzun başbaşa vakit geciriyoruz.
Katılıyorum cnm,
Yillik ızinlerim ve doğum izinlerim dışında hep birlikte evde geçirdiğimiz ilk süreç bu.
Cinde sokağa çıkma yasağında boşanma başvurulari artmış da ben ülkemiz için ters tepki yapar diye düşünüyorum

Bence Aralık ayında nüfus patlaması olur biz de

Cocuklari oyalamak zor...Hayal gucu lazim. Bugun kizim oglusumun eline vermis fircayi, balkonlari yikatmis. Sonra da cek pas... Epey oyalanmis, cok da yorulmus. Ev isleri cok zormus, balkonu sakin hemen kirletmeyin diyormus...

Karşı siramizdaki evlerden birinde çok fazla kavga sesi geliyor.
Karı koca sürekli birbirlerine bağırıp hakaret ediyorlar.
Eşime diyorum ki çok şanslısın bence, mükemmel bir esin var hiç kavga etmiyoruz.
Sorma diyor mükemmel olduğu kadar da mütevazı
Şakası bir yana da evdeki huzur paha biçilemez, hele de mecburen evde kalinca

Cocuklari oyalamak zor...Hayal gucu lazim. Bugun kizim oglusumun eline vermis fircayi, balkonlari yikatmis. Sonra da cek pas... Epey oyalanmis, cok da yorulmus. Ev isleri cok zormus, balkonu sakin hemen kirletmeyin diyormus...
Yaa kiyamam.
Benim küçüğüm çok hevesli ev işlerine,
Kipirdadigimi görmesin aninda yardima koşar,eline de yakışıyor maşallah.
Tamamen içinden geliyor titiz başağim.
Ev isinin zorluğunu anlamış torun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…