- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #53.721
Bizim de tam tersi terkedilmis sokak, terkedilmis bina gibi...Herkes de evde. Ara sira wp gruptan yazmasalar, cekip gittiler sanacagiz...Bize uyku yok bu gece
sokak coşmuş durumda.
Havanın sıcak olmasınin etkisi sanırım herkes balkonda, terasta.
Insanlar aynı anda evde olup, gece gündüz durmayali kimbilir ne kadar olduBize uyku yok bu gece
sokak coşmuş durumda.
Havanın sıcak olmasınin etkisi sanırım herkes balkonda, terasta.
Istanbul gibi şehrin kalabalık halkını evde tutmak zor abla:)Bizim de tam tersi terkedilmis sokak, terkedilmis bina gibi...Herkes de evde. Ara sira wp gruptan yazmasalar, cekip gittiler sanacagiz...
Öyle canım, herkesin bir imtihanı var, sabreden kazanıyor.... zahmetsiz rahmet olmaz, zahmet kısmını aşıp, rahmet kısmına ulaşınca, insan çektiklerini unutuyor..,Çok yıprandık.Sabrın sonu selamet diyorum.Bundan sonraki hayatımız yan yana omuz omuza sağlıcakla yaşayarak geçsin inş.Kendime yetmeyi öyle böyle ögrendim ama evladıma tek basıma yetemiyorum.Allah annemle babamdan razı olsun ihtiyaç anında hep yanımda oldular oluyorlarda.Hayat böyle işte insanın hep birseyi eksik.Sağlık olsunda herseyin çaresi var
Bizim icimiz gecmis, toptan depresyona girmisiz...Istanbul gibi şehrin kalabalık halkını evde tutmak zor abla:)
Bizde de sakin bir hava var.
Aman çabuk çıkalımBizim icimiz gecmis, toptan depresyona girmisiz...
Keşke benim komşular da eve girseBizim icimiz gecmis, toptan depresyona girmisiz...
Biz mesela 9 yılı devirecegiz evliliğimiz de ilk kez bu kadar uzun başbaşa vakit geciriyoruz.Insanlar aynı anda evde olup, gece gündüz durmayali kimbilir ne kadar oldu
Toptan saskiniz
Benim gelen kargoda da var, ben de ellerim için aldımAlakasiz olacak ama, gratisten eyup sabri tuncer'in z.yagli el ve vucut losyonunu almistim. Bu aralar cildim cok kuru, pul pul olmustu. Iki kullanimda ise yaradi, nemleniverdi, tazelendi. Tavsiye ederim, kokusu da cok hos...
Bir de dalanin zeytin yagli bakim kremini aldim, o da cok guzelmis. Ozellikle ellerime cok iyi geldi. Bu kadar cok yikanmaya zimpara gibi olacaklar yoksa...Benim gelen kargoda da var, ben de ellerim için aldım
Çok sevindim iyi olmasına
Geçen haftaya göre sokağa çıkan kimse görmedim bugün.Istanbul gibi şehrin kalabalık halkını evde tutmak zor abla:)
Bizde de sakin bir hava var.
Son calistigimiz hafta sürekli dezenfektan, kolonya ve yıkamaktan ellerim mahfoldu, eldiven sonradan aklıma geldi kullanmaya başladım.Bir de dalanin zeytin yagli bakim kremini aldim, o da cok guzelmis. Ozellikle ellerime cok iyi geldi. Bu kadar cok yikanmaya zimpara gibi olacaklar yoksa...
Katılıyorum cnm,Biz mesela 9 yılı devirecegiz evliliğimiz de ilk kez bu kadar uzun başbaşa vakit geciriyoruz.
Bence Aralık ayında nüfus patlaması olur biz deKatılıyorum cnm,
Yillik ızinlerim ve doğum izinlerim dışında hep birlikte evde geçirdiğimiz ilk süreç bu.
Cinde sokağa çıkma yasağında boşanma başvurulari artmış da ben ülkemiz için ters tepki yapar diye düşünüyorum
Cocuklari oyalamak zor...Hayal gucu lazim. Bugun kizim oglusumun eline vermis fircayi, balkonlari yikatmis. Sonra da cek pas...Geçen haftaya göre sokağa çıkan kimse görmedim bugün.
Ama evin içinde değil de herkes balkonda yaşıyor.
Çocuklu aileler hele çok tatlılar, çapraz binada balkonu oyun parkına cevirmisler
Ne kadar sikildilarsa demek
Yaa kiyamam.Cocuklari oyalamak zor...Hayal gucu lazim. Bugun kizim oglusumun eline vermis fircayi, balkonlari yikatmis. Sonra da cek pas...Epey oyalanmis, cok da yorulmus. Ev isleri cok zormus, balkonu sakin hemen kirletmeyin diyormus...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?