- 22 Aralık 2016
- 1.980
- 3.934
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #53.821
Ben evde kaldığım süreçte 2 kilo verdim.
Bugün tam bir ay doldu.
sıkıldıkça uğraş buluyorum, kitap okuyorum yemeğe sarmayayim diye.
Açıkçası eskisi kadar da canım istemiyor.
Yersem de dengelemeye çalışıyorum.
Şu an ideal kilomun altındayım birkaç kilo alma payım var ama böyle korursam sağlığım için de iyi.
Çok teşekkürler canımCanım ya kıyamam.
İki tane donmus muz, yarım çay bardağı soğuk süt, iki tatlı kaşığı kakao, bir çay kasiginin ucu ile vanilya. İki dolu kase çıkıyor
Blenderdan geçiriyoruz. Sonra içine damla çikolata ve badem, ceviz ekleyip dondurdum.
Enfesto oldu.
Daha yoğun kakao tadı istersen kakao oranını arttirabilirsin ama dikkat et acı da olmasın.
Bende ayni senin gibiyim,Evdeyken kilo vermek büyük başarı tebriklerBen aldıkça alıyorum. Pasta börek yapmayı çok seviyorum.Önceden yapar evde eşime göre bırakır kalanı iş yerime götürürdüm. Bu süreçte onu da yapamıyorum ee evde olunca da yiyorum tabi iradesizim biraz. yapmayım diyorum bir bakıyorum kendimi mutfakta buluyorum, antidepresan gibi bişey benim için mutfak
Bizde aynen öyleyiz.. dün akşam elmalı turta yapmıştım eşime yemekten önce bir dilim vermiştim akşam çay içmeyince tekrar çıkarmadım. Sabah kalkmış biz gece niye elmalı turta yemedik diyorBende ayni senin gibiyim,
şeker ve karbonhidrat favorim
Hele tatlisiz yapamam.
Rica ederim, afiyet olsunÇok teşekkürler canım
icine yarma misir(cekilmis misir bulguru) nasil yakisiyobenim de şu hayatta en sevdıgım yemek lahana corbası hafif iç yağlı olcak bide off lahananın ölüsünü bile yerimlahana olunca ilave yemek yapmayız
samsunluyum ben de canım karadeniz yemekleriyle büyüdük cok sükür
sabahları ne bulursak kavurur yeriz
Benim terapi yontemim temizlikEvdeyken kilo vermek büyük başarı tebriklerBen aldıkça alıyorum. Pasta börek yapmayı çok seviyorum.Önceden yapar evde eşime göre bırakır kalanı iş yerime götürürdüm. Bu süreçte onu da yapamıyorum ee evde olunca da yiyorum tabi iradesizim biraz. yapmayım diyorum bir bakıyorum kendimi mutfakta buluyorum, antidepresan gibi bişey benim için mutfak
Ben buzluğa atmıştım lahana,icine yarma misir(cekilmis misir bulguru) nasil yakisiyo
Kiz pazarda kurulmuyo daha lahanami diksek neetsek
masallahBenim terapi yontemim temizlik
Aralıktan beridir 17 kilo verdim, sağlık sorunlarım var kilo almamam gerekiyor.
Böyle korursam iyi.
Benim terapi yontemim temizlik
Böyle korursam iyi.
karalahananin yemegine canim cok yakisiyo misir.Ben buzluğa atmıştım lahana,
Kapuska ve sarma biliyorum sadece ama
Çok iyi kilo verdin kahvemsiBenim terapi yontemim temizlik
Böyle korursam iyi.
Teşekkür ederimmasallah
Vermek zorundaydım turtis ilaçlar mahfetti beni, çok şükür kilo verdikçe daha iyi hissetmeye başladım.Çok iyi kilo verdin kahvemsi
Kek börek olmasin dimi her zamanSize sağlıklı bir tarif vereyim o zaman
Altın süt.
Mümkünse az yağlı ya da laktozsuz süt.
Bir bardak ısıtıp içine birer çay kaşığı toz zencefil, zerdeçal, tarçın karıştırıp. Akşam yemekten iki üç saat sonra içiyoruz.
Bir hafta yapıp onbeş gün ara veriyoruz.
Hem ödem attırıyor hem yağ yaktiriyor tarçın da tatlı isteğini kesiyor.
Maşallah, ne kadar çok Karadenizli var topiğimizde, topraklarıııım... :)benim de şu hayatta en sevdıgım yemek lahana corbası hafif iç yağlı olcak bide off lahananın ölüsünü bile yerimlahana olunca ilave yemek yapmayız
samsunluyum ben de canım karadeniz yemekleriyle büyüdük cok sükür
sabahları ne bulursak kavurur yeriz
Ben de mısır koyarım ama olmazsa olmaz bakliyat bence barbunyadır nasıl yakışıyokaralahananin yemegine canim cok yakisiyo misir.
az da misir unu hemde bagirsak calistirici tok tutuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?