- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #53.881
Harika görünüyor, ellerine saglik
Bakarsin aslinda cnm ben ekstra birşey hiç vermiyorum ciceklerime.Çiçekleriniz içimi açtı.
Ben şimdiye kadar gelenleri hep kurutup soldurdum, evde hiç canli çiçeğim yok.
Bakim işi bana göre degil sanırım, beceremedim ama severim.
sen hic üsenmiyormumusin is yapmaya? bi ben tembelim ev islerinde bu grubta herhaldeEllerinize sağlık kizlar yine dokturme günü.
Ben cam sildim, mahallelinin gazına geldim.
Herkes temizlik yapıyor
Yatak odasının camlarını sildim, boş odanın camını da aradan çıkardım.
Salon kaldı ama eşim bey orada o kalır yarına.
Makinaya çamaşır attım.
Uykusetinin yorganini çıkardım yikayacagim.
Makinaya sığmıyor, dusakabinde eski yöntem halletcem.
Biraz yazlık çıkardım belki ütü yaparım.
Benim evim çok güneş alıyor hep kuruyorlar.Bakarsin aslinda cnm ben ekstra birşey hiç vermiyorum ciceklerime.
Yerini hiç değiştirme ve toprağı kurudukça sula,
Şakır şakır suyu sevmiyorlar çünkü.
Bircok çiçek türü direkt güneşi sevmez ya gölge ya perde arkasi :)Benim evim çok güneş alıyor hep kuruyorlar.
Taşındıgimizda annem menekşe getirmişti iki günde sapsarı oldular balkonda
Ama benim terapim temizlik demiştimsen hic üsenmiyormumusin is yapmaya? bi ben tembelim ev islerinde bu grubta herhalde
cidden senin yaptiklarini okuyunca, ben burda yoruluyorum ve cok özeniyorum, ama bildigin tembelim ben herhslde
masallah sana
yok yok dürüst olmaliyim bu konuda, ev islerini sevmem ve tembelim.Ama benim terapim temizlik demiştim
Evde kalinca çok temizlik yapıyorum ben sanirim, temiz ve düzenli evi seviyorum.
Bu aralar abartıyor olabilirim ama vakit geçmesi açısından iyi oluyor.
Evde kaldigimizdan beri her gün düzenli kitap okuyorum, spor yapıyorum, balkonda gunesleniyorum, bir film, bir dizi izliyorum ama yine vakit çok kalıyor.
Tembel değilsindir de vaktini başka şeylere harciyorsundur, çocuğun da var mesela onunla oynamak temizlik yapmaktan daha cazip
Sen yokken on sayfa yazdiysak demek kiYa kızlar, ben topiğe her girdiğimde, 10 sayfa önceki mesaj çıkıyor, son sayfayı göremiyorum yani, sadece bende mi böyle :)
Kendine haksizlik etme bence,yok yok dürüst olmaliyim bu konuda, ev islerini sevmem ve tembelim.
Bide sen siraliyorsun ya böyle yaptiklarini tüm gün, vallahi hepsini nasil yetistirdiginede saskinim. Sanirim benim elimde yavas
Sağol canım yemekleri ben yapiyorum. Ekmekleri annem yapıyor sağolsun.Harika görünüyor, ellerine saglik
Herkes sevmez normal, biz de yetistiriliş böyle anam hanım sağolsun aksi olmuyoryok yok dürüst olmaliyim bu konuda, ev islerini sevmem ve tembelim.
Bide sen siraliyorsun ya böyle yaptiklarini tüm gün, vallahi hepsini nasil yetistirdiginede saskinim. Sanirim benim elimde yavas
benim iyi oldugum konular hep ev disi konularKendine haksizlik etme bence,
Iyi olduğun yönlerin de vardir
Ama K kahvemsi mutluluk ev işlerinde iyi gerçekten.
Bende çok takintili değilim ,olduğu kadar çünkü yoruluyorum.
Kimse dört dörtlük değil cnm, hepimizin eksikleri vardır.benim iyi oldugum konular hep ev disi konular
Bekarken cok umursamazdim ekmek peynir yetiyordu bana, veya ev tozlu olsa bile sorun degildi. Simdise cocuk var. Sizlere bakinca ev islerindeki eksiklerimi daha cok görüyorum.
Gem calisiyorsunuz, hem cocukla ilgileniyorsunuz, hem evi ceviriyorsunuz, bide üstüne kitap okuyup hobbiler ediniyorsunuz.
Kendime öz elestiri yapinca sonuc olarak cidden cok eksiklerim var. Sizden ögrene egim ve kendime örnek alacagim cok sey var gercekten.
❤
Sen yokken on sayfa yazdiysak demek ki
Turtisin dediği gibi hiçbirimiz mukemmel değiliz, elimizden geldiğince yapıp oldurmaya çalışıyoruz.benim iyi oldugum konular hep ev disi konular
Bekarken cok umursamazdim ekmek peynir yetiyordu bana, veya ev tozlu olsa bile sorun degildi. Simdise cocuk var. Sizlere bakinca ev islerindeki eksiklerimi daha cok görüyorum.
Gem calisiyorsunuz, hem cocukla ilgileniyorsunuz, hem evi ceviriyorsunuz, bide üstüne kitap okuyup hobbiler ediniyorsunuz.
Kendime öz elestiri yapinca sonuc olarak cidden cok eksiklerim var. Sizden ögrenecegim ve kendime örnek alacagim cok sey var gercekten.
❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?