Çiçekleriniz içimi açtı.
Ben şimdiye kadar gelenleri hep kurutup soldurdum, evde hiç canli çiçeğim yok.
Bakim işi bana göre degil sanırım, beceremedim ama severim.
Bakarsin aslinda cnm ben ekstra birşey hiç vermiyorum ciceklerime.
Yerini hiç değiştirme ve toprağı kurudukça sula,
Şakır şakır suyu sevmiyorlar çünkü.

sen hic üsenmiyormumusin is yapmaya? bi ben tembelim ev islerinde bu grubta herhalde
cidden senin yaptiklarini okuyunca, ben burda yoruluyorum ve cok özeniyorum, ama bildigin tembelim ben herhslde
masallah sana

Bakarsin aslinda cnm ben ekstra birşey hiç vermiyorum ciceklerime.
Yerini hiç değiştirme ve toprağı kurudukça sula,
Şakır şakır suyu sevmiyorlar çünkü.
Benim evim çok güneş alıyor hep kuruyorlar.
Taşındıgimizda annem menekşe getirmişti iki günde sapsarı oldular balkonda

sen hic üsenmiyormumusin is yapmaya? bi ben tembelim ev islerinde bu grubta herhalde
cidden senin yaptiklarini okuyunca, ben burda yoruluyorum ve cok özeniyorum, ama bildigin tembelim ben herhslde
masallah sana
Ama benim terapim temizlik demiştim
Evde kalinca çok temizlik yapıyorum ben sanirim, temiz ve düzenli evi seviyorum.
Bu aralar abartıyor olabilirim ama vakit geçmesi açısından iyi oluyor.
Evde kaldigimizdan beri her gün düzenli kitap okuyorum, spor yapıyorum, balkonda gunesleniyorum, bir film, bir dizi izliyorum ama yine vakit çok kalıyor.
Tembel değilsindir de vaktini başka şeylere harciyorsundur, çocuğun da var mesela onunla oynamak temizlik yapmaktan daha cazip

yok yok dürüst olmaliyim bu konuda, ev islerini sevmem ve tembelim.
Bide sen siraliyorsun ya böyle yaptiklarini tüm gün, vallahi hepsini nasil yetistirdiginede saskinim. Sanirim benim elimde yavas

Bide sen siraliyorsun ya böyle yaptiklarini tüm gün, vallahi hepsini nasil yetistirdiginede saskinim. Sanirim benim elimde yavas

Kendine haksizlik etme bence,
Iyi olduğun yönlerin de vardir
Ama K kahvemsi mutluluk ev işlerinde iyi gerçekten.
Bende çok takintili değilim ,olduğu kadar çünkü yoruluyorum.

Harika görünüyor, ellerine saglik
Sağol canım yemekleri ben yapiyorum. Ekmekleri annem yapıyor sağolsun.
Buzlukta pişmiş biber dolmalarimi cikarmistim dün. Yanina domates çorbası ekledim.
Regl oldum ilk günü çok ağrılı geçiyor maalesef. 2 gun sonra temizlik yapabilirsem iyi olacak.
Kedimiz düşmesin diye sineklik yaptiriyoruz. Bugün ölçü alındı. Dusecegine aldırmadan kuşlara atlayan bir kedimiz var

Herkes sevmez normal, biz de yetistiriliş böyle anam hanım sağolsun aksi olmuyor
Önceki sene doktora bile gitmiştim acaba okb var mı diye yok dedi. Biraz fazla titizsin sadece ama dikkat et dedi.
Elim hızlıdır benim, oyalanmadan çabuk çabuk yaparım.
Bir de plan yaparım mesela, bugün bunlar bunlar yapılacak diye o zaman daha hızlı ilerliyor isler

Kendine haksizlik etme bence,
Iyi olduğun yönlerin de vardir
Ama K kahvemsi mutluluk ev işlerinde iyi gerçekten.
Bende çok takintili değilim ,olduğu kadar çünkü yoruluyorum.
benim iyi oldugum konular hep ev disi konular
Bekarken cok umursamazdim ekmek peynir yetiyordu bana, veya ev tozlu olsa bile sorun degildi. Simdise cocuk var. Sizlere bakinca ev islerindeki eksiklerimi daha cok görüyorum.
Gem calisiyorsunuz, hem cocukla ilgileniyorsunuz, hem evi ceviriyorsunuz, bide üstüne kitap okuyup hobbiler ediniyorsunuz.
Kendime öz elestiri yapinca sonuc olarak cidden cok eksiklerim var. Sizden ögrenecegim ve kendime örnek alacagim cok sey var gercekten.

Kimse dört dörtlük değil cnm, hepimizin eksikleri vardır.
Elden geldiği kadar artık.
Kahvemsinin dediği gibi temizlik için günlere ayirabilir insan birgün yatak odası birgün salonvs gibi.

iyiniyetli camlarasineklik çok iyi oluyor :)
Kediniz de kaçamaz nasil bu arada büyümüştür.
Bizim Boncuk'umuz ergen bir delikanli oldu bahçede uzun zamandir e malûm onun sokak yasağı da yok arka sokagimizda halamiz var, dişi kedileri var dolaniyor bir oraya bir buraya
Hamiş kediyi de halamin kizi aldi çalışmıyor da daha iyi ilgilenir.

Turtisin dediği gibi hiçbirimiz mukemmel değiliz, elimizden geldiğince yapıp oldurmaya çalışıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…