- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #53.921
bizdede aynenBizde bu aralar hesapli harcamalar yapmaya dikkat ediyoruz.
Sadece gidaya yönelik harcamalarimiz yada acil ihtiyaçlar,
Bu durumda bile giderlerimiz iki katında.
Biz de aynıyız bir aydır mutfak masrafı coştu.Bizde bu aralar hesapli harcamalar yapmaya dikkat ediyoruz.
Sadece gidaya yönelik harcamalarimiz yada acil ihtiyaçlar,
Bu durumda bile giderlerimiz iki katında.
Bizde ayniyiz kahvemsim.Biz de aynıyız bir aydır mutfak masrafı coştu.
Eşim atom karınca gibi sürekli eve yiyecek taşıyoruz diyor.
Ama yeniyor yani, ziyan olan birşey yok.
Bugün mesela soğan ve patatesin birkaç tane kaldığını, yeşilliğin tamamen bittiği, meyvenin error vermeye başladığı gün.
Kalemi kağıdı almış eline liste yapıyor.
Biz ikimizde istahliyiz, bazı şeyleri fazla tüketiyoruz ama fiyatlar da uctu
Ben çalışırken arada şirketten yemek getiriyordum diyetteyim diye yemiyordum herşeyi kendime evden götürüyordum.Bizde ayniyiz kahvemsim.
Evde geçirdiğimiz zaman çok olunca tüketim artiyor e alinca büyük boylar aliniyor listemiz uçuyor.
E önceden bağışıklık destekleyici bile kullanmiyorduk açıkçası şu an sadece onlar aylik 200 tl.
En son alışverişimizde sadece portakallar 40 tl tuttu gerisini sen düşün.
Foto at da içim açılsın bariBen de bi koşu gittim, un helvamı kavurdum geldimHarika oldu, biri beni durdursun, akşam çayı bekleyebilirsem ne ala...
kızım bile tepsiye dökerken gördü, yaşaşıııın şimdi tırtıklama zamanı, diyor... :) bu arada 6 yaşındayız ama, formumuza dikkat ediyoruz, hanımefendi her gün babasıyla sporunu da yapıyor...klasik boğa, boğazına düşkün, hoş ben akrebim de ne oldu, ondan aşağı kalır yanım yok :))
Benim de dünden yemeğim ve ekmeğim Vardı, sadece tatlı yaptım...Ben bugün resmen tembellik yaptim
Anca bulaşık çamaşır as topla katla.
Dinlenme günümdü.
Yemekler dünden var ,bu akşama da yeter.
Yarina allah kerim.
Çamaşır artık yüzümüzü yıkamak gibi bir durum oldu, makinanın çalışmadığı gun yokBen bugün resmen tembellik yaptim
Anca bulaşık çamaşır as topla katla.
Dinlenme günümdü.
Yemekler dünden var ,bu akşama da yeter.
Yarina allah kerim.
Yapicam bu haftaCanın çekmesin
ben makınaya atıyorum canım yorganı battanıyeyiYorganı yıkadım ve günün sporu olarak ilan ettim bu işi.
Yikamacilara guvenemedim bu dönemde, mecburen attım kabine döktüm sabunlu suyu önce elle sonra bildigin ayakla daldım.
Ne kadar su gitti tahmin bile etmek istemiyorum.
Ama resmen pırıl piril oldu.
Sonra duş aldım.
Biraz bakım işlerine gireyim yemeğe kadar
Benim makinamda 8 kiloluk ama yorgan battal boy. Biz biraz iriceyiz malum ancak yetiyorben makınaya atıyorum canım yorganı battanıyeyi
8kıloluk makınem
eline saglık canım
benim cocuklugum halı yıkamakla gecti battanıye de yıkardık kütür kütür teras balkonluydu evımız
Ogluma sanci cektigim gece, dip kose temizlik yapmistim...Herhalde deliymisim!Bana da doktor iş yapma dinlen dedi, bebek biraz gelmeye niyetlenmiş sanırım. Şimdi ev işi, temizlik kıymetlendi gözümde yasak kalksa da mutfak dolaplarını silsem diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?