Bence yemek işi oldu, çözün bile.
Temizlik için de günlük rutin belirleyip ilerleyebilirsin
yemek konusunda cok ilerlemedim ama artik her hafta yeni bir tarif denemeye karar verdim. Temizlik konusundaki sorun aslinda evimizin cok kücük olmasi. Ev ariyoruz aylardir. Ev kücük olunca sürekli dagiliyor sanki. Eysalarin belli bir yeri yok, cocugun oyuncaklari ortada cünkü kendi odasi yok. Ev degistirince umarim dahada kolaylasir bazi islerim

Evet canım üç kapı bir cama yaptırıyoruz. Balkonlara açılan kapilarimiza. Bizim kedimiz 2 yasında canım iri yarı koca adam oldu
Senin kedi daha şanslı bizim ki evde hep canım

İnstada sadelesme sayfaları var, taşınmadan oralara mutlaka göz at. Neyi ayıklayıp neyi gotureceksin, nasıl yerleştireceksin fikir verir
Düzen konusunda çok faydalı bilgiler var.

Evet canım üç kapı bir cama yaptırıyoruz. Balkonlara açılan kapilarimiza. Bizim kedimiz 2 yasında canım iri yarı koca adam oldu
Senin kedi daha şanslı bizim ki evde hep canım
Biz bebekken evde bakildi da kış bitince bahcede:)
2 yaşında bizimki de.

Umarım bulursunuz

K kahvemsi mutluluk karamelli_turta
bulasıktan sonra oglusla oyun oynadık uyuttu babası gidip yattım bıraz kızlar 1.5saat uyumusum hala uykum var aslında ama aglıyodu ana yüreği fırladım bi anda
dünden çok yorgunum kahvemsi ekmegi esım yapıyor hamburger ekmegi ılk defa denıcek bakalım hamburger yapıcııızz
ben de sizi özlüyorum girmeyınce canım kalplerımız bir

Oğlus öğlenleri uyuyunca sende yat madem cnm biraz iyi gelir.

Oğlus öğlenleri uyuyunca sende yat madem cnm biraz iyi gelir.
gunduz uykusu cok hafıf canım uyanmasın dıye ayagımda tutuyorum cogunlukla. sımdı de mesela esım sallayıp yatırdı bı saati bile tamamlamadı esıme verdım ben devam ettım annemlere verınce anca uyuyorum. yanyana bi yandan emzirip bi yandan uyumayı yapıyodum bu sefer ona cok alıstı gece ılla yanımda yatma ıstedi onu da yapmıyorum artık cok bunalmadıkca.gece zaten bı uyanıyorum emzırıyorum uyuyarak ne ara aldım hatırlamıyorum bıle

Ekonomiye kan vermeye devam...
Nike'in kucuk bir seyahat cantasi vardi veya spor. 7 yildir dove dove kullandim, eskidi.
Yine yerine aldim. Ayni zamanda bir de gezilerde kullanmak icin sirt cantasi, esime iki de sapka...

Kistan parasini hep koymustum, listemden bir kac eksik daha alindi sukur.
Ozellikle cantalar umut olsun, yaza olmazsa sonbaharda kullanmayi Allah nasip etsin...

1000 tl daha limitim var...Yenilemeye devam.

Ihtiyacsa alinacak abla gule güle kullan.

Ekmek yapımından sonra

Evin kapılarını sildim 8 kapı baya antrenman yaptırdı bana
Fortmantoyu temizledim
Balkonumu yıkadım
Klozet takımını makinaya attım

Profiterol yapasım var

Akşam menüsü için

Çıtır tavuk
Havuçlu pilav
Yoğurt
Komposto
Salata

Tasarladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…