- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #53.901
Bence yemek işi oldu, çözün bile.Bende bu öyle deniyeyim. Listeler hazirliyayim bide su yemek islerinide cözeyim artik
Hoş bir nick bence
HoşgeldinizHoş bir nick bence
yemek konusunda cok ilerlemedim ama artik her hafta yeni bir tarif denemeye karar verdim. Temizlik konusundaki sorun aslinda evimizin cok kücük olmasi. Ev ariyoruz aylardir. Ev kücük olunca sürekli dagiliyor sanki. Eysalarin belli bir yeri yok, cocugun oyuncaklari ortada cünkü kendi odasi yok. Ev degistirince umarim dahada kolaylasir bazi islerimBence yemek işi oldu, çözün bile.
Temizlik için de günlük rutin belirleyip ilerleyebilirsin
Evet canım üç kapı bir cama yaptırıyoruz. Balkonlara açılan kapilarimiza. Bizim kedimiz 2 yasında canım iri yarı koca adam olduiyiniyetli camlarasineklik çok iyi oluyor :)
Kediniz de kaçamaz nasil bu arada büyümüştür.
Bizim Boncuk'umuz ergen bir delikanli oldu bahçede uzun zamandir e malûm onun sokak yasağı da yok arka sokagimizda halamiz var, dişi kedileri var dolaniyor bir oraya bir buraya
Hamiş kediyi de halamin kizi aldi çalışmıyor da daha iyi ilgilenir.
İnstada sadelesme sayfaları var, taşınmadan oralara mutlaka göz at. Neyi ayıklayıp neyi gotureceksin, nasıl yerleştireceksin fikir veriryemek konusunda cok ilerlemedim ama artik her hafta yeni bir tarif denemeye karar verdim. Temizlik konusundaki sorun aslinda evimizin cok kücük olmasi. Ev ariyoruz aylardir. Ev kücük olunca sürekli dagiliyor sanki. Eysalarin belli bir yeri yok, cocugun oyuncaklari ortada cünkü kendi odasi yok. Ev degistirince umarim dahada kolaylasir bazi islerim
Biz bebekken evde bakildi da kış bitince bahcede:)Evet canım üç kapı bir cama yaptırıyoruz. Balkonlara açılan kapilarimiza. Bizim kedimiz 2 yasında canım iri yarı koca adam oldu
Senin kedi daha şanslı bizim ki evde hep canım
Umarım bulursunuzyemek konusunda cok ilerlemedim ama artik her hafta yeni bir tarif denemeye karar verdim. Temizlik konusundaki sorun aslinda evimizin cok kücük olmasi. Ev ariyoruz aylardir. Ev kücük olunca sürekli dagiliyor sanki. Eysalarin belli bir yeri yok, cocugun oyuncaklari ortada cünkü kendi odasi yok. Ev degistirince umarim dahada kolaylasir bazi islerim
Paşasıyla yatip uyumuşda olabilir
cok zor burda ama pes etmiyorumUmarım bulursunuz
Yeterki isteyin cnm olur o ☺cok zor burda ama pes etmiyorum
Oğlus öğlenleri uyuyunca sende yat madem cnm biraz iyi gelir.K kahvemsi mutlulukkaramelli_turta
bulasıktan sonra oglusla oyun oynadık uyuttu babası gidip yattım bıraz kızlar 1.5saat uyumusum hala uykum var aslında ama aglıyodu ana yüreği fırladım bi anda
dünden çok yorgunum kahvemsi ekmegi esım yapıyor hamburger ekmegi ılk defa denıcek bakalım hamburger yapıcııızz
ben de sizi özlüyorum girmeyınce canım kalplerımız bir
gunduz uykusu cok hafıf canım uyanmasın dıye ayagımda tutuyorum cogunlukla. sımdı de mesela esım sallayıp yatırdı bı saati bile tamamlamadı esıme verdım ben devam ettımOğlus öğlenleri uyuyunca sende yat madem cnm biraz iyi gelir.
Ihtiyacsa alinacak abla gule güle kullan.Ekonomiye kan vermeye devam...
Nike'in kucuk bir seyahat cantasi vardi veya spor. 7 yildir dove dove kullandim, eskidi.
Yine yerine aldim. Ayni zamanda bir de gezilerde kullanmak icin sirt cantasi, esime iki de sapka...
Kistan parasini hep koymustum, listemden bir kac eksik daha alindi sukur.
Ozellikle cantalar umut olsun, yaza olmazsa sonbaharda kullanmayi Allah nasip etsin...
1000 tl daha limitim var...Yenilemeye devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?