- 6 Ağustos 2010
- 40.393
- 72.276
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #53.941
Süpersin canım, eşime de söyledim yapalım beraber dedi,az yağlı süt alıp hemen başlamak istiyorumSize sağlıklı bir tarif vereyim o zaman
Altın süt.
Mümkünse az yağlı ya da laktozsuz süt.
Bir bardak ısıtıp içine birer çay kaşığı toz zencefil, zerdeçal, tarçın karıştırıp. Akşam yemekten iki üç saat sonra içiyoruz.
Bir hafta yapıp onbeş gün ara veriyoruz.
Hem ödem attırıyor hem yağ yaktiriyor tarçın da tatlı isteğini kesiyor.
Keşke iki lira farkla büyük seçim almasaydin kronikay hamburgerimizi yedik kızlar nefes alamıyorum şuan
Teşekkürler canımSıralama şöyle
1_ev
2_araba
Kazasız belasız kullan
Abla çayı koy geliyorum, harika olmuş.
Amin hepimizeTeşekkürler canımdaha iyileri sizlerin olsun,rabbim isteyen herkese versin
Hemen gel tatlımAbla çayı koy geliyorum, harika olmuş.
Ellerine saglik
ay buyuk secım ne kelime esım ekmegini 4 ekmeklik yapmısKeşke iki lira farkla büyük seçim almasaydin kronik
bu hıç olmadı abla hem de hiç
Canım maşallah ne güzel veriyorsun.Sendede insülün direnci vardı dimi?nasıl kilo veridiğini paylaşırmısın?benimde vermem lazımdaBu hafta -300 gram
Bayaaaa iyi gidiyorum.
Mantıdan vazgeçtim ama.
Eşim kahvaltı hazırlıyor bugün değişik lezzetler var, oradan yana kullanayım tercihimi
İnsülin direncim yok, boynum ve omurgamda rahatsızlık var, kortizonlu ilaç kullandım kısa sürede çok kilo aldim.Canım maşallah ne güzel veriyorsun.Sendede insülün direnci vardı dimi?nasıl kilo veridiğini paylaşırmısın?benimde vermem lazımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?