- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #53.961
Geçmiş olsun canımbugun kafam bı yerine oturmadı ya bi saat evvel parol içtim.gece gec yat sabah erken kalk arada geri yat nevrim döndü. hala basım cok agrıyor
Ellerine sağlıkEki Görüntüle 2622339 Bu da benden :)
Evet cnm tüm grubu şikayet edeceğim sonra kendimi de edeceğim
Yapma canım dikkat et kendine az kalmış doğumaBana da doktor iş yapma dinlen dedi, bebek biraz gelmeye niyetlenmiş sanırım. Şimdi ev işi, temizlik kıymetlendi gözümde yasak kalksa da mutfak dolaplarını silsem diyorum
La case de papeli ısrarla izlemedim. Ama evde biraz daha kalırsak başlayabilirimGünaydın kızlar
Neler okuyorsunuz, neler izliyorsunuz yazsanız çok güzel olur.
Karantina sürecinde dizilerden Lasa casa de papelin son sezonunu, Çernobili ve kroniğin söylediği Unorthodoksu izledim. Çernobil çok ilginçti, radyasyon insana neler yapıyor şaşırıp kaldık ve biliyorsunuz şu an oranın yakınlarında yangın var, inşallah kontrol altına alınır. Unorthodoks da çok çok ilginçti. Hasidik musevilerinin yaşam şekli çok değişikmiş.
Kitap olarak İlber Ortaylı'nın Bir Ömür Nasıl Yaşanır söyleşisini okudum ve bebekle daha kolay okunduğu için Stefan Zweig'in bir kaç kitabını okudum.
Bir ömür nasıl yaşanır harika gerçekten. La case de papel de güzel dizi ama sonradan popüler kültür oldu sen sezonda öyle duruyor kalitesi düştü bence.La case de papeli ısrarla izlemedim. Ama evde biraz daha kalırsak başlayabilirim
Çernobil ben de çok beğendim.
Türk nostalji dizilerinden gidiyorum bu ara. Baba evi izliyorum
Filmleri eşim seciyor.Ben okuyucuyum açıkçası.
Veronica roth serisini okuyorum şu an.
Bir ömür nasıl yasamirin PDF formatını buldum arada okuyorum onu, sanki bir seferde bitirilmemeli gibi geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?