- 13 Mayıs 2016
- 1.383
- 2.889
- 133
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #53.981
Günaydın kızlar,Günaydın kızlar
Neler okuyorsunuz, neler izliyorsunuz yazsanız çok güzel olur.
Karantina sürecinde dizilerden Lasa casa de papelin son sezonunu, Çernobili ve kroniğin söylediği Unorthodoksu izledim. Çernobil çok ilginçti, radyasyon insana neler yapıyor şaşırıp kaldık ve biliyorsunuz şu an oranın yakınlarında yangın var, inşallah kontrol altına alınır. Unorthodoks da çok çok ilginçti. Hasidik musevilerinin yaşam şekli çok değişikmiş.
Kitap olarak İlber Ortaylı'nın Bir Ömür Nasıl Yaşanır söyleşisini okudum ve bebekle daha kolay okunduğu için Stefan Zweig'in bir kaç kitabını okudum.
Körlük ve 10 Küçük Zenci haricindekileri okudum. En son bana epey bir gidecek kitap siparişi verdim. Kitapyurdundan almıştım, normalde kitaplar hemen gelir ama şu an hem koronadan hem de kitap satışı çok artmış o yüzden epey geç geldi. Okudukça ben de size öneri yazayım beğendiklerimi.-Pandora- ne tarz seversin bilmiyorum ama
Körlük
10 küçük zenci
Satranç
Sol Ayağım
Sineklerin Tanrisi
Bu kitapları severek okudum...
Bülbülü öldürmek
Alamut Kalesi var ama henüz okumadım...Gözüm kitap sitelerinde ama almıyorum yine de
Kahvemsi lacasa acayip sürükleyici bir dizi, başlarsanız tüm sezonlar bir haftaya kalmaz biter.La case de papeli ısrarla izlemedim. Ama evde biraz daha kalırsak başlayabilirim
Çernobil ben de çok beğendim.
Türk nostalji dizilerinden gidiyorum bu ara. Baba evi izliyorum
Filmleri eşim seciyor.Ben okuyucuyum açıkçası.
Veronica roth serisini okuyorum şu an.
Bir ömür nasıl yasamirin PDF formatını buldum arada okuyorum onu, sanki bir seferde bitirilmemeli gibi geliyor bana.
Seni anlıyorum çocuk kitabını bilmiyordum, şimdi baktım biraz, listeme ekliyorumGünaydın kızlar,
Bir ömür nasıl yaşanır a ben de yeni başladım
Schindler’s list (eski bir film, izlemeyenlere tavsiye ederim)
Selçuk şirin yetişin çocuklar kitabını okudum beğendim
Seni anlıyorum çocuk kitabını beğendim
Bi arkadaş söylemişti uzmanların tavsiyesi imiş yetişkinlerin her 5 yılda bir okuması gereken kitaplardan
Alis harikalar diyarında yı okudum yeniden,Sırada küçük prens var.
Sonra doğan cüceloğlu iletişim donanımlarına başlayacağım
Bir de bana sor 141. Bölüm ( belgesel) severek izledim
Şimdilik bunlar aklıma gelenler
Canım benim kitaplar 10-12 günde falan geldi.-Pandora- ne tarz kitaplar okuyorsun bilmiyorum ama,
Sarah jionin tüm kitaplari,
Gülseren Budayicioglu/camdaki kiz şu an okuduğum yazarin diğer kitaplarini da okumak istiyorum.
Jonh verdon kitaplari.
Kitapyurdu çabuk gönderiyordu siparişleri ama şu an ne kadar zamanda teslim ediyor?
Onun kitaplari biraz polisiye sürükleyici bir hisimda bitirmek istiyor insan.Hımm Sarah Jio'nun birkaç kitabını okudum ama John Verdon'ı hiç bilmiyorum.
Siyah beyaz kapaklı kitaplar dimi şimdi hatırladım.Onun kitaplari biraz polisiye sürükleyici bir hisimda bitirmek istiyor insan.
Kitabinin ilk serisi aklindan bir sayi tut.
Aynen canım.Siyah beyaz kapaklı kitaplar dimi şimdi hatırladım.
G. Budayicioglu nun camdaki kiz kitabi da doğduğun ev kaderindir dizisinin konusu.Canım benim kitaplar 10-12 günde falan geldi.
Ben ilgimi çeken ne varsa herşeyi okumaya çalışırım. Dönem dönem yeni yazarlar keşfetmeye çalışırım. O yazarı seversem bir sonraki kitap siparişinde yine ondan bir kitap alırım. Zamanla sevdiğim yazarların külliyatını tamamlamaya çalışıyorum.Mesela bu ay Mustafa Kutlu'nun Uzun Hikaye kitabını aldım seversem yine devam edeceğim.
İstanbullu Gelin'i severek izlemiştim, o yüzden Gülseren Budayıcıoğlu'nu merak ediyordum, dizinin kitabını aldım. Yavaştan Yaşar Kemal kitaplarını ve Hasan Ali Yücel Klasikler dizisindeki kitapları çoğaltmaya başladım. Önceden tatillerde gülle gibi dünya klasikleri okurdum.Artık bebek kitapları okuyoruz oğluşla.
Onu da listeme ekleyim o zaman. Diziyi 1-2 izledim ama sonra kaçtı gitti.G. Budayicioglu nun camdaki kiz kitabi da doğduğun ev kaderindir dizisinin konusu.
Şanslısın bence cnm.Camdaki kızı hemen ben de listeye alıyorum, diziyi biraz izledim beğendim.
Ben kitaplara genelde para vermiyorum patron sağolsun çok okur, onun kitaplarından alıyoruz
Onun yüzünden biraz tarzım da kaydı açıkçasi
Bugün hava serin guneslenirken kitap okuma keyfi yapamayacagim.
Erkenden kahvaltı yaptık, eşim ortaligi topladı, ben işlere gozattim. Akşamüstü baglanacak arkadaşlar o zamana kadar da ütü yapacağım.
Bugün başlıyorum
Cennetmeyvesii kiz
evet çok minnoslar tam bize göre. Kullandım hoşuma gitti tavsiye ederim. Ayrıca granitleri daha çok begendim hatta pilav tenceresini bile alasim varDenediniz mi tencerelerinizi memnunmusunuz
Eline sağlık ekran görüntüsü aldım cucuklerime yapayimCanım ya kıyamam.
İki tane donmus muz, yarım çay bardağı soğuk süt, iki tatlı kaşığı kakao, bir çay kasiginin ucu ile vanilya. İki dolu kase çıkıyor
Blenderdan geçiriyoruz. Sonra içine damla çikolata ve badem, ceviz ekleyip dondurdum.
Enfesto oldu.
Daha yoğun kakao tadı istersen kakao oranını arttirabilirsin ama dikkat et acı da olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?