Günaydın kızlar,
Bir ömür nasıl yaşanır a ben de yeni başladım
Schindler’s list (eski bir film, izlemeyenlere tavsiye ederim)
Selçuk şirin yetişin çocuklar kitabını okudum beğendim
Seni anlıyorum çocuk kitabını beğendim
Bi arkadaş söylemişti uzmanların tavsiyesi imiş yetişkinlerin her 5 yılda bir okuması gereken kitaplardan
Alis harikalar diyarında yı okudum yeniden,Sırada küçük prens var.
Sonra doğan cüceloğlu iletişim donanımlarına başlayacağım
Bir de bana sor 141. Bölüm ( belgesel) severek izledim
Şimdilik bunlar aklıma gelenler

Körlük ve 10 Küçük Zenci haricindekileri okudum. En son bana epey bir gidecek kitap siparişi verdim. Kitapyurdundan almıştım, normalde kitaplar hemen gelir ama şu an hem koronadan hem de kitap satışı çok artmış o yüzden epey geç geldi. Okudukça ben de size öneri yazayım beğendiklerimi.

Kahvemsi lacasa acayip sürükleyici bir dizi, başlarsanız tüm sezonlar bir haftaya kalmaz biter.
Bir Ömür Nasıl Yaşanır'ı ben taksit taksit okudum. Malum bebek Orada İlber hocanın önerdiği klasik müzik listesi var, listeyi çok sevdim. Evde fonda bazen açıyorum çalıyor hafiften hafiften

Seni anlıyorum çocuk kitabını bilmiyordum, şimdi baktım biraz, listeme ekliyorum

Canım benim kitaplar 10-12 günde falan geldi.
Ben ilgimi çeken ne varsa herşeyi okumaya çalışırım. Dönem dönem yeni yazarlar keşfetmeye çalışırım. O yazarı seversem bir sonraki kitap siparişinde yine ondan bir kitap alırım. Zamanla sevdiğim yazarların külliyatını tamamlamaya çalışıyorum.Mesela bu ay Mustafa Kutlu'nun Uzun Hikaye kitabını aldım seversem yine devam edeceğim.
İstanbullu Gelin'i severek izlemiştim, o yüzden Gülseren Budayıcıoğlu'nu merak ediyordum, dizinin kitabını aldım. Yavaştan Yaşar Kemal kitaplarını ve Hasan Ali Yücel Klasikler dizisindeki kitapları çoğaltmaya başladım. Önceden tatillerde gülle gibi dünya klasikleri okurdum. Artık bebek kitapları okuyoruz oğluşla.

G. Budayicioglu nun camdaki kiz kitabi da doğduğun ev kaderindir dizisinin konusu.

Camdaki kızı hemen ben de listeye alıyorum, diziyi biraz izledim beğendim.
Ben kitaplara genelde para vermiyorum patron sağolsun çok okur, onun kitaplarından alıyoruz
Onun yüzünden biraz tarzım da kaydı açıkçasi
Bugün hava serin guneslenirken kitap okuma keyfi yapamayacagim.
Erkenden kahvaltı yaptık, eşim ortaligi topladı, ben işlere gozattim. Akşamüstü baglanacak arkadaşlar o zamana kadar da ütü yapacağım.
Bugün başlıyorum

Şanslısın bence cnm.
Her okuduğumuzu satin alamayiz zaten.
Ayşe kulin kitaplarinda benim gözüm de.

Günaydın hanımlar ne çok kaynatmışsınız 1 gün gelmedimdi ayol
Dün akşam geldi. köyden
1 poşet sebit ekmek
1 poşet lavaş
1 kutu krema
1 kilo koyun yoğurdu
5 kiloluk tenekede beyaz peynir ama o olgunlasicak daha yeni yapıldı.
5 kilo ev unuyla
Evime teşrif ettim Allah bereket versin annemlere
Işe geldim
Birazdan çıkıcam kahvaltı hazırlamaya
Karnım guruldamiyo resmen kukruyo
Akşamdan sigara böreği sarmıştım onu kizarticam
Bu arada benimki 2 gün kahvaltı yemiş
Anası bi kap yemek yapıp vermemiş
Iyi olmuş belki kıymetimi anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…