- 6 Ağustos 2010
- 40.393
- 72.276
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #54.021
ALLAH korktuklarindan kurtarsın mekanı cennet olsun hayırlısıyla inşallahAkşamdan beri amcanın öleceği aklıma düştü kahvaltı hazırladığım yerde de amca ve karısını düşünüyordum
Telefon geldi annemden duan pek bi geçkinmiş dedi
Ne oldu ..... x amca mı öldü dedim
Evet dedi
Iyi dedim Allah rahmet ve merhamet eylesin
Soru sual kolaylığı ,kabir genişliği versin dedim
İlk resimde sağdaki evin çatısındaki paneli deniz manzarası olarak görup, ooo hemcdeniz arkası yeşillik ne güzelEki Görüntüle 2622553 Eki Görüntüle 2622554 Eki Görüntüle 2622556 Eki Görüntüle 2622559 Eki Görüntüle 2622560
Kahvaltı sonrası çay keyfi yapıyorum
İlahi adalet her zaman var çok şükürAkşamdan beri amcanın öleceği aklıma düştü kahvaltı hazırladığım yerde de amca ve karısını düşünüyordum
Telefon geldi annemden duan pek bi geçkinmiş dedi
Ne oldu ..... x amca mı öldü dedim
Evet dedi
Iyi dedim Allah rahmet ve merhamet eylesin
Soru sual kolaylığı ,kabir genişliği versin dedim
ben de kaneviçe yaptım 3-4 yıl sonra hamılelik bebek derken 1.5-2senedir bakamadım hiç. küçük tablolar yapıyordum.hediye ettım kac tane.bi cekmece dolusu malzemem var onları duzenlıcem guya döktüm ama hıc yapasım yok.Hadi beni tebrikleyin
Utulerin eşime ait olan kısmını hallettim, dolaba yerleştirdim.
Biraz atistirip sonra kendi kiyafetlerime bakacagim.
El becerisi gerektiren şeylere hiç yatkinligim yok ama kanaviçe severim.ben de kaneviçe yaptım 3-4 yıl sonra hamılelik bebek derken 1.5-2senedir bakamadım hiç. küçük tablolar yapıyordum.hediye ettım kac tane.bi cekmece dolusu malzemem var onları duzenlıcem guya döktüm ama hıc yapasım yok.
Ellerine sağlık harika olmusEki Görüntüle 2622596
mesela bunu ben yaptım kızlar bu büyük tablo
anneciğim duvarına astı
besmele yazıyor
pinterestten bul begen sen at bana işleyip hediye edeyim sana canımEl becerisi gerektiren şeylere hiç yatkinligim yok ama kanaviçe severim.
Renkli kuşlar yapıyorlar ya özellikle onlar çok güzel geliyor
tesekkr ederim canım bnımEllerine sağlık harika olmus
TebriklerrrrHadi beni tebrikleyin
Utulerin eşime ait olan kısmını hallettim, dolaba yerleştirdim.
Biraz atistirip sonra kendi kiyafetlerime bakacagim.
Harika olmuş canımEki Görüntüle 2622596
anneciğim duvarına astı
besmele yazıyor
tesekkur ederim turtişimTebriklerrrr
Harika olmuş canım
Çok beğendimEki Görüntüle 2622596
anneciğim duvarına astı
besmele yazıyor
Eki Görüntüle 2622596
anneciğim duvarına astı
besmele yazıyor
Çok beğendim
Ellerine sağlık canım
çok tesekkur ederim daha var böyle yaptıgım calısmalar terapi gibi gelıyor cok sevıyorum ama vakit bulamıyorum artık epey oldu yapmayalıOooo, maşallah
Herkese iyi gelen birşeyler var mutlaka.çok tesekkur ederim daha var böyle yaptıgım calısmalar terapi gibi gelıyor cok sevıyorum ama vakit bulamıyorum artık epey oldu yapmayalı
iplerimi bebeklerim diye sevıyodum bebegim oldu onlar gözden düştü
Çok teşekkür ederim ama olmazpinterestten bul begen sen at bana işleyip hediye edeyim sana canım
Mesela ütü benim ruhuma hiç gelmiyor, geriliyorum resmenHerkese iyi gelen birşeyler var mutlaka.
Ruh sağlığımiz için zevk aldığımız şeylere de zaman ayirmamiz gerektiğini şu dönemde daha iyi anladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?