Tarif vermedigin gun yok yine Varyemez Emine beder

Güzel bir manti tarifini alabilirim canim çekiyor ne zamandır. Bu hafta yapsam diyorum
Benim göz kararı tarifi ölçerek yaptım

1sb su
Yaklaşık 2 sb un
1 yumurta
1 tatlı kaşığı tuz

Kullandığım bardaklar 250 ml ikisi de
2 bardak undan resimdeki kadar arttı
Kulak memesi kıvamında bir hamur olacak

Tirmaisu olacakken yazlık pastaya dönen tatlım
Üstünü kapatıp kremasını sürdüm, yarına yiyeceğim inşallah

Ellerine sağlık canım, Harika görünüyor

Benim de siparişlerim geldi bugün, en az iki üç hafta sebze, meyve dahil hiç bir şey almayı düşünmüyorum, köy sütüm ve kestane balım da gelecek birazdan.... bi Servet ödedim yine

Dünden süt vardı biraz, bayatlamasın diye poğaça yaptım

Yarın da çilekli magnolya yapacağım

Bugün güllaç da aldım, büyük oğlum çok seviyor, Ramazan ı Şerif’te iftarda istediği tek tatlı

Bütün aşamalarını elimden geldiğince resmetmeye çalıştığım mantım
Şekli illaki klasik mantı şekli olmasa da olur diyen ben ve benim gibiler için oldukça pratik

Mutfakta plânlı çalışıldığında ;
hamurunu hazırlaması
Iç malzemesi
Açılıp
Kesilmesi
Haşlanması
Sosunun hazırlanması
Veeee sofraya gelişi 1 saat ya da daha kısa süren bir mantı

Liste y Benim buzlukta var mantım, ama tarifi aldım
Ellerine sağlık abla

Ellerine sağlık canım

Yarın kısmetse işe gideceğim. İşten sonra market pazarı hallederim diyordum ramazan öncesi ama yasak geldi ya her yer ana baba günü olur şimdi.. Bir de ben işim gereği eldiven kullanımı konusunda hassasım. İnsanların eline eldiven takıp her yere dokunmalarına o eldiveni asla değiştirmemelerine tahammül edemiyorum. Hele de kasiyerler.. aynı eldivenle herkesin parasına kartına aldığı ürüne dokunuyor. Elinde eldiven olmasa kendi sağlığı için elini yıkar kolonya kullanır, eldiven olunca o da yok. geçen haftalarda markette görünce panik atak gibi olmuştum resmen

Offf bu ne yaa yapilirmi bu bana
Diyete başladım ben yemiyorum tatlı matlı bişey

Selam kızlar
maşallah döktürmüşsünüz ellerinize sağlık.
şimdi yenice oturdum bende
çok yoruldum
temizlik yaptım nevresimleri değiştirdim 3 makine çamaşır yıkadım bulaşıkları çalıştırdım yerleştirdim
yemek olarakta izmir kofte pilav salata yoğurt yaptım
kızçemin canı ıslak kek çekmiş bol ıslak bi kek yaptım.
en son duşumu alıp oturabildim şükür.

İyi geceler becerikli altıncı kızlar
1 saat kitap okudum. 40 dk spor yaptım. Evi sildim süpürdüm. Ya istiklal ya ölüm izledik...23 nisanda gelmişken milli duygularim kabardi.
Oglusa ders çalıştırdm.
Evde yenmeyecek ne varsa evdekilere bir şekilde yediriyorum ziyan olmuyor. Bal kabagimizi biskuvili top seklinde tatlı yapmıştık. Artani şerbetsiz ve tatsız kısımlarını da kupta muhallebili tatlı yaparak değerlendirdim. Güzel de oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…