Bazaların altını yerleştirdim. Yün yorganlar başıma bela.. annem ve kayınvalidem sağolsun Balkonları camla kapatıp oraya bi yer yapmak istiyorum aslında ama sıra bir türlü cam balkona gelemiyor Kabak yemeği yaptım ama eşim beylerin canı kısır çekiyormuş, yemek yarına kalır artık. Nevresimleri değiştirdim evi de sildim süpürdüm. Bi kahve keyfini hakettim bence Ne güzel bırakmıştım kahveyi, karantina da yeniden başladım

ben biraz ortaligi topladim, kizi uyutdum. Kurufasülye pisirdim. Esimin gelmesine yakinda pilavi yaparim.
Halen su yok.
Haftaya dükkanlarda acilcakmis yine, ama zorunlu maske tasina cikardilar.
Terzi dikip satiyordu gidip bi ara bize ve anneme almam gerek.
Kizim uyansin onu biraz bahceye cikarayim.

Bende biraz daha düşmesini bekliyorum 1 tane çeyrek altın almak için tl var fakat ilerde zarar etmemek için 620 tl den satın almak istemiyorum 590 a falan düşse hiç kacirmayacam
Sabaha gore neredeyse gr başı 5 Tl arttı..ama belli olmaz bu isler..Ben de beklemedeyim

Güzel bir manti tarifini alabilirim canim çekiyor ne zamandır. Bu hafta yapsam diyorum
Canım ben un su tuz ve 1 yumurtadan göz kararı 3 bezelik hamur yapıyorum

Bezeleri açıp bir yarısina kıyma soğan rendesi tuz karabiberden oluşan içi koyup diğer tarafı üzerine katlıyorum
Sonra ruletle kesiyorum

Mantıları haşliyorum

ben de ıg de bi tatlı gordum cuplarda onu yapcaktım
esıme krema al gelırken dedım unutmus
mozaik yaptım ben de
eline saglık kahvemsim
Sağol canım, senin de.
İg da herkes yemek paylaşıyor
Bir abla kirkkat hamur acip kruvasan gibi birşey yapmış. Allah'ım beni bunlarla sınama diyip kapattım hemen

Beni boğuyor resmen..Bir arkadasim vardi canı sıkıldıkça ütü yapardı hep. Evlendi hâlâ devam ne güzel daha çok yapiyorum diyor
Hemen konum atıyorum arada bana da kahveye uğrasin.
Senin arkadaşın benim arkadaşım
Artık az çok biliyorsunuz beni ev işlerinden falan kaçmam, mutfakta öyle ama ütü dendi mi elim kolum kilitleniyor resmen.
Bir de utum buhar Kazanlı normalden çok kısa sürüyor ama kaç yıldır ütü işini bir düzene koyamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…