- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #54.041
sen bana begendıgını gönder zaten bebekle seneye teslim ederim benÇok teşekkür ederim ama olmaz
Bebiş biraz daha büyüsün o zaman
Sabaha gore neredeyse gr başı 5 Tl arttı..ama belli olmaz bu isler..Ben de beklemedeyimBende biraz daha düşmesini bekliyorum 1 tane çeyrek altın almak için tl var fakat ilerde zarar etmemek için 620 tl den satın almak istemiyorum 590 a falan düşse hiç kacirmayacam
Beni boğuyor resmen..Bir arkadasim vardi canı sıkıldıkça ütü yapardı hep. Evlendi hâlâ devam ne güzel daha çok yapiyorum diyorMesela ütü benim ruhuma hiç gelmiyor, geriliyorum resmen
Güzel bir manti tarifini alabilirim canim çekiyor ne zamandır. Bu hafta yapsam diyorumAkşam için nasipse mantı yapacağım
Biraz önce hamur mayaladım
Ekmek yapacağım
Evet o yuzden bugun marketten siparişlerimi istedim geldi..4 gunluk sokaga cikma yasagi gelebilirmis.
BayıldımEki Görüntüle 2622596
mesela bunu ben yaptım kızlar bu büyük tablo
anneciğim duvarına astı
besmele yazıyor
Canım ben un su tuz ve 1 yumurtadan göz kararı 3 bezelik hamur yapıyorumGüzel bir manti tarifini alabilirim canim çekiyor ne zamandır. Bu hafta yapsam diyorum
tesekkur ederim canım cok guzelmıs bu model de kolaylıkla yapabılırsın dene bencekronikuykucu Ben de şunu beğenmiştim şimdi sen öyle deyince heveslendim yaparım belki. Hem zarif sade ve çok sabır gerektirmiyor şansıma örneğini de buldum.
Eki Görüntüle 2622704
Eki Görüntüle 2622705
Sağol canım, senin de.ben de ıg de bi tatlı gordum cuplarda onu yapcaktım
esıme krema al gelırken dedım unutmus
mozaik yaptım ben de
eline saglık kahvemsim
Hemen konum atıyorum arada bana da kahveye uğrasin.Beni boğuyor resmen..Bir arkadasim vardi canı sıkıldıkça ütü yapardı hep. Evlendi hâlâ devam ne güzel daha çok yapiyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?