- 6 Ağustos 2010
- 40.390
- 72.271
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #54.081
Belki ilerde dükkan alırsam güzel bir köfte salonu olabilir diye düşünüyorumVaryemez abla sana YouTube kanalı mi açsak acaba
Nasılsa her gün mutfakta çeşit çeşit yemekler yapıyorsun
Ilk aboneleri biz olucaz valla sozzVaryemez abla sana YouTube kanalı mi açsak acaba
Nasılsa her gün mutfakta çeşit çeşit yemekler yapıyorsun
Biz zaten hayranıyız,Ilk aboneleri biz olucaz valla sozz
Canim trakyaya gel aç kalabalık burasi, müşterin çok olur.Belki ilerde dükkan alırsam güzel bir köfte salonu olabilir diye düşünüyorum
Gene herşey nasip
Belli mi olur
Hayırlısı Allah'tan
Allah gönlüne göre versin abla.Belki ilerde dükkan alırsam güzel bir köfte salonu olabilir diye düşünüyorum
Gene herşey nasip
Belli mi olur
Hayırlısı Allah'tan
Önemli olan etrafında böyle yiyen insanlar varken iradeni koruyup yolundan dönmemekBirisi ıslak kek der biri mantı ya siz dost musunuz düşman miben spor yapcam eriyecem diye kan ter icinde kalıyorumm
İyi geceler abla, sabah için iyi dersler.Iyi geceler Allah rahatlık versin canlar
Yarın erken kalkmam gerekiyor
Saat 08:45 'te ebadan canlı ders anlatmam gerekiyor
Benim kız çok iştahlıBirisi ıslak kek der biri mantı ya siz dost musunuz düşman miben spor yapcam eriyecem diye kan ter icinde kalıyorumm
Haftanın iki günü yarim gün gidiyorum ama az geliyo ne büyük nimetmis çalışmakYemekten sonra şirkete bağlandım epey işi halllettim, evden çalışmak çok keyifli.
Yabancılar çok şanslı bu konuda.
Evet buraya rağmen direniyorum. Çarşamba sabahına 500 gr vermiş olursam mantı o gün icinÖnemli olan etrafında böyle yiyen insanlar varken iradeni koruyup yolundan dönmemek
Aaa bir dakika mantı tarifi isteyen sendin ama o ne olacak
Ne iş yapıyorsun canım kamuda misin.Haftanın iki günü yarim gün gidiyorum ama az geliyo ne büyük nimetmis çalışmak
Eski düzenimize dönelim vallahi hiç şikayet etmeyecegim
Aaa bu kutlamaya yenir sen üstüne melisa iç mışıl misil uyursun00:00 itibari ile evimizde 2.yilimiz doldu ve.pastanin yarısını kutlama yaparken yedik
Gece nasıl uyuyacaksak artık
sen böyle seyler yapipda nasil formunu koruyorsun?Tirmaisu olacakken yazlık pastaya dönen tatlım
Üstünü kapatıp kremasını sürdüm, yarına yiyeceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?