- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #54.121
Aynen canımSağ turtisim.
Yazınca ev aradığım zamanlar geldi aklına dimi
Istanbulda çok kalabalık bir şehir sizin semti bilmem de görümcem gaziosmanpaşanin bir semtinde, O nasıl bir bina bolluğu demiştim evller resmen yapisik birbirlerine.Perşembe cuma bakkal ve marketler de belirli saatlerde açık olacakmış.
Toptan herkesi kapsayacak bir yasak yapılsa keşke de bir an önce bitse gitse.
Bugün sokağa ambulans geldi.
Herkes camlara döküldü tabi.
Karşı siramda üç yan apartmanın önüne çekti aracı. O binadan da ev bakmıştım
Yarım saat falan kaldılar, sonra iki kişiyi alıp gittiler.
Camdan cama konuşmaları duydum.
Evde karantinada tutuluyorlarmis kari-koca.
Ama kotulesmisler alıp hastaneye götürmüşler.
İstanbul'un çoğu yeri aynıAynen canım
Iki yıl geçmiş resmen
Istanbulda çok kalabalık bir şehir sizin semti bilmem de görümcem gaziosmanpaşanin bir semtinde, O nasıl bir bina bolluğu demiştim evller resmen yapisik birbirlerine.
Yeme turtisElmalı kurabiyeler nihayet bitti.
Daha doğrusu bitirdim
Sık sık yapmasam iyi olacak şu kurabiyeyi kilo almaya başladım
Çok geç son kalanlari da dün gece gomdumYeme turtis
Afiyet şifa olsun turtisimeÇok geç son kalanlari da dün gece gomdum
Bende ramazan ayinda illâ o aldığım 3 kiloyu veriyorum ama rabbim izin verirse tutacağım.Günaydıın ☺
işe geldim bugün.. Eski düzenimizi çok özlemişiz.. Bazen çok söyleniyorduk şöyle oldu böyle oldu diye. Vallahi yorulmayı bile özlemişim
Sabah tartıldım ve tartılmaz olaydımAllaha çok şükür Ramazan geliyor. Halim harapmış yoksa benim
Amin inşallah ablaVucudumuz sihhatli, hanemiz mutlu, gonlumuz huzurlu, kesemiz bereketli, gunumuz hayirli olsun...
Tatlu cnm valla yasak da gelse napsak da çıkarsak çalışanlarımızı diye hesaplıyorlar şu an işveren tarafAyrıca çok cok zorunlu olmadıkça sokağa cikilmamali. 16 gündür evdeyim hic cikmadim.... Bu yasaklar biraz daha genisletilse keşke...Şimdi havalar serin ısınınca asıl o zaman bunalacagiz
FırsatçılıkMarket alışverişi yapip geldim, herşeye ekstra zam yapmışlar.
5litre yudum 49,90muz 21 TL, domates 12 TL , maydanoz 3 TL
Sebze meyve kahvaltılık süt yoğurt 450 TL verdim geldim. İki poşet ve domates poşeti
Bu kadar.
Maaşı kesilen, geliri azalan, kalabalık nüfus nasıl yetiştirecek Allah yardımcısı olsun hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?