Sağ turtisim.
Yazınca ev aradığım zamanlar geldi aklına dimi
Aynen canım
Iki yıl geçmiş resmen
Istanbulda çok kalabalık bir şehir sizin semti bilmem de görümcem gaziosmanpaşanin bir semtinde, O nasıl bir bina bolluğu demiştim evller resmen yapisik birbirlerine.

Aynen canım
Iki yıl geçmiş resmen

Istanbulda çok kalabalık bir şehir sizin semti bilmem de görümcem gaziosmanpaşanin bir semtinde, O nasıl bir bina bolluğu demiştim evller resmen yapisik birbirlerine.
İstanbul'un çoğu yeri aynı
Beton yığını maalesef.

Bende ramazan ayinda illâ o aldığım 3 kiloyu veriyorum ama rabbim izin verirse tutacağım.

Günaydın kizlar saglik dolu guzel haberler alacağımız gün olsun

K kahvemsi mutluluk hic vermedim kilo hissediyorum... bu beslenme şekli guzel. Tartıdan sonra değiştiririm belki beslenme tarzımı...Düzenli spor yapiyorum ama evden çıkmayınca yine de kalori yakamıyorum...Okul zamanı hic durmazdim

Ayrıca çok cok zorunlu olmadıkça sokağa cikilmamali. 16 gündür evdeyim hic cikmadim.... Bu yasaklar biraz daha genisletilse keşke...Şimdi havalar serin ısınınca asıl o zaman bunalacagiz
Tatlu cnm valla yasak da gelse napsak da çıkarsak çalışanlarımızı diye hesaplıyorlar şu an işveren taraf

Market alışverişi yapip geldim, herşeye ekstra zam yapmışlar.
5litre yudum 49,90 muz 21 TL, domates 12 TL , maydanoz 3 TL
Sebze meyve kahvaltılık süt yoğurt 450 TL verdim geldim. İki poşet ve domates poşeti
Bu kadar.
Maaşı kesilen, geliri azalan, kalabalık nüfus nasıl yetiştirecek Allah yardımcısı olsun hepimizin

Fırsatçılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…