Evet canım memurum. Isim çok yoğun degil
Bende eve gelince yatana kadar totom yer görmüyordu çocukların ödevi yemek ev camasir ama yinede özledim eski düzenimi

Evet buraya rağmen direniyorum. Çarşamba sabahına 500 gr vermiş olursam mantı o gün icin
Tamam o zaman devam.
Kilonu takip edicem artık
Mantıyı tam buğday unu ile yaparsan bir öğün yerine diyette de yiyebilirsin,
o gün kahvaltıda bir dilim ekmek, haşlanmış yumurta, bol yesillik.
Bir öğün mantı. Bol sarımsaklı yoğurtlu.
Diğer öğün susuz sebze yemeği veya bol limonlu lor peynirli salata.

sen böyle seyler yapipda nasil formunu koruyorsun?
Şimdi şöyle, şu an koruma donemindeyim bu 4.haftam.
Ve korumada olmama rağmen kilo vermeye devam ediyorum, idealin altına düştüm.
Hergun spor yapıyorum.
Böyle şeyler yedigim gün ve ertesi günü mutlaka sağlıklı besleniyorum. Yeşil çay iciyorum. Ekmeği akşam yemeginde yemiyorum.
Dengelemeye çalışıyorum

Su sinirlsr acilsin, 1 ay senin yaninda kalsam süper agci olarak dönerim herhalde

Bu arada benim 10kilo fazlam var acilen vermem lazim ama evde nasıl olcak bilmiorum. Bayrama giyerim die lcwdan bi elbise almıştım. Üzerine de 5 kilo aldim yandım ki vallahi
Bugün gardrobu yerleştirirken bayramlık kombin yaptım kendime üç güne ayrı ayrı.
İnşallah giymek nasip olur
Anamı özledim ya, bayrama kadar geçer bu illet de birarada oluruz

Ben 8 16 aralıklı beslenme uyguluyorum daha dinç hissettim bu şekilde bir haftadır bakalim ins..
Ama sikilastim kilodan gitmese de farkediyorum...Tam buğday unu super fikir aldırayım yarin hemen

Bugün gardrobu yerleştirirken bayramlık kombin yaptım kendime üç güne ayrı ayrı.
İnşallah giymek nasip olur
Anamı özledim ya, bayrama kadar geçer bu illet de birarada oluruz
Insallah geçecek annene kavuşacaksın
Hepimiz sağ saglik sevdiklerimize kavuşmak nasip olsun

Ben 8 16 aralıklı beslenme uyguluyorum daha dinç hissettim bu şekilde bir haftadır bakalim ins..
Ama sikilastim kilodan gitmese de farkediyorum...Tam buğday unu super fikir aldırayım yarin hemen
Epeydir ben de öyle besleniyorum, ilk günler zordu ama sonrası çok faydalı oldu.
Evde iken en doğru beslenme buymus zaten.
Sporu düzenli yapıyorsan kiloya çok takılma zaten, görüntü daha önemli

Aralikli beslenmeyi bende yaptim bir süre. Kilo olarak malesef cok fark etmedi bende, ama saglik konusunda 7 yil cektigim kurdesenden kurtardi beni.
yanliz benimki 36 saat yememe, 12 saat yeme seklindeydi. 6 hafta yapmisdim. Kiloluyumda baya, yinede sadece 3 kg kaybetmisdim. Ardindan 16 saat aclik, 8 saat yemegi denedim, ama basarili olmadim kilo konusunda.
Birdaha mi denesem aceba?

Kizlar cok yazim hatasi yapiyorumdur kesin, bide bazen zor anlasiliyorumdur. Idare edin olur mu

Yazımda sıkıntı yok
36-12cok uzun ben hayatta yapamam.
16-8 daha uygulanabilir, iki gün onda bile çok zorlandım, normalde 3 ana 2/3 ara öğün yapıyordum çünkü.
Uzun süre açlık yağ yakimini daha da hızlandırdığı için birçok uzman tavsiye ediyor.
Birkaç hafta dene duruma göre devam eder ya da bırakırsın.

Bizim şirket birşeyler çeviriyor, duyum aliyoruz
Sokağa cikma yasağı günlerinde özel izinlerimizle çıkacağız sanirim.
E kime bu yasak o zaman biz çıkacaksak
Yarina kesinleşir.
Perşembe cuma bakkal ve marketler de belirli saatlerde açık olacakmış.
Toptan herkesi kapsayacak bir yasak yapılsa keşke de bir an önce bitse gitse.
Bugün sokağa ambulans geldi.
Herkes camlara döküldü tabi.
Karşı siramda üç yan apartmanın önüne çekti aracı. O binadan da ev bakmıştım
Yarım saat falan kaldılar, sonra iki kişiyi alıp gittiler.
Camdan cama konuşmaları duydum.
Evde karantinada tutuluyorlarmis kari-koca.
Ama kotulesmisler alıp hastaneye götürmüşler.

Bugün üniversiteden kizlarla konuşuyoruz, arada niye çıkmıyorsun bu kadar da abartma diye söyleniyorlar.
Biri hariç hepsi istanbul dışında ve bulundukları bolgeler buraya göre güvenli.
Ambulans olayını anlattım.
Burnumun dibine kadar hastalık varken, dışarı çıkmakta tedirginlik duymam hiç anormal değil.
Aynı marletten alışveriş yapıyoruz, aynı manava gidiyoruz
Tabi ki korkuyorum.
Aman neyse gerildim gece gece

Bizim de alt komşunun oğlu cezavinden tahliye oldu onda da varmış hastaneden kaçmış geçen gece ambulans polis gazeteciler filan gelip alıp götürdüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…