- 28 Mart 2020
- 6.381
- 24.787
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #54.101
Evet canım memurum. Isim çok yoğun degilNe iş yapıyorsun canım kamuda misin.
Ben soz veremem çünkü evde kalmak da hoşuma gitti
Çok yoğun calisip eve pert halde gelirdim çoğu zaman, şimdi rahat. İstediğinde yap, yeterli vaktinde yetişsin.
Ben sevdim home Office.
Ama tabi hayat normale dönsün herkes için en iyisi bu
Yatmadan spor yapsınlar eritsinler benceAaa bu kutlamaya yenir sen üstüne melisa iç mışıl misil uyursun
Tamam o zaman devam.Evet buraya rağmen direniyorum. Çarşamba sabahına 500 gr vermiş olursam mantı o gün icin
Şimdi şöyle, şu an koruma donemindeyim bu 4.haftam.sen böyle seyler yapipda nasil formunu koruyorsun?
Eki Görüntüle 2622744 Eki Görüntüle 2622745 Eki Görüntüle 2622746 Eki Görüntüle 2622747 Eki Görüntüle 2622748 Eki Görüntüle 2622749 Eki Görüntüle 2622750 Eki Görüntüle 2622751 Eki Görüntüle 2622752 Eki Görüntüle 2622753 Eki Görüntüle 2622754 Eki Görüntüle 2622755 Eki Görüntüle 2622757
Bütün aşamalarını elimden geldiğince resmetmeye çalıştığım mantım
Şekli illaki klasik mantı şekli olmasa da olur diyen ben ve benim gibiler için oldukça pratik
Mutfakta plânlı çalışıldığında ;
hamurunu hazırlaması
Iç malzemesi
Açılıp
Kesilmesi
Haşlanması
Sosunun hazırlanması
Veeee sofraya gelişi 1 saat ya da daha kısa süren bir mantı
Su sinirlsr acilsin, 1 ay senin yaninda kalsam süper agci olarak dönerim herhaldeEki Görüntüle 2622744 Eki Görüntüle 2622745 Eki Görüntüle 2622746 Eki Görüntüle 2622747 Eki Görüntüle 2622748 Eki Görüntüle 2622749 Eki Görüntüle 2622750 Eki Görüntüle 2622751 Eki Görüntüle 2622752 Eki Görüntüle 2622753 Eki Görüntüle 2622754 Eki Görüntüle 2622755 Eki Görüntüle 2622757
Bütün aşamalarını elimden geldiğince resmetmeye çalıştığım mantım
Şekli illaki klasik mantı şekli olmasa da olur diyen ben ve benim gibiler için oldukça pratik
Mutfakta plânlı çalışıldığında ;
hamurunu hazırlaması
Iç malzemesi
Açılıp
Kesilmesi
Haşlanması
Sosunun hazırlanması
Veeee sofraya gelişi 1 saat ya da daha kısa süren bir mantı
Bugün gardrobu yerleştirirken bayramlık kombin yaptım kendime üç güne ayrı ayrı.Bu arada benim 10kilo fazlam var acilen vermem lazim ama evde nasıl olcak bilmiorum. Bayrama giyerim die lcwdan bi elbise almıştım. Üzerine de 5 kilo aldim yandım ki vallahi
Ben 8 16 aralıklı beslenme uyguluyorum daha dinç hissettim bu şekilde bir haftadır bakalim ins..Tamam o zaman devam.
Kilonu takip edicem artık✌
Mantıyı tam buğday unu ile yaparsan bir öğün yerine diyette de yiyebilirsin,
o gün kahvaltıda bir dilim ekmek, haşlanmış yumurta, bol yesillik.
Bir öğün mantı. Bol sarımsaklı yoğurtlu.
Diğer öğün susuz sebze yemeği veya bol limonlu lor peynirli salata.
Insallah geçecek annene kavuşacaksınBugün gardrobu yerleştirirken bayramlık kombin yaptım kendime üç güne ayrı ayrı.
İnşallah giymek nasip olur
Anamı özledim ya, bayrama kadar geçer bu illet de birarada oluruz
Epeydir ben de öyle besleniyorum, ilk günler zordu ama sonrası çok faydalı oldu.Ben 8 16 aralıklı beslenme uyguluyorum daha dinç hissettim bu şekilde bir haftadır bakalim ins..
Ama sikilastim kilodan gitmese de farkediyorum...Tam buğday unu super fikir aldırayım yarin hemen
Yazımda sıkıntı yokAralikli beslenmeyi bende yaptim bir süre. Kilo olarak malesef cok fark etmedi bende, ama saglik konusunda 7 yil cektigim kurdesenden kurtardi beni.
yanliz benimki 36 saat yememe, 12 saat yeme seklindeydi. 6 hafta yapmisdim. Kiloluyumda baya, yinede sadece 3 kg kaybetmisdim. Ardindan 16 saat aclik, 8 saat yemegi denedim, ama basarili olmadim kilo konusunda.
Birdaha mi denesem aceba?
Kizlar cok yazim hatasi yapiyorumdur kesin, bide bazen zor anlasiliyorumdur. Idare edin olur mu
Kolay gelsin ablacimIyi geceler Allah rahatlık versin canlar
Yarın erken kalkmam gerekiyor
Saat 08:45 'te ebadan canlı ders anlatmam gerekiyor
Ah zamannn ne kadar çabuk geçmiş, sağlıkla nice seneleriniz olsun cnm00:00 itibari ile evimizde 2.yilimiz doldu ve.pastanin yarısını kutlama yaparken yedik
Gece nasıl uyuyacaksak artık
Sağ turtisim.Kolay gelsin ablacim
Ah zamannn ne kadar çabuk geçmiş, sağlıkla nice seneleriniz olsun cnm
Perşembe cuma bakkal ve marketler de belirli saatlerde açık olacakmış.Bizim şirket birşeyler çeviriyor, duyum aliyoruz
Sokağa cikma yasağı günlerinde özel izinlerimizle çıkacağız sanirim.
E kime bu yasak o zaman biz çıkacaksak
Yarina kesinleşir.
Bizim de alt komşunun oğlu cezavinden tahliye oldu onda da varmış hastaneden kaçmış geçen gece ambulans polis gazeteciler filan gelip alıp götürdülerBugün üniversiteden kizlarla konuşuyoruz, arada niye çıkmıyorsun bu kadar da abartma diye söyleniyorlar.
Biri hariç hepsi istanbul dışında ve bulundukları bolgeler buraya göre güvenli.
Ambulans olayını anlattım.
Burnumun dibine kadar hastalık varken, dışarı çıkmakta tedirginlik duymam hiç anormal değil.
Aynı marletten alışveriş yapıyoruz, aynı manava gidiyoruz
Tabi ki korkuyorum.
Aman neyse gerildim gece gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?